Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

KrzysiekSw,

Bojanowski - Raszyn 602257978

Kotwicki - Blizne 501170466 (od Kasi z Lipkowa)

Ja załatwiałam przez Dobrosielskiego - w gazowni załatwiali 2 miesiące. Mam też zastrzeżenia co do przepływu informacji między nim a jego projektantem - człowiek miał projekt ogrodzenia ale nie przekazał go projektantowi. W rezultacie tamten nie wychwycił pomyłki geodety i złych uzgodnień w ZUDzie. Do poprawy i ZUD i projekt. Dodam, że zależało mi na czasie bo w grudniu kończą się warunki z gazowni.

Niby pomyłka geodety ale jednak............

Pozdrawiam

jj

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Jerzysio,

Fakstycznie zastój. No to może rzucę od niechcenia jakieś pytanie budowlane. Czy ktoś wie czym przykleić do schodów betonowych bruk klinkierowy. Tak sobie wymyśliłam zamiast kafelków, ale bruk to zwykle się w ziemi układa a tu chcę do betonu przytwierdzić. Klej jakiś czy inna zaprawa?

Jerzysio - a cóż to za wątły przedział czasowy?

Pozdrowionka

jj

Cześć!

Dawno mnie nie było, ale dużo się u mnie działo :)

Od wtorku jestem Mamą!

A od wczoraj mamy już naszą córeczkę w domu.

Matylda ma 2 miesiące i tydzień i jest śliczną i grzeczną małą dziewczynką.

Buziaczki

ps bardzo pilnie poszukuje Ankilenki, jeśli ktoś ma do niej telefon to prosze o pw

A ja się pochwalę! :D

Jadę dzisiaj po raz pierwszy zapalić żarówkę w domku, założyli mi licznik.

Krzysiek policzyłeś ile cię ta radość kosztowała, jak tak to napisz najlepiej z rozbiciem (nie wliczaj nerwów), mam mieć w tym tygodniu warunki i chcę się przygotować.

Apropo to ile kosztowała elektryfikacja wsi Babice innych czlonków grupy :D

Pzdr

To chyba za jednym podejściem ta sama ekipa zakładała co u mnie. Ja też od dziś mam "swój" prąd a od wczoraj chodzi mi już kocioł 8)

JM - szkoda, że gazu nie zrobili nam za jednym podejściem :cry:

Iwona - gratulki

misha11 - później Ci rozpiszę, chodzi Ci tylko o koszty formalności, czy wszystkiego? Jeśli chodzi o opłaty w ZE, to przy przyłączu kablowym było bodajże 120 PLN + 22% VAT za kilowat, trzeba wziąć 10 - 13 kilowatów. I co umawiamy się w tym tygodniu w wiadomej sprawie?