Ewela_ 10.07.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 !!!! UWAGA bardzo ważna informacja dla tych co potrzebują ziemi na działkę a przede wszystkim HUMUSU !!!!! W Ołtarzewie za przejazdem w stronę Pruszkowa ruszyła budowa jakichś magazynów i sprzedaja humus po super niskich cenach. Ja kupiłem już 6 wywrotek po resztę zapraszam bo towar jest super. Nie powiem w jakiej cenie bo aż wstyd się chwalić. Czy ktoś z Was może mi polecić godną zaufania firmę która sprzedaje szamba, będę bardzo wdzięczny. Pozdrowienia dla przeszkadzajki bo już dawno się nie odzywał. Pozdrawiam Łukasz może masz jakiś telefon kontaktowy do tej ziemi ? a uściślając - masz na myśli przejazd kolejowy? i daleko za tym przejazdem? poprawej, czy lewej stronie? Niestety sprawa nie jest już taka łatwa i prosta. Wysłałam tam dzisiaj męża i okazało się, ze jest to inwestycja gminna i wywóz ziemi jest na koszt gminy w związku z czym kierownik nie chce już wozić bez zgody Burmistrza Ożarowa . Mąż pojechał do Urzędu i złożył podanie. Ale z tego co usłyszał to podobno poza teren gminy nie będą wozić wogóle. Wyszła chyba jakaś afera z ta ziemia - kierownik powiedział, ze wczoraj była u nich policja, ktoś z urzędu i dlatego boi się wozić gdziekolwiek poza miejsce wyznaczone przez Urząd. Pozdrawiam, Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 10.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 e tam, nie wierzę, że tak organy zadziałały, bo co bo ktoś się ziemi pozbywa z wykopu. Nie ma nic bardziej legalnego. Po prostu ktoś położył łapę na tej ziemi i wszystko. Kochani, wniosek, takie namiary przekazujmy sobie na priva, tylko na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 11.07.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam wszystkich Babiczan! Poszukuję osoby lub ekipy, która wykona nam ogrodzenie w Borzęcinie Małym. Chodzi o wykonanie podmurówki i osadzenie słupków oraz przęseł. Długość niebagatelna, bo ok. 150 mb.Zależy mi już na czasie, bo wykonawca lada dzień zwinie swoje ogrodzenie tymczasowe, a elektrownia i gazownia już prawie pukają do drzwi.Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiamy.______________Kasia, Wojtek i Zosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 11.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 a elektrownia i gazownia już prawie pukają do drzwi. a to nie lepiej najpierw postawić skrzynie a potem ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 11.07.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Z ciekawostek... Dzisiaj ok. 6.20 rano jechałem do Warszawy i na Warszawsiej w Bliznem - na wysokości apteki widziałem łosia - szedł poboczem, jako przepisy nakazują. Uprzedzając ew. pytania - nie biorę narkotyków, nie piłem i ogólnie nic z tych rzeczy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 a elektrownia i gazownia już prawie pukają do drzwi. a to nie lepiej najpierw postawić skrzynie a potem ogrodzenie? To pewnie zalezy od rodzaju a wlasciwie przeznaczenia ogrodzenia. Aczkolwiek zgodnie z przepisami, to ogrodzenie powinno byc zawsze pierwsze przed budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 11.07.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 To pewnie zalezy od rodzaju a wlasciwie przeznaczenia ogrodzenia. Aczkolwiek zgodnie z przepisami, to ogrodzenie powinno byc zawsze pierwsze przed budowa. nie to miałem na myśli, tylko ogrodzenie docelowe z podmurówką. lepiej je dopasować do istniejącej już skrzynki gazowej czy elektrycznej, niż kuć w nim, czy też przerabiać np sztachety, a nie daj boże, jeśli jest kute , żeby umieścić skrzynkę. ...widziałem łosia... żadna rewelacja, na naszym osiedlu (mieszkam jeszcze za tesco) se klempa jedna łaziła http://forum.greennet.org.pl/viewtopic.php?p=1971#1971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 11.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 nie to miałem na myśli, tylko ogrodzenie docelowe z podmurówką. lepiej je dopasować do istniejącej już skrzynki gazowej czy elektrycznej, niż kuć w nim, czy też przerabiać np sztachety, a nie daj boże, jeśli jest kute , żeby umieścić skrzynkę. Zawsze też można tak zsynchronizować prace, żeby skrzynki były wstawiane na etapie budowy ogrodzenia. Ale Panowie - ja to wszystko wiem i dzięki za rady. Natomiast potrzebuję namiary na jakąś ekipę, która to wykona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.07.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Gwoli scislosci to pani A poza tym wypowiedz niby moja, ktora cytujesz, moja nie jest, a na taka wyglada w Twoim poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 11.07.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A poza tym wypowiedz niby moja, ktora cytujesz, moja nie jest, a na taka wyglada w Twoim poscie. no, bo jest moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 11.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Za błąd przepraszam zainteresowanych. Ale konkretów jak nie było, tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 11.07.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Za błąd przepraszam zainteresowanych. Ale konkretów jak nie było, tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 12.07.2007 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Cześć!Super pilnie (na już) potrzebuję namiary telefoniczne na jakiś duży sklep z glazurą - najlepiej gdzieś blisko nas - może na bazarku na Kochanowskiego.Nie musi być tanio - muszę troszkę na szybko dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 12.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich Babiczan! Poszukuję osoby lub ekipy, która wykona nam ogrodzenie w Borzęcinie Małym. Chodzi o wykonanie podmurówki i osadzenie słupków oraz przęseł. Długość niebagatelna, bo ok. 150 mb. Zależy mi już na czasie, bo wykonawca lada dzień zwinie swoje ogrodzenie tymczasowe, a elektrownia i gazownia już prawie pukają do drzwi. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiamy. ______________ Kasia, Wojtek i Zosia Moj tata robi ogrodzenia, ale najwczesniejsze terminy ma na wrzesien, albo i pozniej. Przeslac namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 12.07.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Super pilnie (na już) potrzebuję namiary telefoniczne na jakiś duży sklep z glazurą - najlepiej gdzieś blisko nas - może na bazarku na Kochanowskiego. Nie musi być tanio - muszę troszkę na szybko dokupić a w tym supermarkecie budowlanym koło Tesco na Połczyńskiej? na Szeligowskiej tez coś podobno jest i tanio, ale nie wiem gdzie dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 12.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Moj tata robi ogrodzenia, ale najwczesniejsze terminy ma na wrzesien, albo i pozniej. Przeslac namiary? Poproszę. Dzięki bardzo [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 12.07.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Super pilnie (na już) potrzebuję namiary telefoniczne na jakiś duży sklep z glazurą - najlepiej gdzieś blisko nas - może na bazarku na Kochanowskiego. Nie musi być tanio - muszę troszkę na szybko dokupić a w tym supermarkecie budowlanym koło Tesco na Połczyńskiej? na Szeligowskiej tez coś podobno jest i tanio, ale nie wiem gdzie dokładnie. Mają być 4 sztuki konkretnego dekorka na dziś - bo glazurnikowi nie wyszło i trzeba coś przerobić - może być drogo, ale potrzebuję telefon do jakiegoś sklepu, bo musi być na już, na dodatek w tej chwili nie bardzo mogę ruszyć w miasto, bo mam bardzo pilne sprawy w firmie... muszę sprawę załatwić przez telefon. Swoją drogą, byłem w tym Bricomanie, rozczarowali mnie raczej, dużo badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 12.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Swoją drogą, byłem w tym Bricomanie, rozczarowali mnie raczej, dużo badziewia no ja tam wpadlem i wypadlem jak szukalem kanałów wentylacyjnych do "zetki". nic poza tym nie ogladalem. a telefonów do kafli nie posiadam, bo jeszcze niczego nie mialem czasu szukac sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 12.07.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Swoją drogą, byłem w tym Bricomanie, rozczarowali mnie raczej, dużo badziewia no ja tam wpadlem i wypadlem jak szukalem kanałów wentylacyjnych do "zetki". nic poza tym nie ogladalem. a telefonów do kafli nie posiadam, bo jeszcze niczego nie mialem czasu szukac sobie. Mimo wszystko dzięki za dobre chęci, mam obiecane, że dzisiaj mi jeden sklep postara się załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy moze ktos z Was ma i moze powiedziec jak sie sprawdza?http://www.radiowy.pl/info-168.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts