jj 28.11.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 KrzysiekSw,Bojanowski - Raszyn 602257978Kotwicki - Blizne 501170466 (od Kasi z Lipkowa)Ja załatwiałam przez Dobrosielskiego - w gazowni załatwiali 2 miesiące. Mam też zastrzeżenia co do przepływu informacji między nim a jego projektantem - człowiek miał projekt ogrodzenia ale nie przekazał go projektantowi. W rezultacie tamten nie wychwycił pomyłki geodety i złych uzgodnień w ZUDzie. Do poprawy i ZUD i projekt. Dodam, że zależało mi na czasie bo w grudniu kończą się warunki z gazowni. Niby pomyłka geodety ale jednak............Pozdrawiamjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 29.11.2005 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dzięki dziewczyny!jj - odpisałem Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 29.11.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Krzysiek, masz jeszcze problemy z gazownia?Mi powiedzieli, że zrobiš gaz na swój koszt a my bedziemy płacili tylko za podłšczenie do sieci.PzdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.11.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Potrzebuję też info na temat badania jakości wody. Gdzie można to zrobić? Pozdrawiam jj Badanie jakosci wody z wlasnego ujecia kosztuje 375 zl i mozna je zrobic w Sanepidzie na ul. Zelaznej. Trzeba wczesniej pojechac tam po butelke i instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 29.11.2005 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Krzysiek, masz jeszcze problemy z gazownia? Mi powiedzieli, że zrobiš gaz na swój koszt a my bedziemy płacili tylko za podłšczenie do sieci. Pzdr M Miałem do Ciebie dzwonić wieczorkiem, musimy pogadać, odezwę się koło 20.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 29.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 mbz, Dziękuję uprzejmie za info Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 ..a cio to tu tak pusto łod wtorku ...i miłego łykentu 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 02.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Witaj Jerzysio,Fakstycznie zastój. No to może rzucę od niechcenia jakieś pytanie budowlane. Czy ktoś wie czym przykleić do schodów betonowych bruk klinkierowy. Tak sobie wymyśliłam zamiast kafelków, ale bruk to zwykle się w ziemi układa a tu chcę do betonu przytwierdzić. Klej jakiś czy inna zaprawa? Jerzysio - a cóż to za wątły przedział czasowy?Pozdrowionkajj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 02.12.2005 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A ja się pochwalę! Jadę dzisiaj po raz pierwszy zapalić żarówkę w domku, założyli mi licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 02.12.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 To chyba za jednym podejściem ta sama ekipa zakładała co u mnie. Ja też od dziś mam "swój" prąd a od wczoraj chodzi mi już kocioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 02.12.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Krzysiu, I kto by pomyślał, że hasło elektryfikacji miast i wsi jest wciąż aktualne. Jedna żarówka a tyle radości. No to miłego weekendowego świecenia. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 04.12.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Cześć! Dawno mnie nie było, ale dużo się u mnie działo Od wtorku jestem Mamą! A od wczoraj mamy już naszą córeczkę w domu. Matylda ma 2 miesiące i tydzień i jest śliczną i grzeczną małą dziewczynką. Buziaczki ps bardzo pilnie poszukuje Ankilenki, jeśli ktoś ma do niej telefon to prosze o pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 04.12.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Iwona, Buziaczki dla Was obu. Trzymajcie się cieplutko!!! Wysyłam telefon na priva. PS Matylda jest ulubioną koleżanką mojego Bartka. Pozdrowionka jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 05.12.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Iwona pozdrowienia dla Ciebie i Malenstwa PS a ja mialam miec na imie Matylda, kiedys dziekowalam rodzicom ze jednak wybrali Karolina, ale teraz uwazam ze Matylda to piekne imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 05.12.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Iwona, ja tez przylacze sie do gratulacji Zycze ci, aby mala Matylda byla zdrowa, robcie mnostwo zdjec i rozkoszujcie sie powiekszona rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 06.12.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A ja się pochwalę! Jadę dzisiaj po raz pierwszy zapalić żarówkę w domku, założyli mi licznik. Krzysiek policzyłeś ile cię ta radość kosztowała, jak tak to napisz najlepiej z rozbiciem (nie wliczaj nerwów), mam mieć w tym tygodniu warunki i chcę się przygotować. Apropo to ile kosztowała elektryfikacja wsi Babice innych czlonków grupy Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 07.12.2005 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 To chyba za jednym podejściem ta sama ekipa zakładała co u mnie. Ja też od dziś mam "swój" prąd a od wczoraj chodzi mi już kocioł JM - szkoda, że gazu nie zrobili nam za jednym podejściem Iwona - gratulki misha11 - później Ci rozpiszę, chodzi Ci tylko o koszty formalności, czy wszystkiego? Jeśli chodzi o opłaty w ZE, to przy przyłączu kablowym było bodajże 120 PLN + 22% VAT za kilowat, trzeba wziąć 10 - 13 kilowatów. I co umawiamy się w tym tygodniu w wiadomej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 07.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 a my dzis podpisujemy umowe z gazownia na dostawe gazu - moze wreszcie poplynie na razie koza pieknie grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 07.12.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Oj grzeje, grzeje. Byłam i czułam na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 09.12.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A co tu tak cicho jak po śmierci organisty ? Hę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts