atula 08.02.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 wszystko byloby za prosto. Pan Malecki udzielil mi dzisiaj informacji, iz przy narysowanej odrecznie drodze powinna byc pieczatka architekta. Pewnie przy kazdym kolejnym projekcie maja nowe pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 08.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 atula zawiez wszystkie dokumnety do starostwa - niech czas sie liczy, a za 3 tygodnie dowieziesz warunki zjazdu. Szkoda czekac ze wszystkim dokumnetami az trzy tygodnie ( panie w starostwie i tak zabiora sie to znajac zycie 50-tego dnia) Pozdrawiam Pawel Przyznam się, że ja tak zrobiłam. Pamiętaj tylko, że na dostarczenie dokumentów Starostwo da Ci 30 dni. Ale jak masz mieć za 3 tygodnie i zanim oni do Ciebie napiszą, że tego brakuje, to już będziesz miała ten dokument. A jeśli chodzi o mapę, to ja dałam ksero planu zagospodarowania działki i to wystarczyło, ale niestety to inna gmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 08.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam poraz kolejny Faktycznie znależliśmy firme która produkuje i mątuje szamba z Radomia.Ceny mają bardzo konkuręcyjne nawet kilkaset złotych taniej niż u konkuręcji.Z czystym sumieniem moge polecić Jak by ktoś potrzebował namiar to dam. Proszę o namiar. Mam zamiar zrobić z szamba piwniczkę w garażu. Poszukałem trochę w internecie i podzwoniłem, ale jak sprawdzona firma to poproszę. Pozdrawiam filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 08.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 To ja też poproszę namiar na szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 08.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 a to ci dopiero numer:))))I jak maja zbudowac te 3 mln mieszkan jak na kazdym kroku klody. A pomyslcie jakie zycie byloby prostsze i jaki bylby bum budowlany gdyby ktos pomyslal o odrolnieniu kilku tysiecy hektarow naszej babickiej ziemi i przeznaczeniu ich na dzialki budowlane. Czy naprawde potrzeba az tak duzo pieniedzy do tego celu?. A tu sie czaja jakby tu splacac odsetki do kredutow itd itd. Wyobrazacie to sobie wreszcie podaz dzialek przekrocza popyt - ziemia przestaje drozec a wrecz by tanieje ( pod warunkiem ograniczenia spekulacji) I domy by sie budowaly....Ale przeciez deweloperzy warszawscy nie moga dopuscic do takiej sytaucji bo kto wowczas kupowalby ich "tanie" mieszkania.PozdrawiamPawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 08.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ja też bardzo proszę o namiar na szambo z tym mam największy problem, bo gmina podobno ma budować kanalizację w Klaudynie na Krzyżanowskiego, ale jeszcze nie wykupili wszystkich działek na ulicę, część będą musieli wywłaszczać bo ludzie nie chcą sprzedać, a to pewnie trochę potrwa, dlatego nie chcę przeznaczać dużo kasy na szambo mając perspektywę bliższą lub dalszą na kanalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 08.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam Szanownych sąsiadów ! od pół roku jestem posiadaczem ziemskim a moje włości to działka w Koczargach Starych. Obecnie jestem na etapie poszukiwania projektu z wjazdem od południa. Spodobał mi się projekt korona II z pracowni APA http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=764 boję się czy taki dach nie będzie zbyt drogi w realizacji więc chętnie wysłucham głosu doświadczonych forumowiczów pozdrawiam Paweł, to chyba podobny projekt do Towjego domku, jak nie taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 08.02.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 HonzkaJa mam korone IAle uwagi przeslalem zaintresowanym na Prive:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 08.02.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Honzka Ja mam korone I Ale uwagi przeslalem zaintresowanym na Prive:))) właśnie jak oglądałam to tak mi się wydawało że to odbicie lustrzane, ale w emblemacie masz korone II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 09.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 rany julek to sie sypneło :) Witam wszystkich. Zwłaszcza Borzęcinian:) Z adaptacja nie pomoge my mielismy za friko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 09.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 no rzeczywiscie sie sypnelo - gminny boom budowlany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.02.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Skoro napisalam w grupach okolicznych, to tu tez, a co moze sie komus przyda taka wiadomosc. Moze bedzie lepiej z dojazdami, bo wreszcie sie cos ruszylo z przebudowa drogi z Borzecina do Oltarzewa , co mnie osobiscie bardzo cieszy, byle nie trwalo 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 09.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 no rzeczywiscie sie sypnelo - gminny boom budowlany pozdrawiam to chyba przez te roztopy:)))) - oby sie szybko roztopilo i wsiaklo w ziemie bo nici z budowy na wiosne:( Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 09.02.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 czy to chodzi o te droge na umiastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.02.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witam Szanownych sąsiadów ! od pół roku jestem posiadaczem ziemskim a moje włości to działka w Koczargach Starych. Obecnie jestem na etapie poszukiwania projektu z wjazdem od południa. Spodobał mi się projekt korona II z pracowni APA http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=764 boję się czy taki dach nie będzie zbyt drogi w realizacji więc chętnie wysłucham głosu doświadczonych forumowiczów pozdrawiam pytałeś o dach Molusa? On kładł w styczniu, może już skończył, możesz się zorientować... poniżej link do wątku, może się przyda http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60046 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 09.02.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 problem w tym ze molus chyba kladl dachowke betonowa:(I niestety nie w WarszawiePozdrawiamPawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.02.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 problem w tym ze molus chyba kladl dachowke betonowa:( I niestety nie w Warszawie Pozdrawiam Pawel N chciałam pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 09.02.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 problem w tym ze molus chyba kladl dachowke betonowa:( I niestety nie w Warszawie Pozdrawiam Pawel N chciałam pomóc... Przepraszam...nie zrozumialem intencji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.02.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 problem w tym ze molus chyba kladl dachowke betonowa:( I niestety nie w Warszawie Pozdrawiam Pawel N chciałam pomóc... Przepraszam...nie zrozumialem intencji.... OK, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 09.02.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a teraz tak dla padtrimania razgawora, wywolania wilka z lasu i zebysmy nie spadali z czolowki.... jaka dachowke ceramiczna macie (kupujecie) - a bardziej neutralnie - ktora jest najlepsza?))) Pozdrawiam Pawel N (a moze lepiej zainwestowac w dachowke betonowa lub blachodachowke?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts