Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

my robimy rekuperator i odkurzacz centralny, do rekuperatora mamy wycenę z http://www.rekuperatory.pl a za poszukiwanie firm do instalacji odkurzacza bierzemy się w przyszłym tygodniu, jak byś miał juz jakies sprawdzone firmy to daj znać, ja tez dam opinię jak juz będę coś miała

Był u mnie jeden fachowiec od odkurzaczy centralnych i zarzyczył sobie za odkurzacz z jedną szufelką i pięcioma gniazdami 5800zł. Szczegóły prześlę ci na priv

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Był u mnie jeden fachowiec od odkurzaczy centralnych i zarzyczył sobie za odkurzacz z jedną szufelką i pięcioma gniazdami 5800zł. Szczegóły prześlę ci na priv

nie kupuj od razu odkurzacza. zrób sobie instalację najpierw. takowa kosztuje coś między 800-1500pln w zależności od wielkosci. sam odkurzacz kupisz sobie później. a nóż trafisz na jakąś promocję...

dlaczego ta moja żona nie chciała nawet instalacji... ech... a takie miałem plany ;)

Witajcie, czy moze ktos zna kogos kto sprzedaje dzialki budowlane albo rolne w naszych okolicach, po zachodniej stronie W-wy?

Znajoma szuka i nasz parkieciarz. :p W razie czego to prosze o kontakt na priv. Dzieki. :p

Witajcie, czy moze ktos zna kogos kto sprzedaje dzialki budowlane albo rolne w naszych okolicach, po zachodniej stronie W-wy?

Znajoma szuka i nasz parkieciarz. :p W razie czego to prosze o kontakt na priv. Dzieki. :p

Witam,

Obok mnie (Kwirynów), ktoś chce sprzedać działkę budowlaną 1200 m za 800.000 PLN jeżeli ta cena jest interesująca to mogę spisać telefon :)).

Pozdrawiam

my robimy rekuperator i odkurzacz centralny, do rekuperatora mamy wycenę z http://www.rekuperatory.pl a za poszukiwanie firm do instalacji odkurzacza bierzemy się w przyszłym tygodniu, jak byś miał juz jakies sprawdzone firmy to daj znać, ja tez dam opinię jak juz będę coś miała

dzięki dostałam, ja zabieram się za to w przyszłym tygodniu

Słuchajcie, potrzebuję zrobić w domu schody na piętro i balustrady (wewnętrzne), najchętniej ze stali nierdzewnej. Rozmawiałem z GROT-em, ale cena, którą zaproponowali jest delikatnie mówiąc kosmiczna.

Macie może namiary na jakieś firmy z tej branży? Ślusarsko-schodowo-balustradowe...

Nam dwie inne firmy dawały jeszcze wyższe ceny (w związku z tym już nie pamiętam jakie), a żonie udało się w Grocie wytargować jeszcze zniżkę. Gdzie diabeł nie może .... :lol:

Witam,

Obok mnie (Kwirynów), ktoś chce sprzedać działkę budowlaną 1200 m za 800.000 PLN jeżeli ta cena jest interesująca to mogę spisać telefon :)).

Pozdrawiam

Dziekuje, ale za drogo. Chyba trzeba szukac troche dalej w kierunku Lesna... :roll:

my nasza dzialke kupowalismy 3 lata temu, tak, ze az strach patrzec teraz na te ceny... :o

napiszę kilka słów o panu Pytlu - firma INSTAL, wiem, że robi o kilku osób z forum. prosze na niego uważać, bo to straszny naciągacz i kombinator, proszę na niego uważać, ja niestety byłam na niego skazana i nie miałam wyboru, ale gdybym mogła nigdy bym go nie wzięła do wykonania jakiejkolwiek instalacji

Witaj, na co konkretnie nalezy zwrócić uwagę przy nawiązywaniu współpracy z tym panem. Został mi polecony, ale nie chciałbym znaleźć się z ręką w ...

Witam!

Juz,już miałam sie przeprowadzac i d... Podłoga na parterze podczas naszej dwutygodniowej nieobecności poszła sobie do góry-dodam,że to były lite deski dabowe 2,30 długie piekne,cudne...

leżą sobie teraz w kontenerze ze smieciami i czekaja na wywóz!

koszmar!!!!\\

Co do klimatyzacji ,mam teraz w mieszkaniu i super! jak wychodze schładzam mieszkanie(90m) do 16 st jak wracam otwieram balkon i bosko! W domu zaintalowałam rekuperacje z GWC i tez jest ok ale nie tak chłodno jak przy prawdziwej klimie!

A czy Tobioe lub komuś z Was hydraulikę robił taki młody chłopak który nazywa się Tyrawa (jeździ Mercedesem w kombiaku) ? Ma mi robić wycenę hydrauliki i podłogowego. Jest z polecenia od mojego budowlańca ale nic o nim nie wiem więcej.

U mnie też robił ten sam ale......... dałem ciała z jedną sprawą.........

Zastanów się jaki będziesz montował piec........ jeśli kondensat to niech zrobi odpływ w okolicy miejsca instalacji kotła, ja tego nie przewidziałem i jest kłopot......... to samo dotyczy wkładu do komina........ dałem tylko rurę 130mm i teraz będą kombinacje......do kominka natomiast szkoda kasy na wsady, używam kilka takich kominków od wielu lat i jest ok.......to tyle......pozdro.............

Czy możecie podać namiary na tego młodego zdolnego w mercedesie kombi, jak również na p.Bojanowskiego i Dobrosielskiego? Szukam solidnych do gazu, wody i kanalizacji na sierpień/wrzesień.

Witaj, na co konkretnie nalezy zwrócić uwagę przy nawiązywaniu współpracy z tym panem. Został mi polecony, ale nie chciałbym znaleźć się z ręką w ...

dwa razy przelicz pieniądze i podpisz z nim umowę przed wykonaniem, bo potrafi w połowie porzucić robotę i potem nikt nie chce po nim kończyć i finał był taki, że niestety musiałam sporo zapłacić za zakończenie pracy

dwa razy przelicz pieniądze i podpisz z nim umowę przed wykonaniem, bo potrafi w połowie porzucić robotę i potem nikt nie chce po nim kończyć i finał był taki, że niestety musiałam sporo zapłacić za zakończenie pracy

Pan Pytel nie jest zły. Słusznie mówili ci którzy Go polecali. Jest trochę droższy niż inni wykonawcy, ale solidny. RenataS może opiszesz nam swoją historię bo nie mogę uwierzyć w zło tego pana

Witam!

Juz,już miałam sie przeprowadzac i d... Podłoga na parterze podczas naszej dwutygodniowej nieobecności poszła sobie do góry-dodam,że to były lite deski dabowe 2,30 długie piekne,cudne...

leżą sobie teraz w kontenerze ze smieciami i czekaja na wywóz!

koszmar!!!!\\

Co do klimatyzacji ,mam teraz w mieszkaniu i super! jak wychodze schładzam mieszkanie(90m) do 16 st jak wracam otwieram balkon i bosko! W domu zaintalowałam rekuperacje z GWC i tez jest ok ale nie tak chłodno jak przy prawdziwej klimie!

ale jaka przyczyna z tymi deskami? same deski, czy dwa tygodnie rekuperacji z GWC.