bodal 02.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 gdzie zaopatrzyć się w piasek (potrzebuje dwa samochody) i w żwir (1 samochód) w naszej Babickiej okolicy, i powiedzcie ile za to płaciliście ??pozdrawiamJacek i Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansik 02.03.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Piasek i żwir w Babicach to Wojtek Radzki z ul. Kutrzeby tel. 0-601803911Ceny ciągle się zmieniają. Pozdrawiam, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 03.03.2007 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ceny się zmieniają, ale primo Radzki nadal jest m. zd. najtańszy, secundo należy z nim ponegocjować, tertio bez problemu odracza termin zapłaty, jeśli trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 03.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Jestem przed kopaniem studni i doradźcie mi gdzie ją wykopać ?przed budynkiem, z boku czy może od strony ogrodu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam Wszystkich po raz pierwszy. Zamierzam zacząć budowę w czerwcu i jestem na etapie podpisywania umowy z wykonawcą stanu surowego. Może ktoś z budujących budował lub buduje z ekipą: Bartosińskiego Oponowicza Jóźwiaka Marczyka lub Zwolińskiego? Panowie Ci twierdzą, że budowali w okolicach Piaseczna więc interesują mnie opinie na ich temat... Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Witam bo ja poXpierwszy My chyba z jedną z tych grup będziemy działać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 03.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Jestem przed kopaniem studni i doradźcie mi gdzie ją wykopać ? przed budynkiem, z boku czy może od strony ogrodu ?? zazwyczaj tam gdzie woda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 03.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Karorka, moje najszczersze GRATULACJE pzdr z Zielonek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 03.03.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Jestem przed kopaniem studni i doradźcie mi gdzie ją wykopać ? przed budynkiem, z boku czy może od strony ogrodu ?? zazwyczaj tam gdzie woda........ a czy człowiek kopiący studnie będzie wiedział czy trzeba wcześniej sprowadzić jakiegos magika do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 03.03.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 W naszej okolicy to z tego co bylo na forum i od doswiadczonych w boju chyba najkorzystniej wypadaja HMB i Norma Normy już nie lubimy. teraz lubimy Girls-Bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 04.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Karorka _ gratulacje!!!!Ja mam juz za sobą pierwsze trzy miesiace małego człowieczka. A biznes z przedszkolem to dobry pomysŁ!! Szukam miejsca od wrzesnia dla 4latki i nic nie moge znaleśc. Szukam juz na żoliborzu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 05.03.2007 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 a tak w ogole to witam po dluzszej nieobecnosci spowodowanej zamieszaniem wywolanym pojawieniem sie nowego obywatela wlasnie przeszkadzajka dobry pomysl na biznes No widziałem wózek na tarasie, jak jechałem od rodziców - jeszcze raz gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 05.03.2007 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ex67, 100 zl za ocieplenie z materialami to dzisiaj nie jest cena z ksiezyca - przy ocieplaniu wiekszych budynkow ceny zaczynaja sie od 180 zl / m2 KrzysiekSW Minal stycznen, luty prawie i 730 jak nie bylo tak nie ma. Uwazam, ze gmina/mieszkancy/my zrobilismy blad protestujac przeciwko nowej linii. Nalezalo sie zgodzic na 730 (bo co 2 linie to nie jedna ) i metoda malych kroczkow drazyc dalej o zwiekszenie czestotliwosci kursow. A tak to MZA zamknelo projekt i chyba niepredko ujrzy on swiatlo dzienne z powrotem - czeka na decyzje gminy .... Y Cóż Yoric, jeśli pamiętasz naszą dyskusję.... Praktycznie wszyscy moi znajomi z tej strony gminy uważają, że dobrze się stało - linia 730 na proponowanych warunkach to była porażka, znaczne pogorszenie komunikacji - głównie dla mieszkańców Lipkowa, części Babic a nawet i Zielonek (dojeżdżających do Huty) - żeby było śmieszniej za gminną kasę (dofinansowanie linii). Nawet mieszkańcy Koczarg mieliby dojazd do Wawki "na około". Poza tym, wedle mojej wiedzy z MZA za bardzo negocjować się nie da, bo gmina nie ma nawet zbyt dużego wpływu na uzgadnianie rozkładów jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 05.03.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Jestem przed kopaniem studni i doradźcie mi gdzie ją wykopać ? przed budynkiem, z boku czy może od strony ogrodu ?? zazwyczaj tam gdzie woda........ a czy człowiek kopiący studnie będzie wiedział czy trzeba wcześniej sprowadzić jakiegos magika do tego Kopiacy lub wiercacy (lepiej wiercacy) ma ze soba magika albo sam umie sobie z rozdzka poradzic. Jesli nie masz nikogo to zadzwon 601356699 Pan Marian Konecki. U mnie bardzo profesjonalnie sie sprawil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieply 05.03.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam po dłuższej przerwie...Czy ktoś orientuje się czy w Klaudynie przy ul. Bacewicza/Mozarta jest szansa podłączyć się do gazu miejskiego? Moze ktoś ma linka do jakieś mapy z mediami na terenie Klaudyna?PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 05.03.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 mam pytanie do osób, które uzyskały decyzję wodno-prawną w starowtwie. czy przy składaniu pozwolenia na budowę zwracali uwagę w architekrurze, czy jest na tej decyzji pieczątka, że decyzja jest prawomocna? czy można złożyć decyzję bez tej pieczątki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinaj 05.03.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam Wszystkich po raz pierwszy. Od dawna przeglądam to forum i uważam, że jest najlepsze. Buduję się w Lipkowie i mogę oddać za darmo glinę z wykopu pod fundament. W tym rejonie to chyba każdy ma jej dużo, ale może znajdzie się ktoś chętny. Będzie tego około 10 wywrotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Page 06.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 mam pytanie do osób, które uzyskały decyzję wodno-prawną w starowtwie. czy przy składaniu pozwolenia na budowę zwracali uwagę w architekrurze, czy jest na tej decyzji pieczątka, że decyzja jest prawomocna? czy można złożyć decyzję bez tej pieczątki? Zwracali uwagę i nie wydadzą pozwolenia na budowę bez prawomocnego pozwolenia wodno - prawnego. Powinnaś jednak złożyć wniosek i załączyć decyzję bez pieczątki bo przy przyjmowaniu projektu nie zwracają na to uwagi. Wniosek o pozwolenie na budowę i tak musi swoje odleżeć i uzupełnisz prawomocną decyzję poźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 06.03.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 dzieki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikas3 06.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam, to mój pierwszy post na forum. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem działki w okolicach Borzęcina i planuję ją w najbliższym czasie ogrodzić. Mam w związku z tym ogromną prośbę do forumowiczów - czy możecie mi polecić solidną ekipę wykonującą ogrodzenia? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demon 06.03.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam,Jeśli ktoś ma do odsprzedania stemple ok 3m lub drewniane słupki ogrodzeniowe to chętnie odkupię, potrzebuje ok 50szt... Ps. Ewentualnie jakąś siatką na ogrodzenie tymczasowe budowy też jestem zainteresowany - ok 100 mProszę o info na priv-a ew o tel. 600 400 901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts