bartelus 05.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mam do sprzedania STEMPLE sosnowe okolo 200szt, wysokosc 2,7-3m. odbior Lipków. tel.509 601 902 A po ile cenisz te stemple? 4PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 05.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ile płaciliście za wylewki? z materiałem czy bez? (materiał = cement, piasek, taśmy delatacyjne etc etc etc. styropian i filia moja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 05.07.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zostało mi sporo różnego rodzaju elementów po zrobieniu instalacji kanalizacyjnej, tj. kolanka, rury, przejsciówki, zatyczki, itp. różnej długości i średnicy - wielki worek. Może ktoś jest zainteresowany za niewielką odpłatnością? Proszę o sygnał na e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qkipati 05.07.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 wylewki robilem za 11 zl/m2 robocizna tylko w sumie dom 120 m2 z materiałem (cement, styro 10 i 5 cm, papa, folia, plastyfikator, dylatacja, wlokno zbrojace, piasek) wyniosło mnie to niecale 4,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 05.07.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 wylewki robilem za 11 zl/m2 robocizna tylko w sumie dom 120 m2 z materiałem (cement, styro 10 i 5 cm, papa, folia, plastyfikator, dylatacja, wlokno zbrojace, piasek) wyniosło mnie to niecale 4,5 tys. czyli wychodzi 48,50pln za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 05.07.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Do osob zaczynajacych budoweMam do sprzedania skrzynke elektryczna do podlaczenia placu budowy. Wlasnie zamontowali nam docelowa i mamy do sprzedania ta budowlana razem ze slupem drewnianym i warkoczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 05.07.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Moi tynkarze mają skonczyć w środę, po robocie namiary napewno podam razem z odpowiednią "laurką" tylko nie wiem jeszcze jaka będzie ps. przyłączam sie do prośby Snoopego i prosze o namiary na ekipy do ocieplenia poddasza i KG z wolnymi terminami na wrzesien. Podaję namiar na moich tynkarzy: szef Tomek Piórkowski tel. 509787619, ma kilka ekip ale u mnie robiła majstra Dominika, szczerze mogę chłopaków polecić Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 06.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 u mnie robiła majstra Dominika... Dominika ? to miałeś majstrę tynkarkę ? Taki żarcik na dobry piąteczek. Powodzenia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 06.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 hej sąsiadom, czy możecie podzilić się namiarami na ekipę od montażu kominka + rozprowadzenia ciepła oraz kogos do poprawek dekarskich (blacha)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 06.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Wczoraj miałam telefon od pana Witka Gronia, który ma u nas układać dachówkę. Generalnie chodziło o to, że chce abyśmy zapłacili za robotę więcej niż się umawialiśmy. Wychodzi jakieś 12% więcej. Ktoś z Was miał też taki telefon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 06.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam, zostało mi po ociepleniu poddasza 13 rolek wełny mineralnej MEGAROCK gr.20 - 35 zł/1m2, jedna rolka to 3m2.Odbiór osobisty. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodzimierzk 06.07.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Może ktoś z forumowiczów wie gdzie można nabyc okazyjnie płyty chodnikowe , używane w ilości około 70-100 (takie 50 na 50) , po rozbiurce chodnika?Bardzo prosze o info na maila [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 06.07.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Wczoraj miałam telefon od pana Witka Gronia, który ma u nas układać dachówkę. Generalnie chodziło o to, że chce abyśmy zapłacili za robotę więcej niż się umawialiśmy. Wychodzi jakieś 12% więcej. Ktoś z Was miał też taki telefon?? Podpowiem Ci coś co nie jest może fair ale w/g mnie ten facet nie jest wobec Ciebie Ok. Potwierdź mu jego ceny a po skończonej robcie zapłać w/g wstępnych ustaleń. To co wyczyniają teraz nasi pseudo fachowcy to juz jest draństwo. Skoro On takie metody stosują trzeba z nimi walczyć ich metodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 No tak dzis juz slowo sie nie liczy, trzeba miec wszystko na papierze a nawet to nie daje gwarancji.... dobrze, ze jestesmy pod koniec budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 07.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Wczoraj miałam telefon od pana Witka Gronia, który ma u nas układać dachówkę. Generalnie chodziło o to, że chce abyśmy zapłacili za robotę więcej niż się umawialiśmy. Wychodzi jakieś 12% więcej. Ktoś z Was miał też taki telefon?? A podpisałaś z nim umowę? U mnie też ma kłaść, jak do tej pory nie dzwonił. Na robotę jest umówiony w pierwszej ołowie września. Oczywiście umowę mamy na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK LK 07.07.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Do osob zaczynajacych budowe Mam do sprzedania skrzynke elektryczna do podlaczenia placu budowy. Wlasnie zamontowali nam docelowa i mamy do sprzedania ta budowlana razem ze slupem drewnianym i warkoczem. W jakiej cenie cały komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 My umowe z parkieciarzem tez mamy na papierze, mial skonczyc 16.06. ( z reszta to byl juz 4 termin), a potem za kazdy dzien opuznienia bylo 5% kary od sumy za calosc (cyklinowanie+lakierowanie, bo za pierwsza czesc wraz z przyklejeniem parkietu, to juz dostal)..., no i co? no i nic.., nie skonczyl, nie ma go, nie mozna sie do niego dodzwonic, sam nie odzwania.... Taka mi to gwarancja ten papierek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 08.07.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 My umowe z parkieciarzem tez mamy na papierze, mial skonczyc 16.06. ( z reszta to byl juz 4 termin), a potem za kazdy dzien opuznienia bylo 5% kary od sumy za calosc (cyklinowanie+lakierowanie, bo za pierwsza czesc wraz z przyklejeniem parkietu, to juz dostal)..., no i co? no i nic.., nie skonczyl, nie ma go, nie mozna sie do niego dodzwonic, sam nie odzwania.... Taka mi to gwarancja ten papierek.... Ja jestem z tych zawziętych więc mając umowę jakby mi ekipa nie przyszła to najpierw wysłałbym im kilka listów poleconych a później poszedł z nimi do sądu. Nawet jakby chodziło o 500zł. Ostatnio po dwóch latach rozprawy wygrałem proces z Wartą. Gra szła o 1500 pln więc chodziło bardziej o sam fakt, że chcieli mnie wyrąbać niż o konkretną kasę. Gdyby każdy oszukany albo nawet część szła z wykonawcą do sądu jestem pewien, że następnym razem kilka razy pomyśli nim zniknie np z placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Mi sie nie chce na to tracic czasu i nerwow, ale moj maz, zly jest bardzo.... zobaczymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK LK 08.07.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witamy wszystkich stałych bywalców forum.W sierpniu rozpoczynamy budowę w Starych Babicach i bardzo liczymy na Wasze doświadczenie i pomoc w tej kwestii. Poszukujemy solidnego hydraulika i elektryka z okolic, który warty jest polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts