KozAnka 11.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 To ja miałam lepszy numer. Pan Hydraulik w sobotę o 7 rano zadzwonił, że jest u nas na działce i może robić, tylko ktoś mu musi otworzyć. Zaznaczam, że wcale się z nim nie umawiałam ani na sobotę, ani tym bardziej na 7 rano. Jeszcze nawet nie zdążyłam ustalić z kier. bud. jak ma iść ta rura z wodą i w którym miejscu przechodzić przez fundamenty. A z koordynacją, to rzeczywiście problem, zwłaszcza jak jakaś ekipa nawali. My liczyliśmy na tych naszych tynkarzy, a tu taki numer nam wycieli. Teraz nie wiem jak mam umawiać następne ekipy. Ale tak to jest jak się buduje systemem gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 11.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Jakiś czas temu czytałam, że ktoś odda tanio stemple. Czy ktoś z Was ma aktualną taką ofertę? Moja ekipa trochę zapomniała o tym "drobnym" szczególe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ania tutaj masz stemple : nam zostalo chyba troche stempli na ogrodzenie do sprzedania, chyba ze maz juz sprzedal ale nie wydaje mi sie. Zadzwoni do niego, Mariusz: 0509-214-769. pozdrawiam, pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 11.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 WITAM WSZYSTKICH STWIERDZAM ŻE NA TO FORMUM NAPRAWDĘ MOŻNA LICZYĆ. DZIEKI WSZYSTKIM ZA INFO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Babiczanie, gdzie robiliscie - kupowaliscie swoje meble kuchenne? Prosze o jakies namiary na dobre mebelki, co? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 11.08.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Lagerfeld- jedyna sensowna firmę od okładzin z drewna egzotycznego znalazłam na Trasie Toruńskiej vis`vis centrum targówek -jest wielki szyld. Zejlka mam bardzo sprawdzona firmę kuchenna-robili mi dwie kuchnie, u męza w biurze i kilku naszym znajomym wszyscy byli b.zadowoleni.Firma RONO -głowna siedziba raszyn ale maja stoisko w Opexie przy galerii Mokotów na 1 pietrze.projekt 500zł zwrotny gdy zamówisz meble. producentem jest firma spod Torunia. Robia wszystko co sobie wymyslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 11.08.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 maximus- koń cudnej urody ale cos przy duzy, u mnie strasznie sie porozpychała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.08.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 mencel dzieki. http://www.rono.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 12.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witajcie, U mnie koparka stanęła, bo nie ma gdzie zwalać piachu z wykopu . Wobec powyższego: oddam ziemię/piach z wykopu sprawa oczywiście pilna. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 14.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Szukam ekipy do ocieplenia poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tina i Henio 14.08.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Hej, wlasnie jestesmy przed wylewkami i szukamy namiaru na ekipe do polozenia izolacji na tarasie i balkonach-tj. papy termozgrzewalnej - jesli macie takowych dajcie znac na priv. pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 15.08.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Potrzebuje namiarow na dzwig z okolicy Babic Czy dysponujecie moze namiarami na kogos, kto dysponuje dzwigiem? Potrzebuje wynajac dzwig w celu wyniesienia i ustawienia ramy stalowej podtrzymujacej wiezbe dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 15.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witajcie, U mnie koparka stanęła, bo nie ma gdzie zwalać piachu z wykopu . Wobec powyższego: oddam ziemię/piach z wykopu sprawa oczywiście pilna. Pozdrawiam Łukasz Jeśli jeszcze aktualne to przyjmę każdą ilość , oby bez gliny. Mam działkę do podniesienia. Potrzebuje namiarow na dzwig z okolicy Babic 602620043 spory zasięg ale ... bierze ok 200zł/godz. Możesz sie targować ja miałem sprawę gardłową więc zdarł ze mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 15.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 hej, mam cztery namiary na dźwigi, sprzed jakiś dwóch lat, więc trzeba je zweryfikować 1. 602 218 3812. 604 590 0713. 506 124 2954. 602 620 043 Sama zaś szukam namiarów na:1. fachowców od gips-kartonów (muszę wykończyć poddasze) 2. fachowców od układania podłóg drewnianych (konkretnie desek - i na legarach, i bez legarów)3. tartak albo stolarnie, gdzie można nabyć wyżej wymienione deski, najlepiej modrzewiowe4. minikoparkę z operatorem pzdr Marsjanka (Kasia) & Mania 7 lat & Michasia 2,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 15.08.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Jeśli jeszcze aktualne to przyjmę każdą ilość , oby bez gliny. Mam działkę do podniesienia. Poszło też na priv, sprawa już nieaktualna. Dzięki. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 16.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Mam pytanie:Gdzie dostaliście ostatnio najlepszą cenę na styropian?Potrzebuję FS 20 gr. 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 16.08.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam wszystkich po urlopach ( a przynajmniej po swoim) i niesmailo zapytuje o AKTUALNE namiary na fachwocow od piecow gazowych ( sprzedaz i montaz) najchetnej vaillanta oraz ewnetualnie jakis dobrych tynkarzt ( i oczywiscie niedrogich))) Pozdrawiam Serdecznie Pawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 16.08.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam, mam do sprzedania 200 szt. stempli 170 szt - 2,8m30 szt - 3m. Proste z tego roku, moi fachowcy byli z nich bardzo zadowoleni.Cena za stemple do negocjacji, lokalizacja Ołtarzew. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 16.08.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ex67, Marsjanka - dzieki serdeczne za dzwigowe namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 16.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ciągle szukam rozsądnego cenowo elektryka na sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts