Jerzysio 04.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ex67 hydraulik ... a może tak dokładniej czytać J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 04.05.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 hejka, mam nadzieję, że się nie obrazicie na to ogłoszenie, może ktoś coś takiego szuka: oddam (w dobre ręce ) tzw. schody robocze tzn. cosik takiego jak drabina lecz z poręczą (rewelka dla pań ) + zamiast szczebli cosik na kształt trepa (spokojnie można stanąć - szerokość jakieś 30 cm) - ilość trepów 10. wysokość schodów 3,8 m., szerokość 63 cm. rzecz niezastąpiona w przypadku domów bez betonowych schodów gdzie istnieje konieczność wejścia np. na poddasze czy piętro. a ma się różne obiekcie przed klasyczną drabiną uwaga> oferta ważna tylko do najbliższej soboty (6 maja) bowiem tego dnia ma przyjechać gość i zabrać wszelkie drewno budowlane z mojej budowy celem spalenia. jak nie znajdzie się chętny - pójdą z dymem zainteresowanych proszę o kontakt na priva. pzdr schody są w łomiankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 04.05.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ex67 hydraulik ... a może tak dokładniej czytać J J Dziękuje Ci za namiar ... oczywiście ...zgapiłem się. Ale może więcej namiarów ktoś poda .. zawsze warto z kilkoma pogadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 04.05.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 @emil_d tak z ciekawości gdzie kupujesz działeczkę?? Działeczkę kupiłem przy ul. Krętej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekdvb 04.05.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, gratuluję pomysłu z tą grupą, można tu się wiele dowiedzieć, od kilku miesięcy szukam działki w okolicy, ale nie wygląda to ciekawie, generalnie można odnieść wrażenie że nikomu nie zależy na sprzedaży gruntów. Jest to mocno nienormalne tym bardziej jak widzę te puste setki hektarów pomiędzy Górczewska a Szeligowską. A może ktoś wie jakie jest przeznaczenie tych terenów i kiedy gmina planuje wykonać plany zagospodarowania ?, a co za tym odrolnić te narodowe skarby rolne. Oczywiście gdyby ktoś miał informacje na temat ciekawej działeczki to byłbym niezmiernie wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 04.05.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 możecie mi podrzucić namiary na jakiegoś solidnego i niedrogiego geodetę do wytyczenia na działce domu i garażu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 04.05.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 możecie mi podrzucić namiary na jakiegoś solidnego i niedrogiego geodetę do wytyczenia na działce domu i garażu?? http://www.azymut-blonie.pl/ polecam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 04.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jacekdvb jesli interesuja cie np. koczargi stare i jestes w stanie jeszcze troche poczekac to w tej chwili na odrolnienie czeka kawal ziemi miedzy akacjowa a struga na granicy lipkowa i koczarg jesli dobrze pojdzie to na jesieni juz bedzie cos na rynku - w tej chwili w gminie mozna zobaczyc ostateczna wersje planu zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaneta 04.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam starobabickich sąsiadów! Czas najwyższy się przedstawić: od 8 miesięcy jesteśmy posiadaczami "swojego miejsca na ziemi", padło na Topolin. I od tego, mniej więcej, czasu zaprzyjaźniamy się w Wami śledząc forum, Wasze posty, dzienniki... Z budową zamierzamy ruszyć, jak tylko bank pożyczy nam "parę groszy" . Planowany termin rozpoczęcia to połowa czerwca. Do tej pory większych problemów nie było, raczej wszystko idzie swoim torem (papiery, pozwolenia, itp), ale mam wrażnie, że jak wbijemy pierwszą łopatę w dziewiczą ziemię, to się zacznie... aż się boję Pozdrawiam wszystkich Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 04.05.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Aneta Aneta? no witaj sasiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaneta 04.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam witam i dobrego majowego popołudnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 04.05.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 możecie mi podrzucić namiary na jakiegoś solidnego i niedrogiego geodetę do wytyczenia na działce domu i garażu?? Wysłałem na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 04.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Szukam kibelka ... budowlanego Ma ktoś na zbyciu ? Ja mam na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekdvb 04.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Jacekdvb jesli interesuja cie np. koczargi stare i jestes w stanie jeszcze troche poczekac to w tej chwili na odrolnienie czeka kawal ziemi miedzy akacjowa a struga na granicy lipkowa i koczarg jesli dobrze pojdzie to na jesieni juz bedzie cos na rynku - w tej chwili w gminie mozna zobaczyc ostateczna wersje planu zagospodarowania Bardzo Ci dziękuje za informację, w kwestii poczekania to i tak chyba nie ma wyjścia, nie ma działek to pozostaje czekać, wiadomość wydaje się pozytywna, nie myślałem że uda im się ten plan wykonać w tym roku, wypada podjechać do gminy i się z nim zapoznać, w najbliższym czasie to zrobię i poinformuję na grupie. Swoją drogą już teraz ciekawi mnie czy te odrolnienia będą dotyczyły w najbliższym czasie innych miejsc w gminie, gdyby tak było to z pewnością ceny byłyby bardziej normalne, czego sobie i innym poszukującym działki życzę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 05.05.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Anetka gdzie tam dziewicza ziemia a kartofle vel ziemniaki to pies;) Jacekdvb na normlane ceny nie ma co liczyc raczej. W Topolinie przez pół roku ceny skoczyły o 10-30zł nawet nie wiem jak z ziemia bliżej Wawy. także takie oczekiwanie do jesieni może cie dodatkowo kosztować jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.05.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 W sąsiedztwie osiedla Kampinos w Lipkowie powstaje osiedle domków,sprzedaje działki w imieniu właścicieli agencja Olimp na Kole, ale można prywatnie popytać, np. naprzeciwko figurki w starych domach.Ceny 150 - 170 pln/m2J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 05.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Hm to te ceny sie tak znów nie róznia drastycznie Lipków-Topolin u nas 110-130zł średnio choć i 150 potrafią agencje podkreslam agencje krzyknąć! A jednak co Lipków to Lipków bliżej znacznie i lepsza infrastruktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 05.05.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 W sąsiedztwie osiedla Kampinos w Lipkowie powstaje osiedle domków, sprzedaje działki w imieniu właścicieli agencja Olimp na Kole, ale można prywatnie popytać, np. naprzeciwko figurki w starych domach. Ceny 150 - 170 pln/m2 J Zostal chyba tylko jedna- oferta ciekaw, tylko wczesniej nie mowioli o uzbrojeniu terenu- koszty mediow mial pokryc nabywca.Jak jest teraz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mt007 06.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam, jestem zupełnie nowa Nabyłam działkę Stare Babice klasa RV, w studium jest planowane przeznaczenie pod zabudowe jednorodzinną. Czy jest jakiś sposób na przyśpieszenie wprowadzenia tej częsci studium tak bardziej w życie. Ktos przez coś takiego przechodził? Gdzieś trzeba podreptac, jakies wnioski wypełnic, jakiś podatek zapłacic, petycje rozpisac? Jakies pomysly? Podpowiedzi? Będę wdzięczna. Bo w chwili obecnej mam tak bardziej rolnie z kanalizacja Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 06.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Kurde ... pomóżcie ... robić drenaż czy nie robić ... spać nie mogę. Nie mam piwnic .. ale mam teraz (wiosna) wodę pod ławą ... potrzebne to cholerstwo (drenowanie) czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts