owocowa2 04.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Czy ktos potzrebuje desek szalunkowych? Kibelek polny tez jest do wziecia. Jestem zainteresowana deskami szalunkowymi!! mój telefon 601337917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owocowa2 04.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Mam do sprzedania 4 palety betonu komórkowego 24. Może jest ktoś zainteresowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 04.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Wielkie dzieki za odpowiedz! Watpliwosci zostaly rozwiane - inwestycja w zabezpieczenia przeciw-wawazeniowe okien balkonowych to bylby majatek, bo w domu sa prawie tylko takie, do tego tarasy - raj dla zlodziei Zabezpiecze chyba ogrod i okna alarmem na wszystkie mozliwe sposoby i nie bede sie bawic w doplaty do super-hiper okien. Pozdrawiam, Zaraz, zaraz ... nie powiedziałem, żeby nie inwestować w okucia min. WK2, choć już z WK1 90% złodziei sobie nie poradzi. Jeżeli masz dużo okien balkonowych to masz praktycznie 100% szans, że (oby nie !) jeżeli przyjdą to najpierw zabiorą się za drzwi balkonowe, zwłaszcza jeżeli są w plastiku i nie usztywnione poprzeczką ! Drzwi balkonowe ZAWSZE powinny mieć jakąś klasę antywłamu ! Może się zdażyć, że nie włączysz alarmu Ty, albo rodzina. Natomiast (moim zdaniem) jeżeli masz ograniczone środki na okna to najmniej opłacają się szyby. Procent włamań przez wybicie szyb według różnych szacunków oscyluje wokół 1-3 % natomiast wyważenie skrzydła drzwi balkonowych to ok 60-70 % włamań. Może się zdarzyć, że akurat zabezpieczenie którego niekupiłeś byłoby skuteczne w przypadku niesczęścia. Jeżeli, masz kasę to inwestuj w okucia, szyby i alarmy, jeżeli nie, zostaje statystyka, prawdopodobieństwo i modlitwa I zgadzam się najlepsze security to Sąsiad Security. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 05.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Okna beda drewniane i jakies wzmacniane ramy, bo sa wyzsze niz standardowe i tez gdzies czytalam, ze najczestszy wlam to wywazenie. Ale bede miec czujniki inercyjne, kontraktony i zbicia szyby. I dlaczego mam nie wlaczac alarmu? Po to przeciez bedzie! Caly czas moze byc uzbrojony, wentylacja mech to sie nie udusze przy zamknietych oknach A odnosnie alarmu zew to bede miec taki nieczuly na koty ( bo sama posiadam sztuk 2) lub w ogole tory podczerwieni. Ale faktycznie, najlepiej liczyc na sasiadow, a raczej na ich bezsennosc Szkoda ze nie mam w okolicy babć-poduszkowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 05.08.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 P.e.t.e., gildor Pamietam że kupowaliście bramy garażowe Normstahl'a. Możecie polecić konkretną firmę montującą te bramy? Będę wdzięczny jeśli ktoś mi poleci dobrego/taniego przedstawiciela Gerdy, bo takie drzwi planuję wstawić od ogrodu. Normstahl'a kupowalem w firmie Amper w Oltarzewie, tel. 609 666-105. Jestem zadowolny z ceny, jak i z poziomu obslugi, a zwlaszcza z jakosci montazu. ja kupowałem w firmie Elmont z Sochaczewa, znalazłem ich na allegro i wyszli taniej o ok 600pln niż oferta Ampera, na drzwiach 212x450 Euro w panelu. ale jeśli chodzi o Normstahla, to sierpień jest miesiącem urlopowym w tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 05.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 ale jeśli chodzi o Normstahla, to sierpień jest miesiącem urlopowym w tej firmie. Hehe, no tak... Zreszta tak samo jest w Spartherm'ie (kominki) i wielu innych niemieckich firmach... A przy okazji mam pytanie gipsowo-kartonowe. Ile placiliscie za obrobke G-K okien dachowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Zeljka, Dziękuję bardzo. Nie miałam czasu podziękować wcześniej bo wciągnęło mnie malowanie, hydraulik, wykańczanie balkonów i parę innych tematów. jj Nie ma sprawy. Zrozumiale. Wszystkiego dobrego i zdrowka dla dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.08.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Czy ktos potzrebuje desek szalunkowych? Kibelek polny tez jest do wziecia. Jestem zainteresowana deskami szalunkowymi!! mój telefon 601337917 Wczoraj byl Pan i juz wszystko nieaktualne. No chyba, ze zmieni zdanie to dam znac, na pewno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.08.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam serdecznie, jeżeli ktoś potrzebuje ziemię z wykopu na podniesienie terenu lub gruz betonowy w dowolnej ilości to zapraszam do kontaktu. Materiał za darmo, transport we własnym zakresie.[/quote Czy jeszcze aktualne? Jeśli tak- to ile mniej więcej tej ziemi i jakiego rodzaju? Jestem mocno zainteresowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 06.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam. Buduję dom w Kwirynowie. Poszukuję pilnie cieśli do dokończenia więźby dachowej. Pracy jest na jeden dzień. Czy ktoś zna ekipę której by się opłaciło przyjść do mnie, bo na przykład kończy pracę w pobliżu?Szukam również namiarów na ekipy od tynków wewnętrznych oraz elewacji (ocieplenie, tynki). Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 06.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Słuchajcie, potrzebuje stróża na budowę na 1miesiąc od 20-08. Może znacie kogoś kto chciałby sobie zarobić. Budowa w Koczargach Starych. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 06.08.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Koncze stan surowy domu i wypadaloby porzadnie posprzatac. Szukam kontenera do wywozu gruzu i innych smieci zna ktos namiar. ? Zadzwon tutaj: 601 314-177 Ostatnio jak porownywalem ceny byli najtansi. Kontenery z reguly podstawiaja na nastepny dzien od zamowienia. ma ktoś może jeszcze jakiś dobry namiar na kontener na gruz? bo tentu nie ma "mocy przerobowych" na razie, a mi odpady styropianowe już zaczynają latać po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 06.08.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Mam do sprzedania stemple wyskość 2,5 - 2,8 cena 3,50 do odbioru w Koczargach Starych. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 06.08.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Mam do sprzedania stemple wyskość 2,5 - 2,8 cena 3,50 do odbioru w Koczargach Starych. Ania Jestem zainteresowana zakupem stempli. Wysyłam wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maroko 07.08.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam Nareszcie odebrałem pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 07.08.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a propo pozwolenia na budowę, słyszeliście o planowanych zmianach w prawie budowlanym? już bez ubiegania się o pozwolenie na budowę itp. Moze ktoś wie więcej. pozdro K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 07.08.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Poszukuję dwóch osób, które zaimpregnują krokwie na dachu (niestety juz na dachu, długa historia...). tel.889 901901Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 07.08.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ma ktoś może jeszcze jakiś dobry namiar na kontener na gruz? 602 673 049 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.08.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ma ktoś może jeszcze jakiś dobry namiar na kontener na gruz? 602 673 049 zdążyłem ten namiar wyszukać, ale drogi jest. 350pln + VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.08.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 przy okazji. z czego robiliście podłoge w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts