maximus. 27.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 my robimy rekuperator i odkurzacz centralny, do rekuperatora mamy wycenę z http://www.rekuperatory.pl a za poszukiwanie firm do instalacji odkurzacza bierzemy się w przyszłym tygodniu, jak byś miał juz jakies sprawdzone firmy to daj znać, ja tez dam opinię jak juz będę coś miała Był u mnie jeden fachowiec od odkurzaczy centralnych i zarzyczył sobie za odkurzacz z jedną szufelką i pięcioma gniazdami 5800zł. Szczegóły prześlę ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 27.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Był u mnie jeden fachowiec od odkurzaczy centralnych i zarzyczył sobie za odkurzacz z jedną szufelką i pięcioma gniazdami 5800zł. Szczegóły prześlę ci na priv nie kupuj od razu odkurzacza. zrób sobie instalację najpierw. takowa kosztuje coś między 800-1500pln w zależności od wielkosci. sam odkurzacz kupisz sobie później. a nóż trafisz na jakąś promocję... dlaczego ta moja żona nie chciała nawet instalacji... ech... a takie miałem plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 27.07.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam sasiadow zza miedzy ) potzrebuje kontakt na dobrego kierownika budowy (pilne - wywalil mi sie dotychczasowy, roboty trwaja) i na kogos godnego polecenia do wiezby dachowej - ciesla?? dzieki z gory pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 27.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 i co można mieć dwa auta, a domy? pozdrawiam Domy to było by kosztownie ale ... sypialnie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witajcie, czy moze ktos zna kogos kto sprzedaje dzialki budowlane albo rolne w naszych okolicach, po zachodniej stronie W-wy? Znajoma szuka i nasz parkieciarz. W razie czego to prosze o kontakt na priv. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 27.07.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witajcie, czy moze ktos zna kogos kto sprzedaje dzialki budowlane albo rolne w naszych okolicach, po zachodniej stronie W-wy? Znajoma szuka i nasz parkieciarz. W razie czego to prosze o kontakt na priv. Dzieki. Witam, Obok mnie (Kwirynów), ktoś chce sprzedać działkę budowlaną 1200 m za 800.000 PLN jeżeli ta cena jest interesująca to mogę spisać telefon ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 27.07.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 my robimy rekuperator i odkurzacz centralny, do rekuperatora mamy wycenę z http://www.rekuperatory.pl a za poszukiwanie firm do instalacji odkurzacza bierzemy się w przyszłym tygodniu, jak byś miał juz jakies sprawdzone firmy to daj znać, ja tez dam opinię jak juz będę coś miała Był u mnie jeden fachowiec od odkurzaczy centralnych i zarzyczył sobie za odkurzacz z jedną szufelką i pięcioma gniazdami 5800zł. Szczegóły prześlę ci na priv dzięki dostałam, ja zabieram się za to w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 27.07.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Słuchajcie, potrzebuję zrobić w domu schody na piętro i balustrady (wewnętrzne), najchętniej ze stali nierdzewnej. Rozmawiałem z GROT-em, ale cena, którą zaproponowali jest delikatnie mówiąc kosmiczna. Macie może namiary na jakieś firmy z tej branży? Ślusarsko-schodowo-balustradowe...Nam dwie inne firmy dawały jeszcze wyższe ceny (w związku z tym już nie pamiętam jakie), a żonie udało się w Grocie wytargować jeszcze zniżkę. Gdzie diabeł nie może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Witajcie, czy moze ktos zna kogos kto sprzedaje dzialki budowlane albo rolne w naszych okolicach, po zachodniej stronie W-wy? Znajoma szuka i nasz parkieciarz. W razie czego to prosze o kontakt na priv. Dzieki. Witam, Obok mnie (Kwirynów), ktoś chce sprzedać działkę budowlaną 1200 m za 800.000 PLN jeżeli ta cena jest interesująca to mogę spisać telefon ). Pozdrawiam Dziekuje, ale za drogo. Chyba trzeba szukac troche dalej w kierunku Lesna... my nasza dzialke kupowalismy 3 lata temu, tak, ze az strach patrzec teraz na te ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Unison 29.07.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 napiszę kilka słów o panu Pytlu - firma INSTAL, wiem, że robi o kilku osób z forum. prosze na niego uważać, bo to straszny naciągacz i kombinator, proszę na niego uważać, ja niestety byłam na niego skazana i nie miałam wyboru, ale gdybym mogła nigdy bym go nie wzięła do wykonania jakiejkolwiek instalacji Witaj, na co konkretnie nalezy zwrócić uwagę przy nawiązywaniu współpracy z tym panem. Został mi polecony, ale nie chciałbym znaleźć się z ręką w ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 29.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witajcie!Przerabiam temat drzwi zewn. Trafiłem na firme Dormet z Józefowa, podobno, montowali sporo drzwi w rejonie Starych Babich. Będę wdzięczny za info, jeśli ktoś miał z nimi kontakt i ma przez nich zrobione drzwi.PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 29.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witam!Juz,już miałam sie przeprowadzac i d... Podłoga na parterze podczas naszej dwutygodniowej nieobecności poszła sobie do góry-dodam,że to były lite deski dabowe 2,30 długie piekne,cudne...leżą sobie teraz w kontenerze ze smieciami i czekaja na wywóz!koszmar!!!!\\ Co do klimatyzacji ,mam teraz w mieszkaniu i super! jak wychodze schładzam mieszkanie(90m) do 16 st jak wracam otwieram balkon i bosko! W domu zaintalowałam rekuperacje z GWC i tez jest ok ale nie tak chłodno jak przy prawdziwej klimie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Unison 29.07.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 A czy Tobioe lub komuś z Was hydraulikę robił taki młody chłopak który nazywa się Tyrawa (jeździ Mercedesem w kombiaku) ? Ma mi robić wycenę hydrauliki i podłogowego. Jest z polecenia od mojego budowlańca ale nic o nim nie wiem więcej. U mnie też robił ten sam ale......... dałem ciała z jedną sprawą......... Zastanów się jaki będziesz montował piec........ jeśli kondensat to niech zrobi odpływ w okolicy miejsca instalacji kotła, ja tego nie przewidziałem i jest kłopot......... to samo dotyczy wkładu do komina........ dałem tylko rurę 130mm i teraz będą kombinacje......do kominka natomiast szkoda kasy na wsady, używam kilka takich kominków od wielu lat i jest ok.......to tyle......pozdro............. Czy możecie podać namiary na tego młodego zdolnego w mercedesie kombi, jak również na p.Bojanowskiego i Dobrosielskiego? Szukam solidnych do gazu, wody i kanalizacji na sierpień/wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 30.07.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witaj, na co konkretnie nalezy zwrócić uwagę przy nawiązywaniu współpracy z tym panem. Został mi polecony, ale nie chciałbym znaleźć się z ręką w ... dwa razy przelicz pieniądze i podpisz z nim umowę przed wykonaniem, bo potrafi w połowie porzucić robotę i potem nikt nie chce po nim kończyć i finał był taki, że niestety musiałam sporo zapłacić za zakończenie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 30.07.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 przed wylewkami trzeba miec przynajmniej kotwy ale nie wiem czy to czasem nie zalezy od typu balustrady U mnie zwalili sprawe mam balustrady betonowe i niczego nie wystawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 30.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Szukam ziemi do wyrownania terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Page 30.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witaj, na co konkretnie nalezy zwrócić uwagę przy nawiązywaniu współpracy z tym panem. Został mi polecony, ale nie chciałbym znaleźć się z ręką w ... dwa razy przelicz pieniądze i podpisz z nim umowę przed wykonaniem, bo potrafi w połowie porzucić robotę i potem nikt nie chce po nim kończyć i finał był taki, że niestety musiałam sporo zapłacić za zakończenie pracy Pan Pytel nie jest zły. Słusznie mówili ci którzy Go polecali. Jest trochę droższy niż inni wykonawcy, ale solidny. RenataS może opiszesz nam swoją historię bo nie mogę uwierzyć w zło tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 30.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Szukam ziemi do wyrownania terenu. powiem - jest drogo. przeleciałem się po gminie w sobotę, z czterech miejsc najlepiej tatra 10 metrów szesc. za 350 zł. - ale to jest humus z pola, a nie ziemia na wyrównanie. tamta może być taniej dostawca jest z lipkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 30.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam! Juz,już miałam sie przeprowadzac i d... Podłoga na parterze podczas naszej dwutygodniowej nieobecności poszła sobie do góry-dodam,że to były lite deski dabowe 2,30 długie piekne,cudne... leżą sobie teraz w kontenerze ze smieciami i czekaja na wywóz! koszmar!!!!\\ Co do klimatyzacji ,mam teraz w mieszkaniu i super! jak wychodze schładzam mieszkanie(90m) do 16 st jak wracam otwieram balkon i bosko! W domu zaintalowałam rekuperacje z GWC i tez jest ok ale nie tak chłodno jak przy prawdziwej klimie! ale jaka przyczyna z tymi deskami? same deski, czy dwa tygodnie rekuperacji z GWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 30.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 wywala mi sie ekipa poleccie dobrych ludzi do dokonczenia stanu surowego poprosze o namiary na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts