pawel_kwirynow 20.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wlasnie tez mnie intresuje ten temat )) Pozdrawiam Pawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 20.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jakie od razu poruszenie jednak grupa babicka nie wymarła... Mencel, Twój domek zapowiada się wspaniały, bardzo nowoczesna bryła, super, życze szybkiego osuszenia Kwirynowa i czekam na relacje z pierwszej wbotej łooaty Zdziebdzio, wspaniae rozpoczynasz wiosnę, powodzenia, widzę, że sezon budowlany zaczyna się powoli rozkręcać. ja dziś pozbyłam się baraku i moja działka stała się troszkę większa i ładniejsza, bo barak był okropny pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 21.03.2006 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 KrzysiekSw Nooo widzę że gazowniki z mojego polecenia rozgrzebały Ci drogę dojazdową i kawałek działki...znaczy się gaz już niedługo będzie Jak to mawiał Mis Uszatek - ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ...no to wszystkim na ten pierwszy wiosenny dzionek wszystkiego najlepszego J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 21.03.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 czytaliscie na onecie? WIOSNA MA PRZYJŚĆ DOPIERO W MAJU!!!!!! Ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 21.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 spokojnie, nie siejmy paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Zdziebdzio byłam na twojej działce w ubiegłą niedziele przy okazji dogadywania z wykonawcą i snieg lezał . Znikł do tej pory???? Kupa humusu, przyczepa , fundamenty i snieg nic wiecej nie widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 21.03.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Zdziebdzio Ale Ci fajnie. A jak pozbyłeś się śniegu? Może wezmę z Ciebie przykład. Wystarczy zaprosić okolicznych sąsiadów i zrobic imprezke z ogniskami na działce. Po kilku godzinach ganiatyki do okoła ognisk śnieg zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 21.03.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 EX67super pomysł z tym ogniskiem- rozumiem ,ze osuszamy twoja działką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 czytaliscie na onecie? WIOSNA MA PRZYJŚĆ DOPIERO W MAJU!!!!!! Ratunku Spokojnie!!!! Zeszloroczna wiosna i lato mialy byc upalne i co???? Cieplo zrobilo sie pod koniec lipca....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 21.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Czy ktoś wie, kiedy ruszają z robotami drogowymi na Warszawskiej ? podobno zaczeli juz. od Leszna. ale widze, ze na odcinku 1km tez cos sie dzieje, ale nie pamietam czy w babicach czy za babicami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 21.03.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 EX67 super pomysł z tym ogniskiem- rozumiem ,ze osuszamy twoja działką? Właściwie to chyba zastosuję tę metodę w praktyce bo czekam i czekam ... a wiosna ma nas w d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Na odcinku za babicami ale to raczej chodniki nie droge robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 22.03.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Na odcinku za babicami ale to raczej chodniki nie droge robia. Narazie zakopują kanalizację, chodniki być może, ale razem z remontem drogi, który ma byc stopniowo prowadzony w kierunku od Leszna do Wawy (jechałem ostatnio przez Leszno i faktycznie - coś tam już przed zima zrobili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 22.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 jesli chodzi o snieg to zostalo po nim tylko mnostwo blota Przyjechal pan z kopareczka i wszystko oddal sasiadowi Nasi panowie juz postawili prawie caly garaz!!!! Ale cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Czy wie ktos ile kosztuje budowa na agregat...Ile taki agregat zuzywa paliwa na godzine pracy? Czy warto tak wykanczac dom w stanie surowym otwartym, czy raczej czekac rok, az zrobia nam ten prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.03.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Budowa na agregat, kiedy beton z gruchy ( do murowania z betoniarki )da się od biedy stan surowy zrobić.A nie możesz od sąsiada pociągnąć ?I wodę też ? .... ja osobiście odradzam wykończeniówkę z agregatu !Pójdziesz z torbami !pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Problem w tym, ze dom w stanie surowym otwarytm juz jest. Prad byl od sasiada, ale teraz juz nie chce aby od niego ciagnac. Są inny sasiedzi w tym nasza nadzieja, ale pytam o agregat bo szkoda by nam bylo jeden sezon czekac.., ale jak bedzie trzeba, to i tak sie zrobi...Prad na naszej dzialce ma byc gdzies we wrzesniu (gaz i wode mamy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam grupe Wszystkim, ktorzy zaczynaja w tym roku zycze powodzenia i trzymam kciuki za pogode W zeszlym roku bylo troche lepiej Ha mam pytanie - gdzie wlasciwie jest Topolin? Bo jakos nijak go nie moge umiejscowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 22.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Topolin:http://mapa.szukacz.pl/?x=618641&y=487570&t=WYBRANY%20PUNKT&z=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts