jprzedworski 25.06.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 We Wrocławiu, czy Warszawie? Mogę ci dać namiary na mojego, skoro i tak u mnie bywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof s 25.06.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 We Wrocławiu, czy Warszawie? Mogę ci dać namiary na mojego, skoro i tak u mnie bywa ... Buduję w Warszawie , a przeniosłem się z Wrocka i tam obecnie zamieszkuje (czasami), bo pracuję w Warszawie. Namiar każdy dobry. Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 25.06.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Wysłałem maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 25.06.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Coś się koło mnie Wrocław ostatnio kręci. Dziś wysyłam sprzęt komputerowy do Wrocławia. Jest tam sympatyczne małżeństwo, które składa komputery dla dzieciaków z ubogich rodzin. Chętnie im pomogę.Z kolei w niedzielę mam wizytę potencjalnego klienta chcącego kupić nasze mieszkanie. Też z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof s 25.06.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Coś się koło mnie Wrocław ostatnio kręci. Dziś wysyłam sprzęt komputerowy do Wrocławia. Jest tam sympatyczne małżeństwo, które składa komputery dla dzieciaków z ubogich rodzin. Chętnie im pomogę. Z kolei w niedzielę mam wizytę potencjalnego klienta chcącego kupić nasze mieszkanie. Też z Wrocławia. Dzwoniłem, ale niestety Twój kierownik jest tak zajęty, że nie może się podjąć nowej budowy. Najlepsi maja zawsze obłożenie. W takim razie szukam nowego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.06.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Ozzie, Aga75 - czy wiecie, co tam beda robic kolo stawow, gdzie tyle ziemi sciagneli? Moze basen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 25.06.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Dzwoniłem, ale niestety Twój kierownik jest tak zajęty, że nie może się podjąć nowej budowy. Najlepsi maja zawsze obłożenie. W takim razie szukam nowego kontaktu. To się narobiło! Innego niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga75 25.06.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Basen raczej nie bo wybudowali chyba już albo budują przy gimnazjum. Pytałam w gminie ale nie wiedzą co tam się dzieje bo to teren klubu sportowego. Mój tym to że robią nowe boisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 25.06.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Do mnie doszly sluchy, ze maja tam robic korty tenisowe, ale nie jestem pewna, czy jest to plotka, czy prawda. Pewnie tak, jak pisze Aga75, bedzie tam nowe boisko (moze do koszykowki). Pewnie niedlugo juz cos wiecej bedzie wiadomo.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Witam szanownych sąsiadów.Ja po prośbie : szukam w rejonie Lipkowa działki (-ek ) o łącznej pow. 2500 - 3000 m2 i rozsądnej szerokości, może być rolna z perspektywą przekształcenia w budowlaną. Może wasi sąsiedzi mają coś na zbyciu?Pozdrawiam, życząc baaaaaaardzo miłego odpoczynku piątkowo-niedzielnego.JPSObyście swych wielce zapracowanych mularzy w poniedziałkowy poranek obaczyli trzeźwych i ochędożonych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 25.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Ozzie, Aga75 - czy wiecie, co tam beda robic kolo stawow, gdzie tyle ziemi sciagneli? Moze basen? ja wiem - to bedzie stadion, sadzac po wielkosci to chyba olimpijski podjechalismy tam zeby zapytac czy ta ziemia nie bedzie moze do sprzedania, bo potrzebujemy duzo ziemi do wyrownania dzialki, ale cena kompletenie bzdurna 250 zl/wywrotke, gdybyscie moze interesowali sie ta ziemia a cena znacznie poszla w dol to dajcie znac karorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 25.06.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 sluchajcie nasza ekipa konczy prace za jakies 2-3 tygodnie wykonawca na razie nie ma dla nich kolejnej roboty bo ktos sie wycofalmoze macie kogos znajomego kto potrzebuje ekipy - sa naprawde ok o czym juz wczesniej pisalamdajcie znac w razie czego to dam namiar, a do nas mozna przyjechac i zobaczyc jak buduja karorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 25.06.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Basen raczej nie bo wybudowali chyba już albo budują przy gimnazjum. Pytałam w gminie ale nie wiedzą co tam się dzieje bo to teren klubu sportowego. Mój tym to że robią nowe boisko. Basen??? Gdzie, obok jakiego gimnazjum w Koczargach??? Uwielbiam plywac, a obecnie najblizszy basen jest w Ozarowie. Calkiem niezly, ale jakby zbudowali cos blizej to byloby super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK1 25.06.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Ja tez sie pisze na spotkanie, moze tradycyjnie w niedziele, 11 lipca? Miejsca juz zaproponowane, oba bardzo fajne, na pewno cos wybierzemy I pomysl z objazdowka - bombka P.S. Jutro wreszcie betonuja mi strop... Murarskie heyah.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.06.2004 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Tak, jak mówi Karorka w Zielonkach boisko. Co do basenu, to ma dopiero powstać, ale nie w Koczargach, tylko w Babicach. Tam przy podstawówce zaczęli budować Wyższą Szkołę Czegoś-tam, i według mojej wiedzy to właśnie tam planowany jest basen kąpielowy. Do Ożarowa na basen jeżdżę dość często - jest sympatycznie, blisko, tanio i luźno (przynajmniej przed 7.00 rano ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 25.06.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Zaczęli budować Wyższą Szkołę Społeczno-Ekonomiczną http://www.wsseuczelnia.edu.pl/ ale czy skończą? http://www.sprawynauki.waw.pl/?section=article&art_id=107 http://www.menis.gov.pl/pka/prace/jednost.php http://www.menis.gov.pl/pka/prace/ponowna_ocena.php Na razie przepychają się z MENiSem i co z tego wyniknie nikt nie wie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 25.06.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Witam Poszukuję kierownika budowy. Czy możecie kogoś solidnego polecić? Krzysztof Mój tata jest kierownikiem budowy. Przyjedzie aby prowadzić naszą (Lipków). Mogę dać kontakt. My też przywędrowali z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Zajac 25.06.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 sluchajcie nasza ekipa konczy prace za jakies 2-3 tygodnie wykonawca na razie nie ma dla nich kolejnej roboty bo ktos sie wycofal moze macie kogos znajomego kto potrzebuje ekipy - sa naprawde ok o czym juz wczesniej pisalam dajcie znac w razie czego to dam namiar, a do nas mozna przyjechac i zobaczyc jak buduja karorka Ja jestem na etapie negocjacji z ekipami. Mogę prosić o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 25.06.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Co do spotkania to chętnie się piszę ale dopiero po 18 lipca. Rozumiem jednak, że jest sezon urlopowy i nie może być tak co by każdemu pasowało, zatem gdyby miało się coś odbyć wcześniej to wesołej zabawy. Manieq, JanekChętnie skorzystałabym z rady Manieq'a (taka angielska odmiana) ale moja fizyczna obecność w Babicach możliwa jest dopiero za miesiąc, więc jeśli to nie sprawi kłopotu to jednak poproszę o te namiary, co by nie umknęło w natłoku spraw. Janek! może tym razem zwrócę się do Ciebie o namiary na priva - jesteś z ekipą w stałym kontakcie (na kierownika budowy również). Karorka,Poproszę o twoją ekipę również - biorąc pod uwagę urzędniczą opieszałość nie grozi mi prędkie budowanie zatem i z Kasią jakoś się dogadamy. No i wracam do pakowania,Pozdrawiamjj Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 25.06.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Zaraz wrzucę prywatną wiadomość. Kierownika trzeba by przypilnować, bo teraz jest zajęty i odmawia nowych prac, na przyszły rok chyba za wcześnie - nie umówi się z takim wyprzedzeniem. Pogadać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts