ożarowiak2007 06.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 czesc, czy poleciili byscie jakiegos taniego, ale oczywiscie solidnego wykonawce wylewek mixokretem. Mam cene 16 zl z metra. I sadze, nie wiem, moze sie myle, ze mozna taniej. Wdzieczny juz teraz, sasiad z ozarowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 06.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ożarowiaku,A mnie powiedział jeden z budowlańców, że oni wszyscy starają sie mieć podobne ceny - aby utrzymac ten sam poziom w regionie. Podobno tacy, co mocno obniżają źle kończą, ale nie wiem czy to prawda.... Ech, a my za to i tak zapłacimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 07.10.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Na wiosnę zaczynamy budowę w Babicach. Ekipę mamy, a teraz poszukujemy kierownika budowy/inspektora nadzoru. Polecam mojego. Namiary poszły na priv. Pozdr Łukasz Coś chyba internet szwankuje Nic nie doszło. Pozwoliłam sobie napisać na priv Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 08.10.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 poszlo na privpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 08.10.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 może ktoś ma do sprzedania stemple 3m około 50 sztuk, już mam około 300sztuk na budowie i ciągle mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodzimierzk 09.10.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 witamjeżeli ktoś ma do odsprzedania porządnie deski calówki w miarę długie , to chętnie odkupię.pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BonitaChica 10.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Szukam taniej, solidnej, sprawdzonej betoniarni. Jesli taka istnieje, poprosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 10.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ale chcesz kupić B20/B15 czy bloczki/strop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariulo 10.10.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam Pilnie poszukuję jakiejś sprawdzonej ekipy na dokończenie budowy w Babicach (niestety swoją musiałem wywalic, bo było więcej picia niż roboty). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 10.10.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Poszukuję pilnie solidnego do ułożenia schodów. Może ktoś poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 10.10.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam Mam do sprzedania zerdzie (stemple) odbiór w Dziekanowie Polskim. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.10.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ..nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale na światłach w Babicach mają budować RONDO ! J PS .. a może zerkniesz pod "kreskę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 11.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 mam pytanie - gdzie w okolicach Starych Babic kupić drewno na więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 12.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam Poszukuję garażu blaszanego, może ktoś z was ma taki do odsprzedania w jakiejś rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 12.10.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witajcie, Mam w końcu pozwolenie na budowę. Bardzo Was proszę o podzielenie się informacjami nt. ekip budowlanych działających w okolicach Babic (ceny, jakość, terminowość). Chciałbym rozpocząć budowę na wiosnę, a jeśli się uda to może coś wylać jeszcze w tym roku. Z góry dziękuję emil_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
01lot 14.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam , Jako, że jestem na finiszu robót budowlanych mogę podzielić się namiarami na firmy z których byłem i jestem zadowolony : MAJSTER P. DARIUSZ .........…..………TEL. 502 211-604 KIEROWNIK BUDOWY P. EMILIA ……...TEL. 501 151-592 GEODETA P.ANDRZEJ .................. … TEL. 602 731-312 DEKARZ P. STANISŁAW JAGIEŁŁO TEL. 602 390-172 HYDRAULIK P.ŻOCHOWSKI JERZY ……TEL. 501 019-700 BETON CZOSNÓW POL-BETON …………TEL. 22 794-16-64 TYNKI WEWNĘTRZNE CEM.WAPIENNE p. KAZIMIERZ TEL............................TEL. 505 632-620 Natomiast proszę forumowiczów o namiary na sprawdzone ekipy od : - ocieplenia poddasza - podłogi parkiety - glazurnik - posadzkarz - ogrodnik Namiary na sprawdzone ekipy jak mogłbym prosić przesłać na maila : [email protected] Dzięki i pozdrawiam Szanownych Babiczan Marek D. Witajcie, Mam w końcu pozwolenie na budowę. Bardzo Was proszę o podzielenie się informacjami nt. ekip budowlanych działających w okolicach Babic (ceny, jakość, terminowość). Chciałbym rozpocząć budowę na wiosnę, a jeśli się uda to może coś wylać jeszcze w tym roku. Z góry dziękuję emil_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
01lot 14.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witajcie, Mam w końcu pozwolenie na budowę. Bardzo Was proszę o podzielenie się informacjami nt. ekip budowlanych działających w okolicach Babic (ceny, jakość, terminowość). Chciałbym rozpocząć budowę na wiosnę, a jeśli się uda to może coś wylać jeszcze w tym roku. Z góry dziękuję emil_d Witam, Zapomniałem jeszcze dodać dobrego elektryka / instalacje proste i tzw. inteligentne domy / , p.Paweł 502 311-511 Pozdrawiam : Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 14.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ..nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale na światłach w Babicach mają budować RONDO ! No prosze To sie dopiero metropolia z tych naszych Babic zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 14.10.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Wiecie co? Jeeli będą robć te rondo tak jak drogę to nie wiem czy się cieszyć (rondo, które wygląda jak tor przeszkód to wcale nie taka aktrakcja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ... mam nadzieje, że rondo będzie odpowiedniej wielkości i TIRy bez problemu przejadą, a nie jak za tym nowym pięęęęęęęęęęęęęęęęęeknym mostem w Płocku, gdzie kawałek dalej ciężarówka już nie przejedzie .. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts