Muci 09.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Moze ktos ma namiary na faceta, z okolicy Hornowka do karczowania drzewa , prose o informacje na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joantryb 09.08.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Czy ktos miał moze w swoim domku rame stalowa podtrzymujaca wiezbe dachowa. U mnie jest rama HEB 160 na słupach C140. Zastanawim się gdzie to pospawac? Na budowie czy w jakimś specjalnym zakładzie? Co prawda moj wykonawca twierdzi ze ja pospawa ale mam watpilwosci. u mnie w projekcie tez byla przewidziana rama. Ale kierownik wraz z ekipa dekarzy zastosowali takie rozwiazanie, ktore pozwolilo uniknac montazu ramy i nieestetycznego wygladu wewnatrz domu. Hmm... Ale rame stalowa daje sie wlasnie chyba po to, aby uniknac drewnianych slupow w pomieszczeniach na poddaszu, czyli nieestetycznego wygladu - choc to oczywiscie kwestia gustu i niektorzy preferuja takie "drewniane" poddasze Z uwagi na wyzsza wytrzymalosc slupki stalowe maja duzo mniejszy przekroj niz slupy drewniane i mozna je z powodzeniem ukryc "wewnatrz" scianek dzialowych poddasza... i słupów drewnianych w pokojach na poddaszu też tym sposobem uniknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joantryb 09.08.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam sąsiadów, Pilnie (w miarę ) poszukuje ekipy do tynkow maszynowych. Raczej gipsowych, ale jesli ktos moze kogos polecic do cementowo-wapiennych to równiez proszę o namiary. Pozdrawiam polecam do tynków wewnetrznych, sprawdzony, u mnie wykonywał tynki cementowo-wapienne - tel. 0-694-758-191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joantryb 09.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 czy ktoś może podzielić się namiarami na producenta ogrodzeń kutych. Ile płaciliście za mb przęsła, bramę wjazdową, słupki ogrodzeniowe pod siatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 09.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ja również witam sąsiadów.Jestem pierwszy raz na forum jeszcze nie wiem jak się tu poruszać, ale często Was czytam.Chciałam powiedzić, że też miałam problem z wycięcie drzew w Hornówku.Po próbach wynajęcia ludzi sami to zrobiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 09.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Abb witaj!Gdzie w Hornówku masz działke?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 09.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 To jedna z tych przy Fedorowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 09.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Fedorowicza to ulica asfaltowa przy Kościele i cmentarzu? Nie wiedzialam, ze tam sa dzialki budowlane . Będziemy prawi sąsiadami - my na końcu XII Poprzecznej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 09.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 WITAM FORUMOWICZÓW PILNA PROŚBA!!!!! POSZUKUJE KONTAKTU DO PANI B. MAZUR Z URZĘDU GMINY. PONOĆ SPRAWNIE ZAŁATWIA ADAPTACJE PROJEKTU. A JA JESTEM WŁAŚNIE NA TYM ETAPIE. POZDRAWIAM MAXIMUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 09.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Cieszę się bardzo, że będziemy sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Maximus, namiary poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 09.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witajcie!Szukam sposobu na najtańsze ogrodzenie budowy. Może ktoś ma jakieś stemple stare, a może i siatka się znajdzie. Chodzi mi o totalną prowizorkę, żeby tylko "było". Około 70 metrów.PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 09.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ja mam do sprzedania jedynie deski po szalunkach - może jest ktoś zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 hej sąsiedzi może macie namiary lub moglibyście polecić fachowca od obkładania tarasów zewnętrzynych drewnem egzotycznym ? wielkie dzięki z góry, pzdr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 10.08.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 nam zostalo chyba troche stempli na ogrodzenie do sprzedania, chyba ze maz juz sprzedal ale nie wydaje mi sie. Zadzwoni do niego, Mariusz: 0509-214-769. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 10.08.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam!po 15.08 potrzebuję kupić stemple, deski do szalunku itp.Buduje w Kwirynowie.Jak ktoś ma zbedne to chetnie odkupię.Robert 600 368 601pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 10.08.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Podobnie jak peilin - szukam ekipy do tynków. Miała nam tynkować ekipa, która stawiała nam stan surowy, ale teraz się okazało, że mają poumawiane budowy chyba 3 domów i na te tynki to im się nie opłaca przyjeżdżać. Szkoda, że dopiero teraz nam to powiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 11.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kozanka moze ja Ci moge odstapic moja ekipe? Ja znalazlam podobno dobra ekipe do tynkow cementowo-wapiennych, ale okazalo sie, ze wlasciwie nie ma na to czasu i musze zrobic gipsowe z agregatu. Tynki cementowo-wapienne mieli mi ukladac od konca sierpnia. Dzisiaj potwierdzi mi termin ekipa od gipsow. Jezeli wszystko bedzie zgodnie z planem moge odstapic ekipe od cementowo-wapiennych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 11.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Iwonka, bardzo chętnie. Poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 11.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kozanko dam Ci znać jak tylko potwierdze, że pan od tynkow gipsowych naprawde ma czas. Caly czas mam problem z koordynacja. Tez tak macie? Dzisiaj bylo smiesznie - umowiony za tydzien pan od szamba zadzwonil, ze za godzine bedzie na budowie. I byl bardzo zdziwiony, ze nie dam rady podjechac, bo pracuje - przeciez to nienormalne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts