MCB 12.02.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Poszukuję namiar na fachowca, który zaprojektuje istalację kanalizacyjną.MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 12.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam Mam pytanie do bardziej doświadczonych budowniczych - czy warto zamawiać belki TERIVA przed wzniesieniem ścian, spotkałem się z opinią, że wymiar belek z projektu może się różnić od tych wybudowanych w rzeczywistości. Niektórzy budowlańcy mowią, że to jest ryzyko.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 12.02.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych budowniczych - czy warto zamawiać belki TERIVA przed wzniesieniem ścian, spotkałem się z opinią, że wymiar belek z projektu może się różnić od tych wybudowanych w rzeczywistości. Niektórzy budowlańcy mowią, że to jest ryzyko. Co wy na to? belki są różnej długości. jak Ci źle wybudują, to kupisz dłuższe, a różnice kosztów pokryją budowlańcy, którzy psują robotę. po czym ich zwolnisz za partactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 12.02.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Gilgor czyli twoja rekomendacja brzmi kupuj.? Kurcze troche szkoda by było ich wywalać na etapie stropu - maja mi robić tynki, płytki i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 12.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 uwaga, UWAGA - chwalę się!!!! od soboty mieszkam jest cudownie, świetnie, wspaniale - mimo iż domek wygląda w środku nieco "bałaganiarsko" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 13.02.2007 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam Mam pytanie do bardziej doświadczonych budowniczych - czy warto zamawiać belki TERIVA przed wzniesieniem ścian, spotkałem się z opinią, że wymiar belek z projektu może się różnić od tych wybudowanych w rzeczywistości. Niektórzy budowlańcy mowią, że to jest ryzyko. Co wy na to? Nie rozumiem, jakie to może być ryzyko, jak im ściana "ucieknie", to chyba nie o 10 cm...... Ja zamawiałem belki w trakcie budowy, ale nie mierzyłem ścian, tylko pojechałem do betoniarni z projektem i nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snoopy 13.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Chyba wiosna idzie bo znowu królują tematy z zakresu stanu surowego Mam pytanie do tych, którzy są już odrobinkę dalej, kto projektował/instalował wam instalacje alarmową? zakładam że same kabelki rozprowadzi elektryk ale chciałbym żeby projekt jednak wymyślił jakiś fachowiec. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 13.02.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Gilgor czyli twoja rekomendacja brzmi kupuj.? Kurcze troche szkoda by było ich wywalać na etapie stropu - maja mi robić tynki, płytki i takie tam. no raczej nie kupuj. po co? masz gdzie trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 13.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Mógłbym przetrzymać na składzie budowlanym, ale chyba rzeczywiście kupie tylko pustaki a belki sobie odpuszczę. Towar jest dość delikatny mógłby sie uszkodzić. dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 13.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Chyba wiosna idzie bo znowu królują tematy z zakresu stanu surowego Mam pytanie do tych, którzy są już odrobinkę dalej, kto projektował/instalował wam instalacje alarmową? zakładam że same kabelki rozprowadzi elektryk ale chciałbym żeby projekt jednak wymyślił jakiś fachowiec. Pozdrówka Snopy - namiary ne priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 13.02.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Chyba wiosna idzie bo znowu królują tematy z zakresu stanu surowego Mam pytanie do tych, którzy są już odrobinkę dalej, kto projektował/instalował wam instalacje alarmową? zakładam że same kabelki rozprowadzi elektryk ale chciałbym żeby projekt jednak wymyślił jakiś fachowiec. Pozdrówka Snopy - namiary ne priv Witam Szkoda, że na priva. Wiele "kontaktów" ucieka bo nie są podawane na forum. Można prosić? Pozdrawiam filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 13.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam grupę Stare Babice, tutaj coś się dzieje nie to co w Ożarowskiej nuda ( Bardzo bym Was prosił o przesłanie na priva kontaktów do firm które się u Was sprawdziły zajmują się : - montażem i instalacją systemów alarmowych w domach - wykonywaniem tynków wewnętrznych - ociepleniem zewnętrznym Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.02.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 I co do deski barlineckiej nie masz racji.... Linia dla deski do supermarketów nie jest tą sama linią z jakiej zamawiają mniejsi odbiorcy (hurtownie, sklepy). Tzn może fizycznie robi to ta sama maszyna ale do supermarketów idzie inny towar. . bzdura, nie ma wybierania market a hurtownia paczki sa pakowane po kolei jak ida na magazynie, wiem bo tam pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snoopy 13.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Snopy - namiary ne priv Nie doszło. Może wrzuć je tutaj skoro jest duże zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 13.02.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Firma POLGARD. Robią niestandardowe systemy alrmowe, automatykę bram, anteny TV i takie tam.Moim zdanie dobrze gdy takie firmy robią alarm a agencje ochrony tylko chronią, zawsze to jakieś dodatkowe zabezpieczenie; w takiej sytuacji jedni drugich kontrolują.TEL: 668833245. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 14.02.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam ponownie ... dawno to nie zaglądałem a widzę ze piszecie ostro ... Właściwie to rozglądam się za ludźmi do ocieplenia budynku styropianem. Czy zaawansowani (budowlanie ) grupowicze mogą polecić jakiegoś sprawdzonego fachowca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 14.02.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jeszcze raz proszę o namiar na dobrego hydraulika. Takiego co nie tylko wie jak przymocować kibelek do rury, ale też dlaczego tak a nie inaczej MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 14.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 U nas cala hydraulike i ogrzewanie robila super firma z Bartyckie TWM Termo (maja stronę www), tyle ze oni nie zajmuja sie samym wykonawstem, trzeba u nich wszystko kupic.PozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 14.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 MCB: poszlo na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 14.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jeszcze raz proszę o namiar na dobrego hydraulika. Takiego co nie tylko wie jak przymocować kibelek do rury, ale też dlaczego tak a nie inaczej MCB U mnie robi p. Robert Podpora tel. 606 622 815 Polecała go mencel. Też wydaje mi sie sensowny. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts