Mr_Negative 29.01.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Hej, ekipa budujących Ja dziś po prośbie - potrzebuję namiar na fajnego elektryka - potrzebny na drugą połowę lutego... ... Mogę polecić elektryka - p. Grzegorz - 607 158 767. Doradzi, robi chyba solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr_Negative 29.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Czy możecie polecić solidnego kafelkarza ?Cały dół domu do zrobienia ok kwietnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lettka 29.01.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam, Ja może nie na temat, ale .... Mam do sprzedania projekt domu LIBRA II ze strony http://www.dobredomy.pl. Kupiłam go pod koniec sierpnia 2007 i od tamtego czasu koncepcja nam się zmieniła Mozna go obejrzeć pod adresrem: dobredomy.pl/?id_project=110&infopage=1 Za kompletny architektoniczno-budowlany projekt w 4 egzemplarzach (+1 egz materiały pomocnicze) z kosztorysem zapłaciłam 2257,00 zł. Sprzedam go za połowę ceny. Zainteresowanych proszę o konakt tel 602 211 266 lub [email protected] Pozdrawiam Arletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 29.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Mr_Negative, dzięki!!! Przyda się bardzo!!!Emil_d, my zaopatrujemy się w Izabelinie, plus oddzielnie od różnych osób beton, piasek, żwirek, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 30.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Cześć.Czeka mnie przebudowa sączków - Koczargi Stare. Nie miałem tyle szczęścia i nie udało się tak zwyczajnie zlikwidować - jestem właściwie na końcu sączka. Stąd prośba o namiary na sprawdzoną i rozsądną cenowo ekipę która zajmuje się przebudową sączków. pozdr,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 30.01.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Czy możecie polecić solidnego kafelkarza ? Cały dół domu do zrobienia ok kwietnia ... Napisz do mnie na priva za tydzien. Mam dwie ekipy, dogadac moge sie tylko z jedna, wiec druga "odstapie". Czekam na wycene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 30.01.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 WitamMacie moze kogos znajomego albo slyszeliscie o kims kto podjalby sie opieki nad 5 miesiecznym maluchem (miejsce Kwirynow). Szukamy kogos kogo interesuje praca dodatkowa (godziny pracy: poniedzialek wolny, wtorki i czwartki od 13.00 do 19.00 oraz srody i piatki 7.30 - 14). Ze wzgledu na charakter naszej pracy nie przewidujemy zadnych dodatkowych godzin niespodziewanych. Ze swojej strony mozemy zadeklarowac pewna elastycznosc (np dni wolne po uprzednim 2-3 tygodniowym uprzedzeniu, a takze pojedyncze godziny wolne - np na zaliczenia i egzaminy lub zalatwienie innych spraw - po uprzednim jednodniowym uprzedzeniu). W przypadku studentek mozemy rowniez zapewnic wolne na okres sesji.Prosze o informacje na privPozdrawiamPawel N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 30.01.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 czy możecie polecić kogoś kto usunie kilka drzew z działki - razem z korzeniami i od razu wywiezie? Samosiejki brzoza ale już sporawe (pewnie koło 8-10 m). Pozdr,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 30.01.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witajcie, Gdzie kupowaliście materiały budowlane? Zamierzam w przyszłym tygodniu przejechać się po okolicy i popytać o ceny. Ja dzwoniłam do 2 składów w Babicach i okazało się (poza marudzeniem, że nie ma), że np. u nich cena netto PTH była wyższa niż cena brutto po 2 stronie Wisły. Oczywiście zaczyna się cyrk z zeszłego roku - podwyżki. W tej chwili można kupić PTH WIENERBERGERA z 7% zniżką (taką daje producent). A od 1.02. zniżki nie ma, za to cena idzie 10% w górę - czyli mamy różnicę 17% Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 30.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Pawel_kwitynow cofnij się kilka stron, chyba w listopadzie ktoś pytał o tę sprawę "z drugiej strony" Żona chciała zająć się jakimś maluchem. To był Krzysiek? Nie pamiętam... Tamtu, emil, też słyszałam już, że w tym roku z materiałami znów nie będzie różowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 30.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 czy możecie polecić kogoś kto usunie kilka drzew z działki - razem z korzeniami i od razu wywiezie? Samosiejki brzoza ale już sporawe (pewnie koło 8-10 m). Przede wszystkim dowiedz się czy nie musisz tego zgłosić i dostać pozwolenia z urzędu. Google zwraca m.in. coś takiego: http://huby.seo.pl/12_zielen/124_procedura_kary.htm Nie nasza okolica, ale zasady pewnie te same. Ew. weź kogoś do wycięcia a drzewo sprzedaj jako kominkowe, sam bym wziął trochę , kwestia przesuszenia, nie wiem ile powinno się suszyć drzewo ścinane zimą. Przy okazji - gdzie kupujecie drewno kominkowe w naszej okolicy? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 31.01.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Hej,a ja z innej stduni :-; Czy ktos z Was kopał studnię w okolicy (dokładnie Koczargi Stare). cZy woda z takiego ujęcia jest do przełknięcia i ile taka studnia kosztuje? Może polecicie ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 31.01.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Jeżeli ktoś zamierza budować się z silikatów to u mnie na Janowie jest do sprzedania 12 palet Xelli E24 (12*45=540sztuk). Stan idealny.Postawiłem z tego domek i jestem bardzo zadowolony. Ściany równiutkie. Resztę można dokupić np. w Normie. Pozdrawiam,MCB *Poprawiłem, zostało już tylko 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 31.01.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Pawel_kwitynow cofnij się kilka stron, chyba w listopadzie ktoś pytał o tę sprawę "z drugiej strony" Żona chciała zająć się jakimś maluchem. To był Krzysiek? Nie pamiętam... Tamtu, emil, też słyszałam już, że w tym roku z materiałami znów nie będzie różowo Tak, moja żonka chciała dorobić, ale to już nieaktualne, niestety (a właściwie stety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 31.01.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Gdzie są aktualnie najlepsze ceny na materiały do ocieplenia poddasza tj: wełna min;płyty g-k,profile do g-k;gips, folia. Z góry dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 31.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 co najpierw zrobic okna a potem elektryka, hydraulik tynki i wylewki, czy najpierw elektryka, hydraulik, tynki , okna i wylewki Jaka jest najlepsza kolejność ?Poradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 31.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Bodal, U nas jest tak:- elektryka;- tynki wew.- hydraulika;- wylewki;- okna. Taka kolejność głównie z uwagi na okna drewniane - zanim je wstawimy wewnątrz sporo już wszystko podeschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 31.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 To zależy jakie okna; jak plastiki - to chyba wszystko jedno; jak drewniane - to okna na końcu (po wylewkach też - to też mokre prace). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 31.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witam,Ponawiam prośbę o namiary na drewno kominkowe.Szukam też możliwości wykonania posadzki w garażu innej niż terakota/gres. Ma ktoś może betondur, posadzkę epoksydową, jakies farby itp. Chętnie zobaczyłbym jak to wygląda i jak się sprawdza.PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 01.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 lukasz-s, U nas bedzie farba poliuretanowa wodnorozcieńczalna. Kolega od tworzyw mi doradził. Trwałość ma wystarczająca na domek jednorodzinny - starczy na kilka lat. Przy tym jest w miare ekonomiczna (duzo bardziej niz posadzki tzw przemysłowe), no i mozna samemu pomalowac. Sa też rozpuszczalnikowe ale wtedy jak będziesz chciał zmienic posadzke to nie obejdzie się bez kucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts