veechu 20.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 veech'u: poszlo. wiem muchos gracias ma nadzieje jak dobra ekipa to bedzie miala dla mnie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 20.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 joantryb, w kwirynowie w drugiej linii zabudowy od sikorskiego stoi niedokończony dom z dachem ale bez okien i to własnie tam przesiaduje babicka "młodzież" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joantryb 21.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 joantryb, w kwirynowie w drugiej linii zabudowy od sikorskiego stoi niedokończony dom z dachem ale bez okien i to własnie tam przesiaduje babicka "młodzież" masz na myśli ten z graffitti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 21.10.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Spróbuj Girlsy ) tzn. Girls-Bud tel. 722-13-58, naprawdę przejmują się klientem i mają dobre ceny, a do Leszna chyba nie za daleko. Dziewczyny siedzą w Macierzyszu. Mają doświadczenie, wiedzą co sprzedają. Normę odradzam, niestety, chyba że wiesz czego chcesz i sam sobie to odbierzesz, albo Ci sie nie spieszy, bo poziom bałaganu przekracza tam mój próg tolerancji. potwierdzam, budowe zaczynalem z Norma (zreszta z pania Ewa ), ale w tym roku praktycznie wszystkie dostowy byly z problemami - terminy, pomylki .... wkurzylem sie w tym tygodniu i zadzwonilem w sprawie welny do innych hurtowni i zamowilem u .. pani Ewy Dzis przywieziono - super i bezproblemow. Cena sporo taniej niz w Normie. aha, maja strone http://www.girls-bud.pl , ale jak widac uboga na razie w tresc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joantryb 21.10.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Spróbuj Girlsy ) tzn. Girls-Bud tel. 722-13-58, naprawdę przejmują się klientem i mają dobre ceny, a do Leszna chyba nie za daleko. Dziewczyny siedzą w Macierzyszu. Mają doświadczenie, wiedzą co sprzedają. Normę odradzam, niestety, chyba że wiesz czego chcesz i sam sobie to odbierzesz, albo Ci sie nie spieszy, bo poziom bałaganu przekracza tam mój próg tolerancji. potwierdzam, budowe zaczynalem z Norma (zreszta z pania Ewa ), ale w tym roku praktycznie wszystkie dostowy byly z problemami - terminy, pomylki .... wkurzylem sie w tym tygodniu i zadzwonilem w sprawie welny do innych hurtowni i zamowilem u .. pani Ewy Dzis przywieziono - super i bezproblemow. Cena sporo taniej niz w Normie. aha, maja strone http://www.girls-bud.pl , ale jak widac uboga na razie w tresc Potwierdzam, Girls-bud - tanio i terminowo. Nawet służa bezpośrednim kontaktem jeśli one nie mogą podołać cenie konkurencji. A wiadomo bez posredników taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 i my girlsbudowcy chyba 99% kupionych rzeczy u dziewczyn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 21.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 wkurzylem sie w tym tygodniu i zadzwonilem w sprawie welny do innych hurtowni i zamowilem u .. pani Ewy Dzis przywieziono - super i bezproblemow. Cena sporo taniej niz w Normie. Dziś rozliczałem się w Normie, wszystkie podawane ceny oczywiście "loco budowa", "...no ale wie Pan takie małe transporty to jednak liczymy, no dobrze policzmy tylko po 30 zł" dodam, że mają do mnie około 5 km. Cena stali (żebro śr. 12) jaką dostałem po walce to 2,36 (wyjściowa 2,60 juz jest niższa podobno niż "normalna") a na Izabelińskiej przez telefon podali mi cenę 2,30 - rozstanę się z nimi chyba już na dobre. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBOFRUIT 21.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 To znowu ja Już jesteśmy po przejażdżce w poszukiwaniu działki.... Hmmmm... chyba jakiś boom na te działki jest - ponoć o wiele więcej chętnych niż działek (tak mówią w agencjach), żeby znaleźć działkę do 200tys. to musi być jakaś felerna (linia wysokiego napięcia, bardzo wąska... itp albo w odleglejszych wioseczkach Starych Babic - Borzęcin itp.). Byliśmy w szoku... Większość nie chce sprzedawać ale mówi taką cenę za metr żeby odstraszyć chętnych np. 360zł za metr działki ROLNEJ w okolicach Babic... Ale do rzeczy - wiem że niektórzy z Was mieli dobrych kierowników budowy (inżynierów budowlanych) i chciałam Was poprosić o namiar na takiego (chcielibyśmy go wynająć dosłownie na pół godzinki żeby ocenił stan tych fundamentów/piwnic) i albo brnąć dalej albo ten pomysł z kupnem tej działki odrzucić. O ile dobrze pamiętam swojego kierownika chwalili Manieq i jprzedworski, a tata Kasi Zając też działa w tym fachu - więc bardzo Was i nie tylko Was proszę o info na priv. Pozdrawiam sobotnio serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 21.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Dziś rozliczałem się w Normie, wszystkie podawane ceny oczywiście "loco budowa", "...no ale wie Pan takie małe transporty to jednak liczymy, no dobrze policzmy tylko po 30 zł" dodam, że mają do mnie około 5 km. Cena stali (żebro śr. 12) jaką dostałem po walce to 2,36 (wyjściowa 2,60 juz jest niższa podobno niż "normalna") a na Izabelińskiej przez telefon podali mi cenę 2,30 - rozstanę się z nimi chyba już na dobre. daj spokuj, norma sie skonczyla wraz z odejsciem dziewczyn. idz do nich ja juz zaczalem zapominac przy zakupach u nich, pytać ocene wiem ze daja najlepsza, a jak nie, to i tak milo sie tam zaopatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 21.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 To znowu ja nie przesadzaj z wielkością avatara. ze tez administrator przepuszcza taki size. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBOFRUIT 21.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 [ nie przesadzaj z wielkością avatara. ze tez administrator przepuszcza taki size. Spoko. Spoko. To były tylko testy - już jest chyba ok Sama byłam zadziwiona jego wielkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 22.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 No coz, macie racje z Norma...Ja tez sie z nimi chyba na dobre rozstane - bo to juz nie ta Norma co kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 22.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 niedawno ktos tu pisał o pani architekt, która sprawnie załatwia sprawy z powodu swych dobrych kontaktów z gminą. szukam, szukam ale nie mogę znaleźć tego postu o tej pani. czy ktoś pomógłby mi znaleźć lub raz jeszcze wspomniał jej nazwisko i telefon kontaktowy? będe oczywiście bardzo wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam poszukuje sprawdzonej ekipy do wylewek z maszyny namiary na priv dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 23.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 a kto wam szambo wywozi i za ile? ceny brutto podane przez ww. odpowiednio: - 179,76 zl za 10,5m3 - 337,05 zl za 10,5m3 - 168,52 zl za 10,5m3 my mamy umowe z Gea-Nova 13 zl brutto/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 23.10.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 No coz, macie racje z Norma... Ja tez sie z nimi chyba na dobre rozstane - bo to juz nie ta Norma co kiedys... wychodzi na to ze Norma girlsami stala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 23.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 a kto wam szambo wywozi i za ile? ceny brutto podane przez ww. odpowiednio: - 179,76 zl za 10,5m3 - 337,05 zl za 10,5m3 - 168,52 zl za 10,5m3 my mamy umowe z Gea-Nova 13 zl brutto/m3 Wiktor Sobieraj jest jeszcze odrobinę tańszy (poniżej 12). Ale to może zależeć od odległości. Tu jest pełny spis firm: http://www.babice-stare.waw.pl/index2.php?op=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 23.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 niedawno ktos tu pisał o pani architekt, która sprawnie załatwia sprawy z powodu swych dobrych kontaktów z gminą. szukam, szukam ale nie mogę znaleźć tego postu o tej pani. czy ktoś pomógłby mi znaleźć lub raz jeszcze wspomniał jej nazwisko i telefon kontaktowy? będe oczywiście bardzo wdzięczny. pozdrawiam nie mozesz znalezc bo to bylo w grupie Izabelin, oczywiscie jesli chodzilo o p. Mazur "Mogę podać namiar na p. Mazur - pracuje w dziale architektury w gminie Babice. Kilka osób z grupy babickiej chwaliło ją - ja korzystam z jej usług, ale jeszcze sprawa jest w trakcie załatwiania, więc zdania wyrobionego jeszcze nie mam, chociaż pierwsze wrażenie jest korzystne. tel 22 722 96 26 - dom 22 722 9004 praca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 23.10.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Wiktor Sobieraj jest jeszcze odrobinę tańszy (poniżej 12). Ale to może zależeć od odległości. Tu jest pełny spis firm: http://www.babice-stare.waw.pl/index2.php?op=8 o fajnie ze to zamiesciles ja probowalam wstawic tu zeskanowana kartke z tymi namiarami ale byla nieczytelna a nie wiedzialam ze to mozna znalezc na stronie gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 23.10.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Sluchajcie, jesli ktos z Was chcialby jeszcze potestowac zawieszenie w swoim samochodzie to musi sie spieszyc, bo na Klonowej w Koczargach wreszcie po ponad 3 miesiacach stwierdzili, ze poloza asfalt na tych wybojach, ktore "uczynili" w lipcu kolo lasku... Dziwne to jest dla mnie bardzo, bo odkad zasypali wykopy w lipcu - to nic tam juz nie kopali - wiec czemu nie zaasfaltowali od razu...? A w ogole to Pol-Aqua ma podobno spore opznienie i wbrew zapowiedziom chyba nie uda im sie uruchomic tej kanalizacji do konca roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts