Karorka 14.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wlasnie weszli z zaskoczenia w moja ulice i kopia kanalizacje . oczywiscie złosliwie kończy sie na dzialce sasiada. Nie wiecie czy sie da i z kim gadać zeby przedłuzyli o te 10 m zeby i do mnie doszło? zadzwon do pani Szarlik 509 601 963 - projektantka ale szanse na przedluzenie sa raczej zadne bo projekt jest juz dawno zatwierdzony, przetargowany i obejmowal tylko domy oddane do uzytku, nowobudujacych juz nie (patrz chociazby nasz), gmina nie ma pieniedzy na rozszerzenie projektu dowiadowalismy sie o to rok temu i nie bylo zadnych szans a na wlasna reke na pewno nie zamierzamy przedluzac - wystarczy ze zrobilismy wode i gaz, kanaliza zrujnowalaby nasza kieszen nawet jezeli gmina zwraca 200zl/m to najpierw trzeba te pieniadze wywalic tak wiec na jesieni zrobilismy szambo i poczekamy jak po odrolnieniu zacznie sie ruch za nami to moze wtedy kiedys nas przylacza ale zadzwon moze z Twoimi 10 m da sie cos zrobic daj znac co udalo Ci sie ustalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 14.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wesolych, wesolych ..... wszystkim blizszym i dalszym Sasiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 14.04.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 I ja dołączam się do życzeń: WSZYSKIM WSZYSKIEGO CO NAJLEPSZE... I NIECH WASZE DOMY SZYBKO ROSNĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 14.04.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 To i ja Wam zyczę .... A Przy okazji czy macie namiary na ekipę który wykonała by drenaż w ludzkich pieniądzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 14.04.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 to ja tez sie dolaczam do zyczen!! Wesołego królika co po stole bryka, spokoju więtego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego KURCZE Najlepszego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 14.04.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Z okazji Świąt - wszystkim Starobabiczanom - wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 14.04.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 14.04.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 To i odemnie http://www.republika.pl/pzm/194.jpg Żeby nie było zbyt sztampowo to na inne święta ... ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 14.04.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 I jeszcze jedna ... z okazji nowej koalicji Oby nie trzeba było poprzedniej kartki sobie przypominać http://www.republika.pl/pzm/162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 17.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 I już po świętach szukam działki w okolicach Borzęcina. Może szanowni forumowicze maja jakiś ludzki namiar. Dojechałam dzis do Leszna, ale malo jest tabliczek sprzedam. Bardzo licze na WASZĄ pomoc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 18.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 wystarczy pojechać do Borzęcina, skręcić w lewo za kościołem, wzdłuż drogi znajdziesz co najmniej 6 tabliczek z ogłoszeniami typu sprzedam działkę... powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 18.04.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 I już po świętach szukam działki w okolicach Borzęcina. Może szanowni forumowicze maja jakiś ludzki namiar. Dojechałam dzis do Leszna, ale malo jest tabliczek sprzedam. Bardzo licze na WASZĄ pomoc. pozdrawiam Zadzwon do Agencji Rancho - powinni miec kilka dobrych ofert w Borzecinie i Topolinie -niestety nie mam pod reka ich telefonow. Pozdrawiam i zycze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 18.04.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Mam pytanie:Gdzie dostaliście najlepsze ceny na rury do zrobienia wewnętrznej instalacji wodnej i kaloryferów?Który sklep lub hurtownię możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 18.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam po Świętach Skąd braliście drewno na podbitkę i/lub elewację? I na taras? Myślałam o Antoninowie, ale dziennik Zbycha trochę mnie zniechęcił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.04.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Dziekuje za odpowiedzi, czeka mnie długa droga przez "Borzęcin" i agencje a gdzie jest Topolin? mam problem z lokalizacją czy daleko od trasy warszawskiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 18.04.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 @magnolcia polecam zadzwonić do Pani Elżbiety Szaszorowskiej z agencji RANCZO - jest bardzo miła i dobrze wybiera działki pod potrzeby kupującego - tel.722-95-82, agencja mieści się na rynku w Starych Babicach, zaraz za gminąja też tam kupiłam i nie narzekam, a w dodatku mają sporo działek, w których prowizję agencji płaci sprzedający ewentualnie możesz poszukać działek w agencji "OSTOJA" Pan Bogucki (o ile dobrze pamiętam) też mają dużo ofert - agencja mieści się przy Warszawskiej zaraz za ROVERem powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 18.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 a gdzie jest Topolin? mam problem z lokalizacją czy daleko od trasy warszawskiej Tu: http://mapa.szukacz.pl/?x=618641&y=487570&t=WYBRANY%20PUNKT&z=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.04.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Przepraszam wszystkich obecnych i przyszłych mieskańców Topolina za mą niewiedzę... obiecuję poprawę... Dziękuję za mapkę, ale będę mądra z topografii Borzęcina i okolic. Teraz widze te wszystkie miejscowości, których z okna autka nie widać np Zalesie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 18.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jeśli ktos przymierza się do krycia dachu ceramika lub betonową z poszyciem z tzw. membrany tj. folia wysoko paroprzepuszczalna przestrzegam przed pewnym cenionym w okolicy wykonawca [ dane na priv ] gdyż można się przejachac na nieFACHowym DACHowym wykonaniu. Za kilka lat rude plamy na poddaszu itp. Służę radami na co zwracac uwage. Do tej pory bylem zwolennikiem oszczednosci na deskowaniu i dalej jestem pod warunkiem prawidłowego foliowania. Zwłaszcza obróbki kominów i łączenia w koszach. U mnie wykonywano to zimą więc śnieg został pod dachówką a jak słońce przygrzało to koszmar, gdyby do było latem to bym nawet nie wiedział na co zwracać uwagę. Dobrze że w porę się zorientowałem i zostawiłem parę groszy na poprawki ale i tak nie obędzie sie bez interwancji PSD bo wykonawca twierdzi że wszystko jest zgodnie ze sztuką [ jedzie na nieskalanej renomie bo ładnie opowiada po kim i co poprawiał itp. a tak naprawdę popełnia te same błedy tzn. nie On tylko jego pracownicy ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts