KozAnka 28.02.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Przepraszam, wyślę trochę później, bo nie mam teraz pod ręką, a dzieciaki mi zaczynają demolować dom, więc muszę lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 28.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 imię sie zgadza i z samochodem tez ale nazwisko inne a swojej nie polecam wlasnie dlatego ze jest malo dostepna przez brak mobilnosci i nieterminowosc - opoznienia we wpisach do dziennika generalnie nie jest zla jesli chodzi o sprawy budowlane ale jak zorientowala sie ze ekipa jest w porzadku to juz nie chcialo jej sie przyjezdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 02.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 O to fajnie z tym smietnikiem. Mój sąsiad ma śmietnik w rogu nigdy nie pytał nas o powolenie. TO samo z szambem , na samej granicy działki tez nigdy nas nie zapytał a ma do nas telefon. Hm………………….. i co ja mogę ??? Narobić sobie wrogów na dzin dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamari 02.03.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam Panstwa sasiadow Ja co prawda rzucilam moje pytanie na grupie kampinoskiej, ale nie zaszkodzi zapytac niejako u zrodla. Otoz buduje sie pod Lesznem, jestem na etapie szukania cegiel, trafila mi sie atrakcyjna cena ichnich w Babicach (sklad NORMA, ul. Pohulanka), ale ze ostrozna jestem i wystrachana, to przyszlam poprosic, zebyscie podzielili sie ze mna wrazeniami na temat tego skladu. Dobrymi i zlymi oczywiscie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 02.03.2006 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 O to fajnie z tym smietnikiem. Mój sąsiad ma śmietnik w rogu nigdy nie pytał nas o powolenie. TO samo z szambem , na samej granicy działki tez nigdy nas nie zapytał a ma do nas telefon. Hm………………….. i co ja mogę ??? Narobić sobie wrogów na dzin dobry. Jeśli śmietnik postawiony był odpowiednio wcześniej to trudno, jeśli ostatnio, to sąsiad powinien pytać Cię o zgodę i najlepiej zgłosić chęć przytulenia do płota w Powiecie. Teraz Ty też możesz dostawić do niego swój śmietnik Dopuszcza się jeszcze jednoczesne postawienie śmietników w granicy, ale to też powinien zatwierdzić Powiat. Tyle się dowiedziałem ostatnio... KozAnka - miło Cię było poznać Adamari - ja osobiście jestem zadowolony z cen. Bez problemu też odroczenia płatności. Jeden minus - niesłowni z terminami transportu, lepiej nie zamawiać w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 02.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 KozAnka - miło Cię było poznać Ja również się cieszę, że mogłam Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 03.03.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 hm działki kupowalismy tego samego dnia . Sąsiedzi zbudowali sie ze 3 lata temu od zawsze mieli do nas kontakt i nigdy nie pytali o zgode. Czy cos zgłaszali nie wiem. O ile sprawa smietnika specjalnie mi nie przeszkadza o tyle kwestia szamba w granicy działki wkurzyła mnie potwornie! Na to tez tzreba miec zgode prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 03.03.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 hm działki kupowalismy tego samego dnia . Sąsiedzi zbudowali sie ze 3 lata temu od zawsze mieli do nas kontakt i nigdy nie pytali o zgode. Czy cos zgłaszali nie wiem. O ile sprawa smietnika specjalnie mi nie przeszkadza o tyle kwestia szamba w granicy działki wkurzyła mnie potwornie! Na to tez tzreba miec zgode prawda? Oczywiście, że tak. Wyłaz szamba musi być oddalony o 5metrów od granicy działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 03.03.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No dobra niby musi być a koleś sobie zbudował na granicy mojej działki i co ja mu zrobię teraz? Wypowiedzieć wojne najbliższemu sąsiadowi to cienka sprawa troszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 04.03.2006 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 No dobra niby musi być a koleś sobie zbudował na granicy mojej działki i co ja mu zrobię teraz? Wypowiedzieć wojne najbliższemu sąsiadowi to cienka sprawa troszke. Tu już niestety musisz sama sobie odpowiedzieć na to pytanie. jprzedworski - już się nie wpraszam, kupię jednak bramę Wiśniowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 05.03.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Proponuje zrobić sobie przerwe w planowaniu strategicznym inwestycji i przejśc sie po okolicy. Ja wczoraj zabrałęm dzieciaki i psa i przeszlismy polami wzdłuż strugi do Zielonek. Cudnie, pusto, niesamowicie biało. Po prostu " na całej polaci snieg" . Cale przestrzenie nieskalanego ludzka ani inna obecnoscia sniegu. No po przejsciu naszej czwórki nie był juz taki nieskalany, ale mysle ze wczorajszy wiatr zatarł ślady i mozecie powtórzyć nasze doswiadczenia Miłych spacerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 05.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Rbit swiete slowa my w piatek kupilismy narty biegowe i dzis zrobilismy sobie wycieczke po koczargowskich polach z tym ze z drugiej strony Akacjowej bylo cudnie - snieg super, pola dziewicze zadnych sladow po butach itp tak jak w wydeptanej puszczy, pogoda cudna po prostu ideal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam , Mam pytanie. Poszukuje solidnego i w dobrych cenach HYDRAULIKA. Może kto z Was co słyszał?? Serdecznie dziekuje i pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 06.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Poszukuje solidnego i w dobrych cenach HYDRAULIKA. Może kto z Was co słyszał?? po rozmowach z trzema zaczynam watpic czy slowa hyrdaulik i solidny mozna uzyc w jednym zdaniu rowniez prosze o namiar na kogos (najlepiej z naszej okolicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 06.03.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 kasiaR i DMK Wysłałem wam namiary na prv. Ale nie autoryzuję ich anie nie twierdzę że są doskonali i nieskazitelni. Poprostu ja jestem z nich zadowolony, wszystko działa ( jak na razie ) bez zarzutu, terminowość OK, cena OK, rozwiązania techniczne z ich strony OK. Ciekaw jestem natomiast czy może być rozbieżność w ocenach tych samych fachowców przez dwóch różnych inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 06.03.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Czy ja również mogę prosić o namiary na hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.03.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ..... hajdraulik - p. Andrzej 501 120 815 Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna77 06.03.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam, Będę mieszkać w Babicach od grudnia tego roku a narazie...poszukuje ekipy do wykonania płaskiego dachu.Każda wiadomość mile widziana.PozdrawiamSąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 07.03.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Dzis rano kiedy bylam na spacerze z psem, wszystko tak pieknie wygladalo , az zyc sie chce z nowa sila energii. Moj maz duzo jezdzi na biegowkach, ja chodze z psem na spacery. Ciesze sie z tej zimy, niezbyt jednak bedzie fajnie jak te sniegi stopnieja, szczegolnie, ze nie mamy zrobionej kostki przy domu i bedziemy mieli bloto przed samymi drzwiami wejsciowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 07.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Rbit swiete slowa my w piatek kupilismy narty biegowe i dzis zrobilismy sobie wycieczke po koczargowskich polach z tym ze z drugiej strony Akacjowej bylo cudnie - snieg super, pola dziewicze zadnych sladow po butach itp tak jak w wydeptanej puszczy, pogoda cudna po prostu ideal BIEGÓWKI !!!!! tez o tym myslalem. W tym roku moze nie zdaze zrealizowac, ale w przyszłym ????? . To co organizujemy jakiś bieg ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts