KrzysiekSw 14.02.2006 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam kolejny raz musze się pochwalić brniemy do przodu z gazem już mamy złożone papiery w Starostwie grzecznie czekamy na pozwolenie na budowe instalacji gazowej.W marcu będziemy mieli gaz.Jeśli ktoś z was potrzebuje namiar na super ekipe z gazowni która załatwia od wniosku poprzez warunki , projekt i daje super fachowca z szybkimi terminami na instalacje to chętnie dam namiar. Jak wszystko pójdzie dobrze (a musi) to ok 15 marca będziemy szczęśliwymi mieszkańcami Zielonek Mam też namiar na hurtownie sanitarno-instalacyjną gdzie mają bardzo tanie i dobre kwasowe rury do komina(czy jak się to tam zwie)itp osprzęty kanalizacyjne ,wentylacyjne. Jak jeszcze znajde jakieś ciekawe i tanie sklepy/hurtownie czy fachowca dam znać Pozdrawiam Jak masz namiary na tanie piece gazowe/grzejniki, to podaj na priv, porównam z moimi, niedługo trzeba będzie pomyśleć o zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 14.02.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ja tez poprosze namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva_raf 14.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Na piece gazowe i grzejniki niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 14.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 eva_rav: A ja poprosze tez adres na szamba.pawel_kwirynow: Wlasnie u mnie skonczyli klasc dachowke, jestem zadowolony z roboty. A teraz ich sasiad przechwycil. Jesli chcesz to moge co podac namiary na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansik 14.02.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam po przerwie wszystkich Babiczan, Jak już kiedyś pisałem buduję w Kwirynowie, obecnie mam stan surowy otwarty. Otwory okienne i drzwiowe mam zabezpieczone żółtą folią naciągniętą na ramach. Niestety ostatnio miałem wizytę nieproszonego gościa. Podciągnął siatkę ogrodzeniową i przeszedł pod nią, przerwał folię w oknie tarasowym i dostał się do domu. Z pierwszych oględzin wynika, że nic poważnego nie zginęło. "Kolega" szukał chyba cennych rzeczy typu elektronarzędzia.Nie przestraszył się świecącego na górze światła i grającego radia.Przedtem na jesieni też miałem nieprzyjemne zdarzenie - zdjęto z ogrodzenia ok. 25mb siatki.Tłumaczę sobie, że straty muszą być, lecz mój spokój wewnętrzny został zburzony. Powiedzcie czy wam też zdarzały się podobne przykrości i jak się od tego zabezpieczacie. Czy jest np. sens na tym etapie podpisywania umowy z agencją ochrony. Jaką agencję byście polecali ? Na moim terenie z tego co widzę działa Skorpion i Solid Security.Od ponad 8 miesięcy prawie codziennego jeżdżenia na budowę tylko raz widziałem kochaną Policję, gdy legitymowała moich budowlańców a mnie chciała wlepić mandat za brak tablicy informacyjnej. Poradźcie coś, Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 14.02.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 eva_raf Czy mogę prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 14.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 eva_raf, dzięki za namiary na szambo, ale powiedz to nie jset szambo betonowe? bo jakoś strasznie tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva_raf 14.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 eva_raf, dzięki za namiary na szambo, ale powiedz to nie jset szambo betonowe? bo jakoś strasznie tanio... tak to betonowe szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Excalibur 15.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 eva_raf: Poproszę o namiary na szmbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edii 15.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam, Wczesną wiosną wznawiam prace na budowie. Poszukuję godnych polecania fachowców od: -> elektryki -> hydrauliki -> tynków wewnętrznych (cem-wapienne filcowane) Jeśli ktoś jest zadowolony ze swojego fachowca lub ekipy bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 15.02.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Jestem w trakcie odbioru domu i oto co usłyszałem od sąsiada, który jest nieco dalej w tym przedsięwzięciu a ponoć usłyszał w Starostwie : 1. Atesty na materiały budowlane 2. Po odbiorze opłata za m2 domu+działki po 0,66gr co daje jakieś 1500,- zł rocznie. Prawda to czy łże jak pies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 15.02.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Prośba o pomoc!!!!!!!!!!!!!!Przeglądając strony klubu budujących widziałem prośbę o pomoc dla małego dziecka. Teraz nie mogę znaleźć w którym klubie była ta informacja. Informacja dotyczyła przekazywania 1% podatku na pomoc dla potrzebujących. Dotychczas przekazywałem pieniądze na fundacje Dr Clown. Myślę że przkazanie na pomoc konkretnemu dziecku będzie bardziej racjonalne. Proszę przeslijcie na priva namiary na tą informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Ediielekpstryk - p.Piotr 502 579 037hajdraulik - p. Andrzej 501 120 815PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Excalibur 15.02.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Prośba o pomoc!!!!!!!!!!!!!! Przeglądając strony klubu budujących widziałem prośbę o pomoc dla małego dziecka. Teraz nie mogę znaleźć w którym klubie była ta informacja. Informacja dotyczyła przekazywania 1% podatku na pomoc dla potrzebujących. Dotychczas przekazywałem pieniądze na fundacje Dr Clown. Myślę że przkazanie na pomoc konkretnemu dziecku będzie bardziej racjonalne. Proszę przeslijcie na priva namiary na tą informację. Pozdrawiam Szczytny cel ale pamiętaj ze możesz ten procent przekazać tylko na rzecz "organizacji pożytku publicznego". W innym wypadku nie możesz tego potraktować jako darowiznę podlegająca odliczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 15.02.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Excalibur dzięki za informacje. Z tego co pamiętam to była organizacja pożytku publicznego. Mam do zapłacenia sporą kwotę podatku i chcę się podzielić z potrzebującymi. Przeszukałem Wasz klub oraz Łomianek i nie znalazłem. Szukam dalej, może ktoś pomoże.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 16.02.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witam, Wczesną wiosną wznawiam prace na budowie. Poszukuję godnych polecania fachowców od: -> elektryki -> hydrauliki -> tynków wewnętrznych (cem-wapienne filcowane) Jeśli ktoś jest zadowolony ze swojego fachowca lub ekipy bardzo proszę o namiary. elektryk P. Cezary501 121 404 hydraulika nie polecę bo strasznie nie terminowy pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 16.02.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Dziękuję za pomoc. Informacja znajduje sie w klubie Chotomowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Excalibur 16.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Drodzy krajanie ziomy . Czy możecie sie pochwalić ile płaciliście kierownikowu budowy i co sie miesciło w jego usłudze ?. Mam propozycję od jednej pani 2,5 tys. za kilka wizyt na budowie. Może ktos poda jakies namiary na sprawdzonego kierownika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 16.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Monis, suuper te okna i dzwi. Cześć, Ja po sąsiedzku do Moniś. Widzę, że i Ty ludzie chwalą Twoje okna Drewax-u. A są gdzies zdjęcia na www czy oglądali na żywo? Właśnie zastanawiam sie nad Drewaxem, przed chwilą był u mnie Jareko... Jeśli są na www to proszę o link ( w wątku nie ma) Moniś, a jak Ci się spisują po czasie? Zadowolona jesteś? Co możesz o nich powiedzieć? Pozdrawiam, Rysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 17.02.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Honzka, Kozanka, pjj, excalibur, Szambo Tez musze szambo kupic - co myslicie o jednoczesnym zakupie kilku sztuk - zawsze to lepsza pozycja negocjacyjna a w przypadku transportu to nawet negocjowac nie trzeba, tylko dzielic koszty na kilka osob.TERMIN - dowolny, jednak nie pozniej niz Maj 2006. (Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts