rodick 25.10.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 bobofruit - a skad masz info o tym odralnainiu Latchorzewa? Nawet jesli to prawda to raczej nie oczekiwalbym spadku cen w tym rejonie. Ostatnio slyszalem ze fajne dzialki ok1000m2 poszly za 300tys pln! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 26.10.2006 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Dla tych co korzystają z komunikacji miejskiej (ja już 2 lata przymierzam się żeby korzystać ) rozkład linii 730 http://www.lipkow.net/aktual2006/10/rozklad730.htm Nie rozpieszczają nas, wziąwszy pod uwagę, że 712 kursowało jednak znacznie częściej. Trasa równie durna jak 712, mogli wymyślić jeszcze kilka pętelek. Tak dla porównania: przejazd z Babic do Koczarg potrwa 17 minut. My z działki w Babicach spacerem z dziećmi do Koczarg w okolice Klonowej idziemy 40-45 minut...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 26.10.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 W przyszłym roku powinny rozpocząć się procedury scaleniowe na "odrolnionym" Janowie. Plan wyznacza kilka obszarów, które będą podlegały scaleniu. Procedura scaleniowa to min. 9-mcy.Podejrzewam, że ceny działek będą szalone. Dobre jest to, że w przypadku sprzedaży gmina zabiera tylko 10% wzrostu wartości nieruchomości. Taka niska wartość (mogli brać do 50%) spowoduje, że będzie więcej chętnych do natychmiastowej sprzedaży bez czekania ustawowych 5 lat. Takie też było założenie przy robieniu planu. MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 26.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 * Po minieciu przejazdu kolejowego, na swiatlach nie skrecac w prawo lecz jechac nadal prosto (na Borzecin) A widzisz, ja pominąłem ten wariant z powodu niskiego QoS Ta droga to jedna z najgorszych w powiecie, mimo że ma nawet jakiś numer wojewódzki ale szybsza niz tysiace swiatel w ozarowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBOFRUIT 26.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 bobofruit - a skad masz info o tym odralnainiu Latchorzewa? Nawet jesli to prawda to raczej nie oczekiwalbym spadku cen w tym rejonie. Ostatnio slyszalem ze fajne dzialki ok1000m2 poszly za 300tys pln! Od samego sołtysa Latchorzewa, powiedział że będzie tam dużo małych działeczek i że rolnicy będą chcieli je sprzedawać i wtedy ceny powinny być niższe. I powiedział że gdyby miał dziś wybierać to wolałby mieszkać w pięknym Borzęcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBOFRUIT 26.10.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A ceny za działkę w Latchorzewie dochodzą dziś do 500zł/m2 - o czym też już zresztą niedawno pisała IH... i słyszałam od kilku niezależnych agentów nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 26.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 kto podpowie jesli chodzi o materialy budowlane ,bede zaczynal wjosna, czy mozna w hurtowni jakos zarezerwowac material aby zaplacic po cenie obecnej,czy jednak to sie nie oplaca i lepiej czekac do wiosny,nie wiem jak to jest z tymi hurtowniami ?doradzcie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 26.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Dla tych co korzystają z komunikacji miejskiej (ja już 2 lata przymierzam się żeby korzystać ) rozkład linii 730 http://www.lipkow.net/aktual2006/10/rozklad730.htm Nie rozpieszczają nas, wziąwszy pod uwagę, że 712 kursowało jednak znacznie częściej. Trasa równie durna jak 712, mogli wymyślić jeszcze kilka pętelek. Tak dla porównania: przejazd z Babic do Koczarg potrwa 17 minut. My z działki w Babicach spacerem z dziećmi do Koczarg w okolice Klonowej idziemy 40-45 minut...... Jeden dobry fakt - to taki, ze ostatni autobus odjezdza z Gorczewskiej o 23:50 Tak wiec, jak juz zamieszkam na tym >odludziu< - przynajmniej teoretycznie bede sie mogl napic piwa w piatek po pracy z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 26.10.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 (...) ale szybsza niz tysiace swiatel w ozarowie A w życiu. Może dwie, trzy minuty, ale nie więcej. A już na pewno nie o 2 w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 26.10.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 (...) ale szybsza niz tysiace swiatel w ozarowie A w życiu. Może dwie, trzy minuty, ale nie więcej. A już na pewno nie o 2 w nocy... a dlaczego akurat o tej godzinie? jj nie pytal o której. w dzien jest tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 26.10.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A bo kiedys jechałem o twj porze i wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 26.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 MCB- gdzie kandydujesz?? Do rady gminy? Bedziemy głosować na swojego czlowieka- a w swoim programie umieściłes park przy "naszej "drodze??Wodociag uprawomocniony- będziemy mieli sliczna rure z miejska wodą!! ManieQ skoro powróciłeś to moze uzupełnisz mapę Babiczan? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 26.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Postaram się. Muszę sprawdzić, czy łatwo mi będzie nanieść poprawki na obrazek, bo żródełko było w Gimpie z warstwami. Jak będę gotowy do uaktualnień - dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 26.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Aha, przyszła mi do głowy koncepcja na alternatywną wersję, ale jak sprawdzę - dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslavv 26.10.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Na początek witam wszystkich forumowiczów... i od razu pytanie ak w temacie. Chciałem zakupic niewielka działkę budowlaną w okolicach Borzęcina/Leszna. Czy ktoś z forumowiczów dysponuje może jakimś namiarem lub ewentualnie widział tabliczki o sprzedaży? Ostatnio na całej drodz do Leszna natknąłem się na 2 tablice z b. wysoką ceną ... Będę wdzięczny za wszelką pomoc. pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 27.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Na początek witam wszystkich forumowiczów... i od razu pytanie ak w temacie. Chciałem zakupic niewielka działkę budowlaną w okolicach Borzęcina/Leszna. Czy ktoś z forumowiczów dysponuje może jakimś namiarem lub ewentualnie widział tabliczki o sprzedaży? Ostatnio na całej drodz do Leszna natknąłem się na 2 tablice z b. wysoką ceną ... szukasz dzialki przy Warszawskiej? czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslavv 27.10.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie przy Warszawskiej ale w tych okolicach. Czemu? Ze względu na dojazd do Wawy i sentymenty. Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 27.10.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Nie przy Warszawskiej ale w tych okolicach. Czemu? Ze względu na dojazd do Wawy i sentymenty. dlaczego pytalem czy przy warszawskiej? bo osobiscie nie chcialbym mieszkac przy warszawskiej dlatego sie zdziwiłem. ale jak w okolicach, to znaczy wszedzie teraz jest stagnacja, ludzie nie chca sprzedawac. jest kolo nas w Topolinie kilka dzialek, na ktorych staly (teraz chyba leza) tablice agencji, slynnej w tych okolicach, Ranczo. ale wlasciciele tych dzialek, wywindowali ceny dosc zaporowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 27.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 kurde, kurde, kurde wlasnie okazalo sie, ze mam zle zamontowane parapety wewnetrzne - spadek mialy do okna, a opiankowane byly tylko z zewnetrznej strony panowie chyba nie chcieli zeby mi kwiatki pospadaly dziekuje bogu, ze ekipa tynkarzy trafila mi sie supersolidna poprosilam, zeby sprawdzili poziomicami przed obrobkami - wszystko wyszlo - wlasnie to poprawiaja - na koszt firmy od parapetow mimo wszystko zyje nadzieja, ze boze narodzenie spedzimy w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 27.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Marsjanka, na pociechę Ci napiszę, że nam zamontowali parapety zewnętrzne ze spadkiem w stronę okna. I jadą to poprawić już od marca... Manieq, witaj!!!!!!! Jak miło Cię znów widzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts