Żelka 22.06.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ja bardzo polecam wylewki miksokretem, u nas właśnie skończyli i jesteśmy na prawdę bardzo z nich zadowolony. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=19915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 23.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam! Już niedługo zaczynamy , papiery są, ekipa wybrana, szczegóły umowy dogadane i tylko zostało podpisać papier i ruszamy. Pyt. 1 Jakie hurtownie w okolicy polecacie. Znalazłem we wcześniejszych postach Norme, ale może macie coś jeszcze. Na miejscu widziałem sporo sam, ale liczę na Wasze opinie, żeby nie tułać się niepotrzebnie. Tanio, solidnie i kompleksowo! Pyt. 2 Jakaś szczególna procedura rozpoczęcie budowy? Nie chodzi mi o podpisanie protokołu zdawczo-odbiorczego itp. Ale takie zwyczaje typu pierwsza łopata..., słyszy się o wkopaniu "kamienia węgielnego" ) ale jak to zrobić )))) Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 27.06.2006 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam drogich babickich ziomali po urlopie Oj wybyczył się człowiek, a tu powrót do domu i rzeczywistości budowlano-wykończeniowej Ale jak dobrze pójdzie, to w przyszłym tygodniu będę się już mógł wykąpać w nowym domu - w ciepłej wodzie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.06.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dzień dobry, Słuchajcie, kto Wam zakładał alarm? Moglibyście kogoś polecić. Zdaje się, że przegapiłam temat i nie zaklepałam sensownego terminu a chciałoby się tynki kłaść Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 28.06.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dzień dobry, Słuchajcie, kto Wam zakładał alarm? Moglibyście kogoś polecić. Zdaje się, że przegapiłam temat i nie zaklepałam sensownego terminu a chciałoby się tynki kłaść Pozdrawiam jj ZBYCH - co prawda mi nie zakladal ale jest guru w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 28.06.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dzień dobry, Słuchajcie, kto Wam zakładał alarm? Moglibyście kogoś polecić. Zdaje się, że przegapiłam temat i nie zaklepałam sensownego terminu a chciałoby się tynki kłaść Pozdrawiam jj Polecić mogę, choć z alarmami jest jak z telefonami komórkowymi. Firmy ochroniarskie mają swoje ekipy i kosztuje to taniej, niż zamówienie oddzielnie, bo i tak sobie odbiją w abonamencie. Na priva mogę dać namiary, bo muszę to zrobić opisowo - nie mam tu adresu ani telefonu, wiem, jak trafić. Dobry fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 28.06.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 jj wyslalam na priva a z ekipy proponowanej przez firme ochroniarska to bym nie korzystala - lepiej niech nie znaja szczegolow instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.06.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Karorka, Janek Dziękuję Wam bardzo za szybki odzew. Już się umówiłam z P.Żmijewskim na dzisiaj. Na Grupę Babicką jak zwykle można liczyć Życzę wszystkim miłego klimatyzowanego dnia, może być nawet pod ciepłym prysznicem jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 28.06.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Karorka czy mi też możesz przesłać namiary na kogoś kto projektuje i robi instalacje alarmowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 28.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubala 28.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Sprzedam stemple - sosnowe o dlugosci 2,30-2,50 w ilosci 70 szt. Do odbioru w Latchorzewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 29.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Kochani, szukam kominiarza - czy ktos ma moze jakis namiar?? Z gory bardzo dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 29.06.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Może wieczorkiem w domu sprawdzę - mam gdzieś protokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 29.06.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 o, super!!! Bede czekac - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 29.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Janek, Czy mogę się też uśmiechnąć o kominiarza? Robił ktoś może centralny odkurzacz? Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 29.06.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 jesli zadowala was taki papierowy kominiarz co tylko podpisuje bez zadnego sprawdzania to tez mam gdzies namiary jj my robilismy odkurzacz centralny - chcesz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 29.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 a ogrodzenia drewniane jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 29.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witajcie, znad morza, jak to nad Bałtykiem ciepło i słońce umiarkowane! Ogrodzenie drewniane-cudnej urody robi pan Andrzej Lesniak 0 605 440 594 uwaga na elektrownie Pruszków- załozyli mi zaplombowane skrzynki,ale zapomnieli zainstalować licznik. kase sciagneli i jak ekipa przyjechała stawiać ogrodzenie okazało sie,że nie ma licznika!! Jaka była odp z Pruszkowa,że zlecenie nie poszło bo cos tam a teraz to nie wiadomo kiedy bo ci co montuja to na urlopie i mam czekać ,.No szlag mnie trafił aż musialam sie ochlodzić w 15st bałtyckiej brei zwanej morzem.pozdrawiam Pzryczepa juz sprzedana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 29.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 a dajcie mi tez namiary na alarmy, bo musze umowić na listopad.a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 29.06.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 jesli zadowala was taki papierowy kominiarz co tylko podpisuje bez zadnego sprawdzania to tez mam gdzies namiary jj my robilismy odkurzacz centralny - chcesz namiary? Karolina, Pewnie, że chcę! Dziękuję bardzo Co u Was słychać? Już mieszkacie? jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts