jprzedworski 26.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Nie wiem, czy godzina. To wbrew pozorom trochę roboty. Zadzwoń: 501-198-755 Dariusz Iwański. Miał się gdzieś przeprowadzić, ale może jest uchwytny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 26.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a mnie się wydawało, że chwila i ściągnięte. Dzieki za uświadomienie i pomocAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 26.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Cześć. Jestem z Białołęki. Szukam informacji o panu Marku Leszczyńskim, budowlańcu i jego ekipie. Jeżeli ktoś miał z nim do czynienia to poproszę o info na priv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 26.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ja dziś z innej beczki ) Jesteśmy całkiem sporą i aktywną grupą. Wobec czego mam pomysł, a Was prosze o opinię. Może wartoby poprosiś adminów o wydzielenie w ramach klubu budujących czegoś w rodzaju katalogów z grupami takimi jak nasza (jest kilka bardzo aktywnych). Chodzi o to, żeby moża było zakładać nowe tematy i żeby było wiadomo o co chodzi. Ktoś szuka koparki to będzie miał wątek/temat o koparkach/studniach itp., a cała reszta postów byłaby w wątku "ogólne". Teraz szuka się ciężko, a tak może udałoby się to jakoś łatwiej pogrupować. Z drugiej strony to mogłoby zmniejszyć aktywność i taki bardziej "ludziki" wymiar, bo teraz to jest tak jak w grupie ludzi w "realu", jak ktoś coś potrzebuje to po prostu pyta. Sam nie wiem, dajcie znać co o otym myślicie. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam, proszę o namiary na firmy zajmujące się sprzedażą i montażem bram przesuwanych. Po tym jak zadzwoniłem do przedstawiciela (Wiśniewskiego) i za bramę 4,5m wyliczył mi 6tyś (wszystko) doznałem szoku. Dlatego proszę Was o namiary na sprawdzonych dostawców i wykonawców trochę tańszych Właśnie firma (2 osobowa) kończy u mnie słupki klinkierowe robią naprawdę ładnie. Jeżeli ktoś szuka to podeślę info na priva. Pozdrawiam Łukasz Jesli mozna prosic o kontakt do "klinkierowcow" to ja prosze. A nawet bardzo ladnie prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam, proszę o namiary na firmy zajmujące się sprzedażą i montażem bram przesuwanych. Takowe bramy robi Zbigniew Zaborowski, Janów ul. Andersa , tel. kom. 501287676 Pozdrawiam, MCB A czy to sprawdzony facet? To znaczy ktos ma brame od niego i jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 27.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam, proszę o namiary na firmy zajmujące się sprzedażą i montażem bram przesuwanych. Takowe bramy robi Zbigniew Zaborowski, Janów ul. Andersa , tel. kom. 501287676 Pozdrawiam, MCB A czy to sprawdzony facet? To znaczy ktos ma brame od niego i jest ok? To mój sąsiad więc nie mnie oceniać Na pewno wskaże miejsca gdzie instalował bramy i ogrodzenia. Robi wg indywidualnych projektów, żadna seryjna produkcja. MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 27.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Czeć Potrzebuję około 40-50 szt. silki E12. Zabrakło na poddaszu na ostatniš warstwę cianek działowych. Murarze mówiš, żeby dać suporeks, ale nie chce pogarszać akustyki.Może kto budował z silikatów i zostało mu kilka bloczków? Nie musi koniecznie być z Xelli. Pozdrawiamfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam, proszę o namiary na firmy zajmujące się sprzedażą i montażem bram przesuwanych. Takowe bramy robi Zbigniew Zaborowski, Janów ul. Andersa , tel. kom. 501287676 Pozdrawiam, MCB A czy to sprawdzony facet? To znaczy ktos ma brame od niego i jest ok? To mój sąsiad więc nie mnie oceniać Na pewno wskaże miejsca gdzie instalował bramy i ogrodzenia. Robi wg indywidualnych projektów, żadna seryjna produkcja. MCB Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 27.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zeljka - info odnośnie fachowca od klinkieru poszło na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 27.09.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 mam pytanie z usług jakich geodetów korzystaliście przy tworzeniu mapy do celów projektowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 27.09.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 mam pytanie z usług jakich geodetów korzystaliście przy tworzeniu mapy do celów projektowych? Przyszłego sąsiada - mieszka w Klaudynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zeljka - info odnośnie fachowca od klinkieru poszło na priva. Pozdrawiam Dziekuje, odebralam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 27.09.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 mam pytanie z usług jakich geodetów korzystaliście przy tworzeniu mapy do celów projektowych? Przyszłego sąsiada - mieszka w Klaudynie super a jakies namiary na sasiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 28.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 MCB - Marcin to ty? Inicjały mi pasują, tylko C w środku tajemnicze. Pozdrawiam jj PS Jeżeli nie ty, to przepraszam uprzejmie za imienne zaczepianie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 28.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 mam pytanie z usług jakich geodetów korzystaliście przy tworzeniu mapy do celów projektowych? ja dostałam listę geodetów z okolicy w spółce Eko-Babice, zadzwoniłam do pierwszego i: koszt 600,00 (zamówiliśmy razem z sasiadem), termin 3-4tygodnie jak na razie współpraca bezproblemowa i mam nadzieję, że tak będzie do końca Barszczewski Jacek 501 020 035 Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 28.09.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 dziękuje serdecznie wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 28.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam ponownie "Babickich Sasiadów" poszukuję słupków ogrodzeniowych ( okrągłych ), moga być długie ok 6 m z przycięciem sobie poradzimy błagam o pomoc bede wczeczna za kazde info ale najlepiej w okolicach Babic, Ożarowa itd. pozdrawiam serdecznie Eliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 29.09.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 MCB - Marcin to ty? Inicjały mi pasują, tylko C w środku tajemnicze. Pozdrawiam jj PS Jeżeli nie ty, to przepraszam uprzejmie za imienne zaczepianie na forum Pewnie, że ja to Ja Czy w sobotę, niedzielę jesteś na budowie? MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 29.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Sasiadow zza miedzy!Poszukuje sprawdzonej firmy do ocieplenia poddasza i karton-gipsu. Jesli mozecie kogos polecic prosze o kontakt na pw.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts