emil_d 16.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam wszystkich po urlopach ( a przynajmniej po swoim) i niesmailo zapytuje o AKTUALNE namiary na fachwocow od piecow gazowych ( sprzedaz i montaz) najchetnej vaillanta oraz ewnetualnie jakis dobrych tynkarzt ( i oczywiscie niedrogich))) Pozdrawiam Serdecznie Pawel N Mogę polecić firmę w Łomiankach: Arma-San Sp. Jawna S.J. Bartczuk, W.I. Kownaccy ul. Warszawska 185, 05-092 Łomianki Mają ekipy monterów, którzy są w stanie zamontować i uruchomić piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 17.08.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 pawel_kwirynow: Namiary poszly na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 17.08.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Pytanie do nieskanalizowanych sąsiadów. Gdzie i za ile kupowaliście szamba ? I jakiej wielkości oczywiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 17.08.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 maximus. - gdzie twój koń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 17.08.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 maximus. - gdzie twój koń? Cóż za frywolne pytanie ... Sopelek pyta Maximusa o jego konia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 17.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 pawel_kwirynow: Namiary poszly na priva. pjj i emil_d serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 18.08.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ex: szambo niedawno kupilem "pod klucz".przyjechali, wykopali otwor, wstawili, podlaczyli, zasypali.lokalny dostawca. cena 4 tys. wielkosc 10m3.namiary dam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 18.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam serdecznie Wszystkich Sąsiadów !!! Pilnie potrzebuję namiaru na elektryków ...potrzebuję zrobić rozdzielnie elektryczną na placu budowy. Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Elektrykp.Piotr Wit 502 579 037PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 18.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Elektryk p.Piotr Wit 502 579 037 Pozdro J DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 18.08.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam serdecznie Wszystkich Sąsiadów !!! Pilnie potrzebuję namiaru na elektryków ... potrzebuję zrobić rozdzielnie elektryczną na placu budowy. Dziękuje za pomoc ELEKTRYK Piotr MODZELEWSKI 0-602 835 207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 18.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Gdzie kupowaliście bramę garażową i jakie polecacie Hormann, Wiśniowski, Normstahl czy jeszcze inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 18.08.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kozankawybrałam hormanna razem z napedem- czterosegmentowa lakierowana na kolor okien z dwoma pilotami w cenie. zamawialam u bezposredniego przedstawiciela na Bartyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paka77 18.08.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam grupowiczów! Zmierzam właśnie w stronę zakupu działki między Borzęcinem a Mariewem, mam pytanie czy ta okolica ma jakieś "wady ukryte". Czy np. baza wojskowa bardzo hałasuje (codzienne strzelania itp?). Generalnie: jaki jest komfort życia w okolicach Mariew - Stanisławów? Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 18.08.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Gdzie kupowaliście bramę garażową i jakie polecacie Hormann, Wiśniowski, Normstahl czy jeszcze inne? Wiśniowski - od p. Karpińskiego (firma Masterbram w Łomiankach) (z http://www.pkt.pl: Master-Bram. Bramy garażowe, przemysłowe, wjazdowe 05-092 Łomianki, Piaskowa 31, 0 502 36 63 19) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 18.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 maximus. - gdzie twój koń? Cóż za frywolne pytanie ... Sopelek pyta Maximusa o jego konia ... Frywolny to jest Twój avatar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 19.08.2006 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Gdzie kupowaliście bramę garażową i jakie polecacie Hormann, Wiśniowski, Normstahl czy jeszcze inne? Wiśniowski - od p. Karpińskiego (firma Masterbram w Łomiankach) (z http://www.pkt.pl: Master-Bram. Bramy garażowe, przemysłowe, wjazdowe 05-092 Łomianki, Piaskowa 31, 0 502 36 63 19) Mowi sie ze normstahl z tych trzech jest niby najlepszy (moja siostra ma i bardzo sobie chwali chociaz podejrzewam ze chwalilaby i wisniewskiego i hormanna) Generalnie wszytkie sa podobne, a wszystko zalezy od napedu ktory mozesz dobrac juz sobie innej firmy oraz wzornictwa i kolorystyki. J sie zastanawiam nad noormstahlem i i wisniowskim. Normstahla sprzedaja u nas w okolicy na ul. Pohulanki - mysle ze mozna z czlowiekiem sie dogadac, natomiast wisniowski np w kim art pro na warszawskiej - ponoc mozna dobrze znegocjowac cene. Pozdrawiam Pawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 19.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Gdzie kupowaliście bramę garażową i jakie polecacie Hormann, Wiśniowski, Normstahl czy jeszcze inne? Wiśniowski - od p. Karpińskiego (firma Masterbram w Łomiankach) (z http://www.pkt.pl: Master-Bram. Bramy garażowe, przemysłowe, wjazdowe 05-092 Łomianki, Piaskowa 31, 0 502 36 63 19) Ja też polecam tę brame (Wiśniowski) i tego dostawcę (Karpiński). Kozystałem z usług p. Karpińskiego jakies 8 lat temu i brama do dziś działa świetnie. Ceny ma do negocjacji a dla starego klienta dał jeszcze ekstra rabat. . Polecam bramę Wiśniowski + napęd Nice. To najlepsze zestawienie (moim zdaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 19.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 SOPELEK MÓJ KOŃ MA SIE DOBRZE - ODPOCZYWA. CHCIAŁEM WKLEIĆ SWOJA CHAŁUPKE ALE NIE MOGĘ. NIBY POSTĘPUJĘ ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ A NIE WCHODZI. KURDE NA FORMU POJAWIŁ SIĘ WĄTEK EROTYCZNY (HA, HA ,HA) POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 19.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 maximus. - gdzie twój koń? Cóż za frywolne pytanie ... Sopelek pyta Maximusa o jego konia ... Frywolny to jest Twój avatar! Sopoelek ... luzik Mój Avatar jest dziełem starożytnego wschodu odzwierciedlający moje współczesne doświadczenia ze współpracy z ekipami budowlanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts