KrzysiekSw 24.04.2007 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ex67 - no pewnie, że przesyłaj, dam Ci namiary na priv. Gildor - wysyłam namiary. Karorka - czyli generalnie nie narzekasz na Sferię? Bo ja słyszałem o nich nienajlepsze opinie... Ktoś mi jeszcze polecał Skynet. Nawiasem, przejeżdżam koło Was przynajmniej co drugi dzień - widzę że Junior się hartuje. Tak trzymać - pozdrawiam. Madox, ex67 - nie kłócić się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radik 24.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich Poszukuję baraku dla mojej ekipy budowlanej. Ekipa 4-5 osobowa, na przełom maja/czerwca. Proszę o kontakt, namiary osób które maja barak do sprzedania lub wynajęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 24.04.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Gildor - wysyłam namiary. dzięki, zanotowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 24.04.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam,Słyszałem, że ktoś ma do sprzedania barak - jestem bardzo zainteresowany.Prosze o info na priv. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 24.04.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Z tych wszystkich marek -- najbardziej polecałbym chyba Legranda. Krzysiek, a masz jakies doswiadczenie z Gira? Osprzet moim zdaniem prawie tak ladny jak Merten, a 3 razy tanszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 24.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam, ja znowu apeluję do kogoś kto odsprzeda mi siatke ogrodzeniową (na czas budowy). Potrzebuje około 100mb + do tego słupki czyli około 40-50 słupków. Ktoś mi kiedyś zaoferował na privie ale się niestety już nie odezwał. Chciałbym grodzić pod koniec maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 24.04.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Z tych wszystkich marek -- najbardziej polecałbym chyba Legranda. Krzysiek, a masz jakies doswiadczenie z Gira? Osprzet moim zdaniem prawie tak ladny jak Merten, a 3 razy tanszy... Nie mam z Girą żadnych doświadczeń, chociaż słyszałem b. pozytywne opinie. Nigdy tego nie montowałem (ani też nikt nie chciał tego ode mnie kupić), ale faktycznie ładna. Natomiast co do ceny, to wydaje mi się, że Gira jest już droższa od wymienionych przeze mnie modeli (no - Bettermann też już jest droższy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 24.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam, ja znowu apeluję do kogoś kto odsprzeda mi siatke ogrodzeniową (na czas budowy). Potrzebuje około 100mb + do tego słupki czyli około 40-50 słupków. Ktoś mi kiedyś zaoferował na privie ale się niestety już nie odezwał. Chciałbym grodzić pod koniec maja. A może siatka budowlana z OBI (50 mb za około 100-150 pln) + stemple co 3 metry ?? Prowizorka budowlana jak znalazł... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 24.04.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Potrzebuje informacja gdzie w okolice Stare Babice mozna kupic komin systemowy Schielda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 24.04.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Potrzebuje informacja gdzie w okolice Stare Babice mozna kupic komin systemowy Schielda? w Girls-Budzie w Macierzyszu, albo w HMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 24.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam, ja znowu apeluję do kogoś kto odsprzeda mi siatke ogrodzeniową (na czas budowy). Potrzebuje około 100mb + do tego słupki czyli około 40-50 słupków. Ktoś mi kiedyś zaoferował na privie ale się niestety już nie odezwał. Chciałbym grodzić pod koniec maja. A może siatka budowlana z OBI (50 mb za około 100-150 pln) + stemple co 3 metry ?? Prowizorka budowlana jak znalazł... Pozdrawiam Prawdę mówiąc myslałem już o tej siatce....trzy metry też jestem w stanie przezyć ale stemple chciałbym jednak używane kupić... tak więc cały czas czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 24.04.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 jprzedworski - TPsa mnie "olała" - i to prawie dosłownie - złożyłem zlecenie, czekałem 3 tygodnie na telefon od nich (tak się deklarują), w końcu zadzwoniłem sam i dowiedziałem się, że już 2 tygodnie wcześniej trafiło im do systemu, że "brak możliwości technicznych" - dzięki za info, sprawdzę Radionet. Radionet coś nie dba o swój wizerunek, nie oglasza się, ich strona www jest stara i z jakimiś błędami, ale sama sieć od dłuższego czasu działa bardzo dobrze, a to w końcu najważniejsze. Radzę ci teraz olać TPSA i założyć bramkę VoIP. W razie czego służę dalszą pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snoopy 24.04.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Prawdę mówiąc myslałem już o tej siatce....trzy metry też jestem w stanie przezyć ale stemple chciałbym jednak używane kupić... tak więc cały czas czekam na propozycje. Mam do sprzedania stemple w sporych ilościach. Krótkie czyli poniżej 2,5m za 2 zł/szt i dłuższe 2,5-2,8m po 3,5zł/szt. Odbiór w Klaudynie. Oferta ważna do wyczerpania zapasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 24.04.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 jprzedworski - TPsa mnie "olała" - i to prawie dosłownie - złożyłem zlecenie, czekałem 3 tygodnie na telefon od nich (tak się deklarują), w końcu zadzwoniłem sam i dowiedziałem się, że już 2 tygodnie wcześniej trafiło im do systemu, że "brak możliwości technicznych" - dzięki za info, sprawdzę Radionet. Radionet coś nie dba o swój wizerunek, nie oglasza się, ich strona www jest stara i z jakimiś błędami, ale sama sieć od dłuższego czasu działa bardzo dobrze, a to w końcu najważniejsze. Radzę ci teraz olać TPSA i założyć bramkę VoIP. W razie czego służę dalszą pomocą. Wychodzi na to, że w Kwiynowie trzeba będzie wchodzić w ten Radionet, na jakieś układanie kabli w okolicy raczej nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 24.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wychodzi na to, że w Kwiynowie trzeba będzie wchodzić w ten Radionet, na jakieś układanie kabli w okolicy raczej nie ma co liczyć. Słyszałem od sąsiada, że w ul. Agawy mają układać maj/czerwiec. Zebrał od nas (sąsiadów z ulicy) podpisy, że "byśmy chcieli" dzwonił przez pół roku co 2 dni i załatwił , przynajmniej tak deklaruje - zobaczymy. Z błękitnej linii, z kolei, mam informacje że można podpisać coś po tytułem "umowa dziesięciomiesięczna" i oni (TPSA) wtedy zobowiązują się do podłączenia sieci w ciągu tych 10 miesięcy. Sam tego sposobu na razie nie testowałem. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 24.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Maximus dzięki za namiar dziś się sptkałem z Panem Szpadzikiem i się dogadaliśmy. Mam nadzieję ze będzie ok. Poprzedni kier z którym nie zdążyłem rozpocząć budowy myślał, że zapłacę mu za korespondencyjne kierownikowanie, gdy on 90% czasu przebywa na dalekich delegacjach. Ale teraz jestem spokojniejszy. Pozdrawiam To fajnie, że się dogadaliście myślę, że powinniście być z niego zadowoleni. A jak nie to zrobimy mu taką reklamę że będzie szukał pracy - ale chyba za Sochaczewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 24.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Karorka - czyli generalnie nie narzekasz na Sferię? Bo ja słyszałem o nich nienajlepsze opinie... Ktoś mi jeszcze polecał Skynet. Nawiasem, przejeżdżam koło Was przynajmniej co drugi dzień - widzę że Junior się hartuje. Tak trzymać - pozdrawiam. generalnie nie narzekamy, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma , tzn. nie to zebysmy palali miloscia do tpsy ale jednak byla troche wygodniejsza bo w sferii czasami denerwuje mnie, ze nie moge porozmawiac z kazdego miejsca a lubie chodzic kiedy rozmawiam przez telefon ale poniewaz w tpsie nie ma mozliwosci przylaczenia no to mamy sferie jak tak przejezdzasz to moze bys kiedys wpadl, zapraszamy maly sie hartuje bo uwielbia spac na swiezym powietrzu, dobrze ze sie przeprowadzilismy bo ja juz nie wyobrazam sobie zycia bez tarasu , w bloku chyba bym padla znoszac wozek z drugiego pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 24.04.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Maximus masz rację. to dobry plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.04.2007 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Radionet coś nie dba o swój wizerunek, nie oglasza się, ich strona www jest stara i z jakimiś błędami, ale sama sieć od dłuższego czasu działa bardzo dobrze, a to w końcu najważniejsze. Radzę ci teraz olać TPSA i założyć bramkę VoIP. W razie czego służę dalszą pomocą. Troszkę jeszcze się rozglądałem i również rozsądnie cenowo wychodzi Skynet - z tym że w Skynecie "gwarantowana" szybkość wysyłania jest 4-krotnie niższa, niż ściągania. Pan z Radionetu twierdził, że u nich jest tak samo w obie strony. Jak to jest w praktyce? Przymierzałem się do prędkości 512, bo - przynajmniej, porównując z Neostradą powinno mi to wystarczyć - produkcji światowej kinematografii nie ściągam Ha, ha - z ciekawostek, zapisałem się w kolejkę po cement u Girls Budowlanek. 4 Rzeczpospolita Ludowa. Karorka - umówimy się, tylko się trochę uporamy z majstrami i zakupami. Telefony Wam się nie pozmieniały? Ale co do tepsy - to wydawało mi się, że w Koczargach nie ma problemu z podłączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_sob 25.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czy ktoś z szanownych forumowiczówma namiar na dźwig? PozdrawiamPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts