lukasz-s 26.02.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hej! Ratujcie namiarami na tynkarzy (tynki cementowo-wapienne) - wszyscy których na razie złapałem maja terminy na czerwiec (a mi zależy na kwietniu/maju), więc albo trzeba będzie czekać, albo ... samemu robić )) Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 26.02.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 HIP HIP HURA DORODZY FORUMOWICZE NINIEJSZYM OGŁASZAM NOWY REKORD ŚWIATA USTANOWIONY PRZEZ ARCHITEKTURE W OŻAROWIE: OTRZYMAŁEM PRAWOMOCNE POZWOLENIE NA BUDOWĘ PO DWÓCH TYGODNIACH OD MOMENTU ZŁOŻENIA DOKUMENTÓW. Zadzwoniłem tylko raz spytać czy czegoś nie trzeba uzupelnić także nawet zabardzo ich nie cisnąłem. PS Mario ty lepiej zadzwoń do starostwa bo może twoje pozwolenie już czeka. Witam Podbijam rekord do 9 dni kalendarzowych pozdrawiam Link Dobra koniec z rekordami bo mojego i tak nikt nie przebije... Wniosek złożony 17 stycznia decyzja wydana ... 17 stycznia .... Wprawdzie wszystko w roku 2006 ale ... co tam. Ludzie dalej szukam ociepleniowców ... Jacbudy już całkiem zwariowali i śpiewają po 100zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 27.02.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 poszukuje pilnie dobrego kierownika budowy, jak macie jakieś namiary to bardzo proszę .............i z góry dziękuję ale ten co miałem go mieć stwierdził że ma juz za dużo budów i niestety nie może być u mnie bo sie nie wyrabia, a tu ekipa już przebiera nogami żeby wejść i działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 28.02.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ex67, 100 zl za ocieplenie z materialami to dzisiaj nie jest cena z ksiezyca - przy ocieplaniu wiekszych budynkow ceny zaczynaja sie od 180 zl / m2 KrzysiekSW Minal stycznen, luty prawie i 730 jak nie bylo tak nie ma. Uwazam, ze gmina/mieszkancy/my zrobilismy blad protestujac przeciwko nowej linii. Nalezalo sie zgodzic na 730 (bo co 2 linie to nie jedna ) i metoda malych kroczkow drazyc dalej o zwiekszenie czestotliwosci kursow. A tak to MZA zamknelo projekt i chyba niepredko ujrzy on swiatlo dzienne z powrotem - czeka na decyzje gminy .... Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 28.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam Co do ocieplenia to chyba zaczyna być standard Mi Jack-bud zaśpiewał 94 m 2 styro 12 + silikat, 120 m 2 styro 20 + silikat i 120 tynk mozaikowy.Przed chwilą dostałem ofertę z innej firmy - odpowiednio 98 i 118 i 150. Wszystko Netto. Inne firmy sprzedadzą materiał, ale o robocie nie chcą słyszeć, bo już mają zajęte terminy. Nie wiem, czy to wszystko ściema, żeby podbić ceny, ale narazie nie wygląda to różowo. Tak wygląda jeżeli chodzi o firmy, samodzielne ekipy w zeszłym roku śpiewały 40 PLN za m 2, jak jest teraz nie wiem ? Ale trzeba szukać. PozdrawiamKiaran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 28.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 samodzielne ekipy w zeszłym roku śpiewały 40 PLN za m 2, ... oczywiście za samą robociznę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maroko 28.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam wszystkich pięknie Potrzebuję namiary na kogoś, kto wykonałby projekt instalacji gazowej wewnętrznej.Przejrzałem forum i nikt sie z czyms takim nie ogłaszał... Czyzby niekt nie robił przebudowy instalacji gazowej w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 01.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Maroko,Projekt gazu - Maciej Kowalski 501593492.Ale to już było...................(i nie wróci więcej)jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 01.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam wszystkich pięknie Potrzebuję namiary na kogoś, kto wykonałby projekt instalacji gazowej wewnętrznej. Przejrzałem forum i nikt sie z czyms takim nie ogłaszał... Czyzby niekt nie robił przebudowy instalacji gazowej w domu? Imienia nie pamiętam (nie mam faktury przed sobą) Freytag 0501721111. 1200 brutto - projekt, dziennik budowy i prawomocne pozwolenie na budowę. Pozdr filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 01.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 tez sie podpinam do ponizszego pytanka i bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Dawid Witam wszystkich Planuję rozpocząć budowę pod koniec marca, dokumenty juz złożone czakam na decyzję. Co prawda budujemy sie w Wieruchowie ale to prawie Stare Babice . Możecie mi podac namiary na : 1. kogos kto ściągnie humus za rozsądną cenę 2. fachowca od studni (plalnujemy zrobić narazie swoją wode do celów budowlanych i podlewania ogrodu a jak sie nada to i do celów domowych też) 3. chyba najważniejsze namiary na hurtownie godne polecenia z materiałami budowlanymi do stanu surowego pozdrawiam wszystkich Jacek i Asia my się szanownego Grona uprzejmnie pytamy, czy w sprawie punktu 3 możecie coś doradzić, czyli namiary na hurtownie godne polecenia z materiałami budowlanymi do stanu surowego. plizzzz, plizzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuut 02.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 W naszej okolicy to z tego co bylo na forum i od doswiadczonych w boju chyba najkorzystniej wypadaja HMB i Norma pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 02.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czy mozecie sie podzielic namiarami na polecanego Eimunda od wylewek? dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 02.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 nie prawda nie prawda my najchętniej z girs budem współpracowalismy i na prawde serdecznie polecam. Chyba ,ze sasiedzi juz całkiem dziewczyny zagryzli , mam nadzieje ,że nie bo ciaz zamierzamy z nimi współpracowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 02.03.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ja jeszcze z wlasnego dosswiadczenia dopisze ,ze kierownicy lubia sie asekurowac i poszerzyc ciupke ławy i pogłebic bo to lepiej dla budynku z uwagi na grunt itp itd... apotem nagle sie okazuje ,ze takie ciupkie poszerzenie i poglebienie kosztuje majatek bo przeca pare cm w ta i w ta to jest masa betonu !!!! Tak wiec z tymi kierownikami to tzreba uwazac bo oni nie do końca współpracuja z portfelem inwestora . wiadomo ma byc dobrze ale tez ie max drogo przeca nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 02.03.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Minal stycznen, luty prawie i 730 jak nie bylo tak nie ma. Uwazam, ze gmina/mieszkancy/my zrobilismy blad protestujac przeciwko nowej linii. Nalezalo sie zgodzic na 730 (bo co 2 linie to nie jedna ) i metoda malych kroczkow drazyc dalej o zwiekszenie czestotliwosci kursow. A tak to MZA zamknelo projekt i chyba niepredko ujrzy on swiatlo dzienne z powrotem - czeka na decyzje gminy .... Y Yoric za to ma byc podobno nocny do Babic a nawet do Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 02.03.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Słuchajcie a jak jest z dostepnoscia miejsc w przedszkolach. W gminnych to wiem , bez szans a w prywatnych? Bede musiał gdzies maluchy upchnac a w okolicznyh prywatnych nie ma juz miejsc na wrzesien a jak z tymi w zieonkach/babicach itp...? BO w Bozrecinie nie widziałam zadnego prywatnego:( he he pomysł na biznes jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 02.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czy mozecie sie podzielic namiarami na polecanego Eimunda od wylewek? dzieki z gory namiar na Eimunda z ogloszen drobnych mam nadzieje ze nadal aktualny Wylewki mechaniczne tanio i solidnie. Tel. 503065286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 02.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a tak w ogole to witam po dluzszej nieobecnosci spowodowanej zamieszaniem wywolanym pojawieniem sie nowego obywatela wlasnie przeszkadzajka dobry pomysl na biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 02.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a tak w ogole to witam po dluzszej nieobecnosci spowodowanej zamieszaniem wywolanym pojawieniem sie nowego obywatela To ja pierwsza skladam gratulacje!!! Duzo zdrowia dla mamusi i dzidziusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 02.03.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a tak w ogole to witam po dluzszej nieobecnosci spowodowanej zamieszaniem wywolanym pojawieniem sie nowego obywatela wlasnie przeszkadzajka dobry pomysl na biznes dzieki za namiar i GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts