jj 29.06.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 a dajcie mi tez namiary na alarmy, bo musze umowić na listopad. a Jak na listopad to możesz uderzyć do Zbycha - ma teraz terminy na wrzesień. Jeśli chcesz innych to daj znać. Pozdrawiam jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 29.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Kominiarze: Janusz Tyczyński, Andrzej Szymański (22) 725 20 67, 731 80 24, 725 50 42 -- Błonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 29.06.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witam! Już niedługo zaczynamy , papiery są, ekipa wybrana, szczegóły umowy dogadane i tylko zostało podpisać papier i ruszamy. Pyt. 1 Jakie hurtownie w okolicy polecacie. Znalazłem we wcześniejszych postach Norme, ale może macie coś jeszcze. Na miejscu widziałem sporo sam, ale liczę na Wasze opinie, żeby nie tułać się niepotrzebnie. Tanio, solidnie i kompleksowo! Pyt. 2 Jakaś szczególna procedura rozpoczęcie budowy? Nie chodzi mi o podpisanie protokołu zdawczo-odbiorczego itp. Ale takie zwyczaje typu pierwsza łopata..., słyszy się o wkopaniu "kamienia węgielnego" ) ale jak to zrobić )))) Pozdr Łukasz Tak się przypominam z moimi pytaniami, moze ktoś jednak pomoże ) Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 30.06.2006 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 lukasz-s!Z hurtowniami jest tak, że musisz jednak sam poszukać troszeczkę.Ostatnio z większością towarów bezkonkurencyjna była faktycznie Norma, chociaż:- wełnę Isovera i Knaufa taniej mieli w Budomixie (taki mały składzik, jak skręcasz z Babic do Izabelina przy ul. Sienkiewicza),- natańsze tuby (do zalewania kolumn) znalazłem w Karopolu w Nowych Koczargach,- Cekol C40 (ten z włóknem szklanym) dostaniesz w okolicy tylko u Targańskich w Borzęcinie - i to znacznie taniej niż w Castoramie. A jak zaczynałem budowę 3 lata temu, to lepsze ceny niż w Normie dawali mi w Składzie w Izabelinie, ale później znacznie podrożyli się - warto jednak sprawdzić, może spuścili coś z tonu.Więźbę sciągałęm zza Sokołowa Podlaskiego.Towar na hydraulikę - Elgra w Zielonkach, tam również piec i grzejniki. Co do pytania drugiego - w fundamenty wsypałem pieniążki, którymi 8 lat temu obsypali nas goście na szczęście po ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 30.06.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 A ja podobno od wczoraj już moge budowac na swojej działce. Został zatwierdzony plan zagospodarowania przestrzennego dla Koczarg ))))). Teraz sie zastanawiam czy poczekać do wykopków czy juz wywalać ziemniaki i kopac dół pod fundamenty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 30.06.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Z alarmem można jeszcze tak zrobić, jak ja. Kable alarmowe położyli elektrycy razem z innymi kabelkami. Ci od alarmu wpadli jednego dnia i pokazali, co ma gdzie iść. Wyszło to nawet taniej. Potem poszły tynki, długo nic i po kilku miesiącach zainstalowano samą centralkę i czujki. Wiem, że dobrzy fachowcy są mocno zajęci, może taki patent przejdzie. Skoro mają terminy na październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 30.06.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 o kominiarzu oczywiscie zapomnialam ale jprzedworski sie postaral poszukam dzis tego swojego i tez dam namiar - w kazdym razie jest z Ursusa Jola odkurzacze wysylam na priv jeszcze nie mieszkamy, wlasnie robia lazienki i powiem Wam ze wykonczeniowka nie bez powodu sie tak nazywa - rzeczywiscie wykancza a przede wszystkim finansowo , stan surowy to pestka mam nadzieje ze w pazdzierniku sie wprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 30.06.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 a propos hurtowni powstala ostatnio nowa i ciekawie sie nazywa Girls-Bud to sa chyba Szeligi, adresu dokladnego nie pamietam ale jest sporo reklam w okolicy, jak nie zapomne to dzis spisze wracajac do domu bo przejezdzam kolo nich codziennie nowe miejsce to moze i dobre ceny zeby przyciagnac klientow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 30.06.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 A ja podobno od wczoraj już moge budowac na swojej działce. Został zatwierdzony plan zagospodarowania przestrzennego dla Koczarg ))))). Teraz sie zastanawiam czy poczekać do wykopków czy juz wywalać ziemniaki i kopac dół pod fundamenty???? a ten plan to sie czasem nie musi uprawomocnic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 30.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 dzieki za ogrodzeniowe namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 30.06.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 o dawajcie dawajcie nowe namiary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 30.06.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 A ja podobno od wczoraj już moge budowac na swojej działce. Został zatwierdzony plan zagospodarowania przestrzennego dla Koczarg ))))). Teraz sie zastanawiam czy poczekać do wykopków czy juz wywalać ziemniaki i kopac dół pod fundamenty???? a ten plan to sie czasem nie musi uprawomocnic ? Nie wiem, ale to juz formalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 30.06.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 o kominiarzu oczywiscie zapomnialam ale jprzedworski sie postaral poszukam dzis tego swojego i tez dam namiar - w kazdym razie jest z Ursusa Jola odkurzacze wysylam na priv jeszcze nie mieszkamy, wlasnie robia lazienki i powiem Wam ze wykonczeniowka nie bez powodu sie tak nazywa - rzeczywiscie wykancza a przede wszystkim finansowo , stan surowy to pestka mam nadzieje ze w pazdzierniku sie wprowadzimy Fajnie! Z tego co mówisz to nie będę się nastawiać na przeprowadzkę u nas koło Bożego Narodzenia. Chociaż dziś był taki ruch na budowie, że aż się rozmarzyłam. Mamy już instalację gazową i muszę powiedzieć, że pan Dobrosielski się bardzo postarał. Naprawdę solidna robota. Realny termin - wiosna przyszłego roku. Jakbyście przejeżdżali obok to wpadnijcie - teraz jesteśmy często. Pozdrawiam serdecznie jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 30.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 a propos hurtowni powstala ostatnio nowa i ciekawie sie nazywa Girls-Bud to sa chyba Szeligi, adresu dokladnego nie pamietam ale jest sporo reklam w okolicy, jak nie zapomne to dzis spisze wracajac do domu bo przejezdzam kolo nich codziennie nowe miejsce to moze i dobre ceny zeby przyciagnac klientow A może to są te girlsy co uciekły z Normy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 01.07.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 a propos hurtowni powstala ostatnio nowa i ciekawie sie nazywa Girls-Bud to sa chyba Szeligi, adresu dokladnego nie pamietam ale jest sporo reklam w okolicy, jak nie zapomne to dzis spisze wracajac do domu bo przejezdzam kolo nich codziennie nowe miejsce to moze i dobre ceny zeby przyciagnac klientow A może to są te girlsy co uciekły z Normy? tez mi to przemknelo przez mysl Jola dzieki za za zaproszenie teraz sezon letni to bedziemy czesciej w puszczy wiec mozecie sie nas spodziewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 01.07.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Karorka i gdzie te namairy na girlsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 01.07.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 to dokladnie te girlsy z normy - Ewa i Monika. adres to chyba Macierzysz, Wojska Polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 01.07.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Karorka i gdzie te namairy na girlsy? sorki ale wczoraj wracalam inna droga ale to chyba tak jak DMK pisze jest Macierzysz w poniedzialek juz na pewno spisze namiary no i sie potwierdzilo ze girlsy z Normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaneta 01.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Gerlsy są w Macierzyszu na ul.Wojska Polskiego 13tel.722 13 58, kom. 501 126 285pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 01.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Witam po urlopie, Kochani szukam betoniarni w której można kupić beton bez kantowania i problemów w jego jakością. Niestety okazało się że betoniarnia z Czosnowa jest nie solidna. Tajemnica niskiej ceny betonu wyjaśniła się szybko. Poprostu kręcą na ilości przywożonego betonu oraz na jego jakości.W/g tej betoniarni do sześcianu 1x1m wchodzi 1,4 m3 betonu. Stanowczo odradzam Wam zakup betonu u tych kanciarzy. Proszę o namiary na uczciwą betoniarnię w naszych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts