maximus. 06.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam wszystkich, czy ktoś z Szanownych Babiczan mógłby podzielić sie namiarami na dobrego dystrybutora bram garażowych, najchętniej HORMANNA. Dzięki i pozdrawiam Witam Zadzwiń do firmy Transimpex z W-wy http://www.transimpex.p. tel:tel./fax 632 22 83, 632 48 52, 632 80 49. Mają przeróżne bramy automaty itp itd. POSZUKUJĘ DWADZIEŚCIA STEMPLI 4 METROWYCH Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 06.06.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam, czy możecie podac mi numery telefonów na okoliczne składy z drewnem. Niestety nie mogę wyrwać się z pracy i muszę złozyć zamówienia telefoniczne/popytać o ceny. Nie wiem nawet na jakich ulicach są te składy. Orientujecie się może czy drewno jest też towarem mocno deficytowym ? Potrzebuje dechy do zrobienia tzw. ławicy przy tyczeniu budynku (kierownik sobie zażyczył), a tyczyć mają we wtorek. Mam nadzieje, że nie obudziłem się z ręką w nocniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 06.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam, czy możecie podac mi numery telefonów na okoliczne składy z drewnem. Niestety nie mogę wyrwać się z pracy i muszę złozyć zamówienia telefoniczne/popytać o ceny. Nie wiem nawet na jakich ulicach są te składy. Orientujecie się może czy drewno jest też towarem mocno deficytowym ? Potrzebuje dechy do zrobienia tzw. ławicy przy tyczeniu budynku (kierownik sobie zażyczył), a tyczyć mają we wtorek. Mam nadzieje, że nie obudziłem się z ręką w nocniku. Takie zwykłe deski sa dostepne od ręki- ceny nie znam, na więźbe ok 3-4 tyg wczesniej, 850 za m3 ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 06.06.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Szukam szukam i znależc nie moge podawał ktos kiedys namiary na kogos solidnego oo ogrodzen ze sztachet.Mam namiar na fachowca Zelijki ktos ma kogos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 06.06.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam!Kto z Was wie jak malować tynki gipsowe?Słyszałem, ze trzeba położyć grun, podkład i 2x farbę kolor. Ale nie mam pewnosci.Mozecie dać namiary na porzadnego malarza?Jakie są obecnie stawki za malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 06.06.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam, czy możecie podac mi numery telefonów na okoliczne składy z drewnem. Niestety nie mogę wyrwać się z pracy i muszę złozyć zamówienia telefoniczne/popytać o ceny. Nie wiem nawet na jakich ulicach są te składy. Orientujecie się może czy drewno jest też towarem mocno deficytowym ? Potrzebuje dechy do zrobienia tzw. ławicy przy tyczeniu budynku (kierownik sobie zażyczył), a tyczyć mają we wtorek. Mam nadzieje, że nie obudziłem się z ręką w nocniku. Są dwa składy sa na Warszawskiej, tel. 692 782 934, 606 919 615 A więźbę zamawiałem za Jankami (dobra cena) tel 602 476 553 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 06.06.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam wszystkich, czy ktoś z Szanownych Babiczan mógłby podzielić sie namiarami na dobrego dystrybutora bram garażowych, najchętniej HORMANNA. Dzięki i pozdrawiam W Hormanie specjalizuje sie firma Amper z Oltarzewa, tel. 609 666-105. Cenowo sa dosyc konkurencyjni. amper w porownaniu z tym elmontem, wychodzi na normstahlu 600pln drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 06.06.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Potwierdzam. Elemont jest najtańszy. Zamówiłem bramę Wiśniowski 5m u nich bo bili konkurencję o prawie 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 06.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 P.e.t.e., gildor - dlaczego wybraliście normstahla a nie Hormana?Sopelek - a dlaczego Wisniowski?Niedługo będę decydować i nie wiem czym się kierować.PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 06.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 P.e.t.e., gildor - dlaczego wybraliście normstahla a nie Hormana? bo to jedyna brama z WK2. poza tym Hormanna wyroby mi nie leżą, ze względu na pewne źle wyglądające ich produkty po latach u znajomych i znajomych znajomych zamiast Hormanna raczej wybrałbym któregoś z polskich producentów. to to samo jakościowo, a nasze tańsze i jeszcze jedno. Normstahla ma mój ojciec od lat, uchylnego, i mechanizm ciągle wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 06.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Wiśniowski ze względu na kolor i kasetony. Inni nie mieli takiego wzoru który by mi pasował. pozostałe parametry były porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 06.06.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 P.e.t.e., gildor - dlaczego wybraliście normstahla a nie Hormana? bo to jedyna brama z WK2 ... i jest dostepna w kolorze naprawde ladnego, ciemnego debu. Horman ma tylko zloty dab. A poza powyzszymi mnie bardziej odpowiada jakosc bram Normstahla (mowa o serii Euro) niz Hormana. Normasthl wieksza wage przyklada do szczegolow - np. osloniete zawiasy laczace panele i inne duperele W kazdym razie najlepiej samemu podjechac do jakiejs firmy sprzedajacej bramy i porownac... Za to drzwi do pralni bede mial Hormana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 06.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 P.E.T.EHormann maluje na każdy kolor jaki sobie wymysliszs, ja mam pod kolor okien -wyszedl idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 06.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 P.E.T.E Hormann maluje na każdy kolor jaki sobie wymysliszs, ja mam pod kolor okien -wyszedl idealnie Masz na mysli kolory z palety RAL - i z tym sie zgodze Natomiast jesli chodzi o okleine imitujaca dab - Hormann ma tylko zloty dab. Normstahl natomiast ma dwa rodzaje oklein: zloty dab i ciemny dab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joe 08.06.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Witam,odstąpię po cenie zakupu, ok. 150 stropowych pustaków keramzytowo-betonowych. tel. 603957685 Teriva IJoseph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joe 08.06.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jeszcze raz,wiem, że wielokrotnie pojawiała się ta prośba, ale czy możecie polecić kogoś do tynków wewnętrznych gipsowych.603957685Joseph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 09.06.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Zakup i okien w poblizu Babic choc nie koniecznie. Zastanawiam sie gdzie i solidnie znajde firme od okien i bramy garazowej. Okna PCV imitujace drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 09.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Zastanawiam sie gdzie i solidnie znajde firme od okien i bramy garazowej. Okna PCV imitujace drewno. jak już się zastanowisz, to nawet możesz zapytać, jeśli przejrzysz choć tą stronę wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 10.06.2007 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 a dlaczego Wisniowski? My równiez zdecydowaliśmy sie na Wiśniowskiego, ze względu na serwis, jakość i cenę oraz walory estetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 11.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dostałam właśnie wycenę na okablowanie z Solid Security i nie wiem, jak to ma się do ofert innych firm. Prosze o informacje, czy zakładaliście instalację alarmową przez Solid (lub innych "ochroniarzy"), czy też to robiła jakaś niezależna ekipa?Którą firmę polecacie (do ochrony i do instalacji)?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts