Page 21.03.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Czy moglibyście mi powiedzieć ile płóaciliście za wykonanie wodociągu 110 i kanalizacji 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 22.03.2007 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Renata, inni mam do sprzedania: - RB z gniazdami 2 i 3 fazowymi i z licznikiem (moge do tego dorzucic 50 mb przewodu 5 x 4 mm2) Y Interesuje mnie RB, masz ja jeszcze? Piotr Jak Yoric się już pozbył, to ja chętnie odsprzedam swoją, bo też już dawno zdjęta, a tylko miejsce zawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 22.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Renata, inni Y Piotr Jak Yoric się już pozbył, to ja chętnie odsprzedam swoją, bo też już dawno zdjęta, a tylko miejsce zawala Witam Ile za to RB?? Poszukuję siatki i stepli na tymczasowe ogrodzenie, i może jakiś barakowóz ma ktoś do sprzedania lub do wynajęcia. I może ktoś sprzedaje wolny czas - chętnie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 22.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam!Szukam ekipy od ogrodzenia z klinkieru i wykonania bramy przesuwnej. Polecicie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 22.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A bardzo Ci sie spieszy z tym ogrodzeniem? Bo jesli nie, to moge przeslac namiary na mojego ojca, tylko ze wlasnie teraz ma jeszcze 3 ogrodzenia do zrobienia ( w tym moje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 23.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam! Szukam ekipy od ogrodzenia z klinkieru i wykonania bramy przesuwnej. Polecicie kogoś? Witam, co do wykonania bramy przesuwanej polecam Pan. Madej 608-685-325. Ja montowałem w zeszłym roku (brama kuta + balustrada balkonowa) i jestem zadowolony to co się wymyśli to zrobi. Ceny 550 zł za 1m. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek52 23.03.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam serdecznie forumowiczów. Pragnę dołączyć do Waszego grona. Rozpoczynam budowę domu w Latchorzewie II a właściwie zaczynam załatwianie formalności.Na początek pewnie jak każdy bardziej będę czerpał z Waszego niż służył swoim doświadczeniem, które mam nadzieję bedzie rosło wraz z moim domem. Czy ktoś może podać mi kontakt do geodety , który w czasie krótszym niż standardowe 1,5 miesiąca wykona mapę działki do celów projektowych? Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 23.03.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ile za to RB?? Poszukuję siatki i stepli na tymczasowe ogrodzenie, i może jakiś barakowóz ma ktoś do sprzedania lub do wynajęcia. I może ktoś sprzedaje wolny czas - chętnie kupię... RB-tka - myślę, że gdzieś za 300 PLN - to jest taki "full wypas" Mogę Ci wysłać zdjęcia, albo możesz sobie przyjechać obejrzeć. Wolny czas (starożytni nazywali to urlopem) też chętnie odsprzedam - i tak nie mam kiedy z niego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek52 23.03.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Z tego co pamietam, zeby byc rolnikiem, trzeba poza papierami rilniczymi miec minimum 5600 m2 gruntu. a nie ma czasem obecnie jeszcze jakiegoś wykształcenia rolniczego obowiązkowego, jeśli ktoś nie przejął włości po rodzinie? O ile mi wiadomu ,zeby byc rolnikem trzeba miec min 1.1 ha ziemi rolnej (nawet nie lasu) tyle tez potrzeba aby uzyskac pozwolenie na wydzielenie siedliska i budowe domu. Natomiast zeby zostac rolnikiem czyli np kupic nieruchomosc rolna lub nawet odziedziczyc ja w spadku lub darwiznie trzeba juz byc rolnikiem w danej gminie lub miec takie wyksztalcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 23.03.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy moglibyście mi powiedzieć ile płóaciliście za wykonanie wodociągu 110 i kanalizacji 200? I jaka ekipe lokalna polececacie. Najlepiej zeby jeszcze wykonywali przylacze gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 23.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Sopelek a masz juz ceglę klinkierową? ja nie mogę nigdzie znaleśc, atez chcę budować ogrodzenie.aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 23.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy ktoś może podać mi kontakt do geodety , który w czasie krótszym niż standardowe 1,5 miesiąca wykona mapę działki do celów projektowych? Dziękuję z góry. Witaj w Klubie. Ja w zeszłym tyg. zamówiłem mapkę w Geobaks (Babice przy Sienkiewicza). Mapka ma być gotowa w ciągu miesiąca. Pozdrawiam Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Sopelek a masz juz ceglę klinkierową? ja nie mogę nigdzie znaleśc, atez chcę budować ogrodzenie. aga A co, nie maja w sprzedazy? A co mowili, na kiedy bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 23.03.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Dowiadywalam sie w zeszlym tygodniu w Budomixie o zolta cegle klinkierowa i wtedy jeszcze mieli. Nawet tak bardzo nie zdrozala. W zeszlym roku kupowalismy na komin po 2 zl, a teraz kosztuje 2,10.Nie wiem jak inne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomson 23.03.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj w Klubie. Ja w zeszłym tyg. zamówiłem mapkę w Geobaks (Babice przy Sienkiewicza). Mapka ma być gotowa w ciągu miesiąca. Pozdrawiam Emil Witaj Emil, Nie wiem czy dobrze "zainwestowałeś czas" z firmą GEOBAKS, ja mam bardzo odmienne doświadczenia z tą firmą jako niezbyt solidną. Zapewnienia i to co mówią ma się różne z rzeczywystością. Jeżeli chcesz geodetę nie za drogiego (przynajmniej rok temu) i mającego mozliwości przyśpieszenia działania w Ożarowie zadzwoń lub napisz na e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek górski 26.03.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Czy moglibyście mi powiedzieć ile płóaciliście za wykonanie wodociągu 110 i kanalizacji 200? I jaka ekipe lokalna polececacie. Najlepiej zeby jeszcze wykonywali przylacze gazowe. Ja płaciłem ok. 20tys zł za 80mb wody i kanalizacji ale było to 6 lat temu. Wykonała to spółka EKOBABICE. Nie byli najdrożsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 26.03.2007 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Czy moglibyście mi powiedzieć ile płóaciliście za wykonanie wodociągu 110 i kanalizacji 200? I jaka ekipe lokalna polececacie. Najlepiej zeby jeszcze wykonywali przylacze gazowe. Ja płaciłem ok. 20tys zł za 80mb wody i kanalizacji ale było to 6 lat temu. Wykonała to spółka EKOBABICE. Nie byli najdrożsi. Zdecydowanie taniej robił wodę i kanalizę Ernest Siek, tel. 501 036 257 Chłopak jest na liście wykonawców w EKO. Cen nie podam, bo było to ponad 2 lata temu, ale poleciłem go kilku osobom, m.in. z Forum i wszyscy sobie go chwalili. Gaz robił mi Bojanowski - polecony na Forum, telefon musiałbym odnaleźć - też byłem bardzo zadowolony (bardzo sprawnie), ale poleciłem znajomym i tam się podobno nie popisał z terminowością prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabella_Z 26.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam Mam do sprzedania ok. 130 stempli długosci ok. 2,80 - 3 m, cena 4 zł/szt. oraz podłączenie prądu budowlanego od słupa czyli warkocz (taki gruby kabel, który idzie od słupa w ulicy) i słup drewniany. pozdrawiam justa Aha, a ja potrzebuję pilnie kawałek styroduru do podmurowania pod drzwiami balkonowymi, może komuś został, chętnie odkupię, bo nie chce mi się kupować całej paczki, a EIMUND (będzie robił u nas wylewki) powiedział, że lepszy styrodur niż cegły. pozdrawiam justa Hej Masz jeszcze te stemple? Jeśli to aktualne prosze zadzwoń 0602-881-848 lub podaj namiar do siebie to my sie zdzwonimy z Toba. Dzięki Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 26.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 KozAnka: Podalem Ci namiary na szambo na priva, ale teraz dopiero dostreglem, ze Pajak Ci juz podal ten sam kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 26.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Zdecydowanie taniej robił wodę i kanalizę Ernest Siek, tel. 501 036 257 Chłopak jest na liście wykonawców w EKO. Cen nie podam, bo było to ponad 2 lata temu, ale poleciłem go kilku osobom, m.in. z Forum i wszyscy sobie go chwalili. Zgadza się! Jego druga specjalność to kostka brukowa, dreny z rynien itp. wykończeniówka podwórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts