krzysztof54 17.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam,Czy ktoś ma numer telefonu do firmy Kambis robiącej ogrodzenia i balustrady?Na stronie internetowej podają dwa telefony stacjonarne. Jeden nieczynny, pod drugim nikt się nie zgłasza.Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 17.09.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam, Czy ktoś ma numer telefonu do firmy Kambis robiącej ogrodzenia i balustrady? Na stronie internetowej podają dwa telefony stacjonarne. Jeden nieczynny, pod drugim nikt się nie zgłasza. Pozdrawiam, Krzysztof Spróbuję odnaleźć wizytówkę, tam powinien być numer na komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 17.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 6 zł to bardzo dobra oferta. Ja płaciłam 9zł z gruntowaniem i dwukrotnym malowaniem bez względu na kolor Rety... Czyli 800 m2 x 9 zl daje... 7200 zl za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodzimierzk 17.09.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam szanownych forumowiczów.Czy ktoś ma do odstąpienia kilka kręgów betonowych ( średnicy około 1 m) na studnię chłonną?Jestem zainteresowany.[email protected]510-867-866 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 17.09.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam, Czy ktoś ma numer telefonu do firmy Kambis robiącej ogrodzenia i balustrady? Na stronie internetowej podają dwa telefony stacjonarne. Jeden nieczynny, pod drugim nikt się nie zgłasza. Pozdrawiam, Krzysztof Spróbuję odnaleźć wizytówkę, tam powinien być numer na komórkę No niestety, na wizytówce też tylko numer stacjonarny, nie pomogę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 17.09.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Na początek prośba: CZY MA KTOŚ NA ZBYCIU "MIESZKANKO" DLA BUDOWLAŃCÓW? Potrzebuję budę/ przyczepę na tymczasowy kwaterunek To przytulne schronienie powinno zaistnieć na moich włościach w ciągu miesiąca. ex67, masz jeszcze ten kibelek? A jak z przewiezieniem? RenataS, to, co opisałaś z tym HDSem powoduje, że włos jeży się na głowie Mario1976, Ty też miałeś ciekawie... Dzięki za opisanie tej "wizyty przebierańców". Coraz lepiej się robi... stach_past, działeczka bardzo ładna! Fajnie mieć już trochę "zieleniny"... U mnie takie beznadziejne pole... Drzewka dopiero za działką. Malowanie, hmmm... no cena niezła... Chyba też polubimy Tak jak i kładzenie kabli, wkręcanie gniazdek i układanie parkietu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 17.09.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ex67, masz jeszcze ten kibelek? A jak z przewiezieniem? Kibelek stoi sobie ... przewieźć niestety musisz we własnym zakresie bo ja niczym nie dysponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 18.09.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 KrzysiekSw, no cóż - dzięki za dobre chęci. Nie podają nigdzie kontaktu na komórkę? A może ktoś sobie zapisał. Proszę pomóżcie.Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 18.09.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 KrzysiekSw, no cóż - dzięki za dobre chęci. Nie podają nigdzie kontaktu na komórkę? A może ktoś sobie zapisał. Proszę pomóżcie. 604171109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 18.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam, gdzie w naszej okolicy można kupiś "strażaka" na komin ? Mam dekarzy i chciałbym ich przy okazji wykorzystać . Czy w składach budowlanych to sprzedają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 18.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam, gdzie w naszej okolicy można kupiś "strażaka" na komin ? Mam dekarzy i chciałbym ich przy okazji wykorzystać . Czy w składach budowlanych to sprzedają ? w sanbudzie chyba, a na pewno w bricomanie. ale czemu strazaka chcesz? bedziesz lazip po dachu do konserwacji tego? jak nie to niedlugo zacznie piszczeć, a potem się zatrzyma. kominek z daszkiem na komin od kominka, a do gazowego najlepiej nic taka rada kominiarza, ze względu na to, że na daszku gazowym zacznie się skraplac syf i splywac na tymze na komin. niszczac go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 18.09.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 w sanbudzie chyba, a na pewno w bricomanie. ale czemu strazaka chcesz? bedziesz lazip po dachu do konserwacji tego? jak nie to niedlugo zacznie piszczeć, a potem się zatrzyma. kominek z daszkiem na komin od kominka, a do gazowego najlepiej nic taka rada kominiarza, ze względu na to, że na daszku gazowym zacznie się skraplac syf i splywac na tymze na komin. niszczac go. Hmmm...po dachu nie mam zamiaru łazić. W niedziele wlazłem na komin i mysłałem, że sie posikam Strażaka polecał mi mój budowlaniec. Chodzi mi tylko od komin do kominka bo aby w czasie deszczy mi sie nie lało. Ten "kominek z daszkiem" montuje się na kominie ? Jak to wygląda ? Strażaków sie naoglądałem w okolicy a "kominka z daszkiem" jakoś nie kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 18.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hmmm...po dachu nie mam zamiaru łazić. W niedziele wlazłem na komin i mysłałem, że sie posikam Strażaka polecał mi mój budowlaniec. mi zas odradzał kominiarz. Chodzi mi tylko od komin do kominka bo aby w czasie deszczy mi sie nie lało. Ten "kominek z daszkiem" montuje się na kominie ? Jak to wygląda ? Strażaków sie naoglądałem w okolicy a "kominka z daszkiem" jakoś nie kojarze. no a jak ma wyglądać? jak komin z daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 18.09.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam, gdzie w naszej okolicy można kupiś "strażaka" na komin ? Mam dekarzy i chciałbym ich przy okazji wykorzystać . Czy w składach budowlanych to sprzedają ? Jak jedziesz równoległą do Warszawskiej (Chyba ul. Trakt Królewski), to jeszcze za Zalesiem po prawej stronie jest szyld - tam facet zrobi Ci z czego chcesz i na jaką chcesz długość (no chyba, że firma się zwinęła, ale wątpię). Sam kiedyś tam zamawiałem, ale adresu ani telefonu nie podam Ci, bo nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 18.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 KrzysiekSw, no cóż - dzięki za dobre chęci. Nie podają nigdzie kontaktu na komórkę? A może ktoś sobie zapisał. Proszę pomóżcie. 604171109 Wielkie dzięki gildor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 18.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hi 4room Pytanie o wyceneBlizniak parterowy 150m2 + 220 m2 z polaczony garażami z poddaszem użytkowym. Stan surowy otwarty z dachem pokrytym dachówką ceramiczną. Technlogia Ytong + Silka. Niepodpiwniczony. Budowa od zera. Od wyznaczenia dzialki, budynku, - 440 tys. Jak wam się podoba taka wycena. Fundamenty 126 tys (320 m2 plus 220 m2)Ściany 186 tysDach 115 tys Firma DeveloperMnie nic nie obchodziSami załatwiają materiały, które maja być dokładnie takie jak w projekcie domuPodziału na robocizne / Materiały nie maDeweloper warszawski Arkada ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 18.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Budowa od zera. Od wyznaczenia dzialki, budynku, - 440 tys. Jak wam się podoba taka wycena. ??? Z materiałami/bez. Firma typu deweloper - czyli nic Cię nie obchodzi, czy Pan Kazio - czyli wszystko sam załatwiasz? Firma z renomą, znana, itp? A jest podział na materiały/robocizna czy ryczałt za wszystko? Wiesz jakie materiały (renomowane/kiepskie)? Sporo zmiennych (nowy samochód za 100 tyś to drogo czy tanio?). Wychodzi <1200 za m2, trochę dużo , ale może teraz to nie jest jakiś kosmos, nie znam się na dzisiejszych cenach. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 19.09.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Re: ekipy W okolicy Babic, Izabelina i Ożarowa działają ekipy ukraińców, którzy wynajmują się do różnych robót budowlanych. Pomieszkują w Lipkowie.Zdecydowanie nie polecam. Partaczą robotę, psują materiał. Nie zatrudniać nawet do prostych prac typu malowanie czy rozbiórka. Nie opłaca się.Dodatkowo na budowie zaczynają znikać różne drobne przedmioty, na których polakowi raczej by nie zależało. Bardzo niska kultura wykonania i czegokolwiek.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snoopy 19.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Podrzućcie mi proszę namiar na pana Józefa Pytla od wodociągów. Przez piękną złotą jesień i jeszcze piękniejsze lato będę musiał wykosztować się na igło filtry bo woda stoi na 1,1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 19.09.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Podrzućcie mi proszę namiar na pana Józefa Pytla 663 449 070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts