Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie,

Poszukuję kierownika budowy - chcę rozpocząć budowę - możecie się podzielić swoimi kontaktami? Potrzebuję osoby, która oprócz przybicia pieczątki popatrzy wprawnym okiem, doradzi, op... ekipę itp.

Witam,

Podaje namiary do mojej kierownik budowy, byłem, jestem zadowolony z prowadzenia budowy tak, że mogę z czystym sumieniem polecić .

Namiary to : p.Emilia tel. 501 151-592

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odsprzedam za pół darmo pręty zbrojeniowe gładkie 6 (chyba) i żebrowane 12. Gładkich mam koło 20, żebrowanych kilka. Odbiór w Klaudynie

Czy ktoś wie gdzie w okolicy można kupić dobrej jakości sztachety ogrodzeniowe? Mam już namiar na gościa z Zielonek ale szukam jakiejś alternatywy.

Odsprzedam za pół darmo pręty zbrojeniowe gładkie 6 (chyba) i żebrowane 12. Gładkich mam koło 20, żebrowanych kilka. Odbiór w Klaudynie

Czy ktoś wie gdzie w okolicy można kupić dobrej jakości sztachety ogrodzeniowe? Mam już namiar na gościa z Zielonek ale szukam jakiejś alternatywy.

Osobiście kupowałem u stolarza koło wulkanizacji na warszawskiej. Nie wiem czy to jeszcze Babice czy już Zielonki. Jadąc z W-wy to jest po lewej stronie za hurtownia budowlaną Tombudex.

Sztachety miał bardzo dobrej jakości.. ale i cena niezła.

Witam,

Mam do odstapienia za darmo drewno jakie mi zostalo po budowie. Jest to mieszanka wszystkiego co mozliwe (oczywiscie sosna), czyli steple (raczej malo i krotkie), deski szalunkowe, obrzynki z wiezby. Nadaje sie to albo do wykorzystania na budowie albo do spalenia w kominku. Chce sie tego pozbyc bo czas na wyrownanie terenu i posprzatanie placu a komus sie to moze przydac. W razie zainteresowania prosze o kontakt na priva.

Pozdrowienia,

Piotr

Pytanie do mieszkających. Możecie podzielić się informacjami jak wygląda sprawa wywozu smieci (ile to teraz kosztuje) i w jakich firmach ?

Druga sprawa to nieszczęsne szambo ... kogo polecacie ?

Śmieci mam w Bysiu chyba 16PLN/120l raz w tygodniu. Szambo GEA NOVA http://www.geanova.pl/004_d_cennik.html najlepsza opcja jaką udało mi się znaleźć. Co ciekawe Byś też wywozi szamba ale życzy sobie prawie 2x więcej :o

Witam

W najbliższym czasie chcemy zakupic zbiornik na szambo w Radomiu. Koszt transportu wynosi 4,5 zł/km. Gdyby ktos chcial dolaczyc do nas koszt jest proporcjonalnie dzielony. Ponizej znajduje sie orientacyjny cennik zbiorników.

12m3 400 x 240 x 150 h (wys.) 6.5 T 3 000,00 zł

10m3 350 x 230 x 150 h (wys.) 5.2 T 2 500,00 zł

8m3 350 x 230 x 125 h (wys.) 5.0 T 2 300,00 zł

6m3 250 x 200 x 150 h (wys.) 4.2 T 1 450,00 zł

5m3 250 x 200 x 125 h (wys.) 4.0 T 1 300,00 zł

4m3 250 x 200 x 100 h (wys.) 3.3 T 1 200,00 zł

3m3 200 x 200 x 100 h (wys.) 2.8 T 1 100,00 zł

http://www.szambo.go3.pl/

Nasz domek jest w okolicach Leszna.

Czekamy na kontakt.

[email protected]

ps. Jesli ktos ma zaplanowany zakup u innego producenta w Radomiu tez mozemy dolaczyc

Ale ceny kontenerow na smieci wzrosly :o

Do tej pory za kontener placilem 300 zl, a teraz nowa cena u tego samego faceta to 450 zl...

a możesz dać namiary skąd brałeś?

...

i chyba kiedyś coś wspominałeś o k-g :roll: ale nie dam sobie ręki uciąć :wink: skończyli może u ciebie? , są godni polecenia?

przepraszam, że tyle pytań ale jestem w pod-bramkowej sytuacji :oops: :D

dzięki

Witam

W najbliższym czasie chcemy zakupic zbiornik na szambo w Radomiu. Koszt transportu wynosi 4,5 zł/km. Gdyby ktos chcial dolaczyc do nas koszt jest proporcjonalnie dzielony. Ponizej znajduje sie orientacyjny cennik zbiorników.

12m3 400 x 240 x 150 h (wys.) 6.5 T 3 000,00 zł

10m3 350 x 230 x 150 h (wys.) 5.2 T 2 500,00 zł

8m3 350 x 230 x 125 h (wys.) 5.0 T 2 300,00 zł

6m3 250 x 200 x 150 h (wys.) 4.2 T 1 450,00 zł

5m3 250 x 200 x 125 h (wys.) 4.0 T 1 300,00 zł

4m3 250 x 200 x 100 h (wys.) 3.3 T 1 200,00 zł

3m3 200 x 200 x 100 h (wys.) 2.8 T 1 100,00 zł

http://www.szambo.go3.pl/

Nasz domek jest w okolicach Leszna.

Czekamy na kontakt.

[email protected]

ps. Jesli ktos ma zaplanowany zakup u innego producenta w Radomiu tez mozemy dolaczyc

mirkovic a oni kopią doły pod te szamba? czy trzeba samemu o tym myśleć?

możesz dać namiary skąd brałeś?

...

i chyba kiedyś coś wspominałeś o k-g :roll: ale nie dam sobie ręki uciąć :wink: skończyli może u ciebie? , są godni polecenia?

Namiar na kontener wyslalem na PW.

Co do mojej ekipy G-K - robia starannie i dokladnie, ale straaaaasznie dlugo. Poza tym raz na jakis czas znikaja z placu boju, aby powrocic np. po 2 tygodniach... Dlatego nie moge ich polecic - chyba, ze masz pol roku do przeznaczenia na zabudowy G-K :lol:

możesz dać namiary skąd brałeś?

...

Namiar na kontener wyslalem na PW.

Co do mojej ekipy G-K - robia starannie i dokladnie, ale straaaaasznie dlugo. Poza tym raz na jakis czas znikaja z placu boju, aby powrocic np. po 2 tygodniach... Dlatego nie moge ich polecic - chyba, ze masz pol roku do przeznaczenia na zabudowy G-K :lol:

:cry: ale skończyli już u ciebie po pół roku czy jeszcze się grzebią? :roll:

...co z tymi ludźmi :roll: :roll: nasi w ogóle nie mogą dotrzeć :roll:

No myślałem że mnie oczy zawodzą ale chyba nie ... przecieram je ze zdumienia i to nie ze względu na ceny materiałów budowlanych tylko patrząc na ludzką aktywność

mikopiko licząc ile piszesz postów (10 773) to wychodzi mi po ponad 23 posty DZIENNIE ! przez 15 miesięcy włączając w to wszystkie dni świąteczne, wakacje, feria itp... :o :o :o :o :o :o

Czy zajmujesz się jeszcze czymś innym ? :D A budowa ? :-?

Witam

Ja jestem też zainteresowany. Dowiadywałeś się może jaki jest koszt kompletu (nie wiem co tam jeszcze trzeba)? Masz kogoś kto to podłączy i wkopie? Może razem to wszystko też byłoby taniej.

Pozdr

Łukasz

No myślałem że mnie oczy zawodzą ale chyba nie ... przecieram je ze zdumienia i to nie ze względu na ceny materiałów budowlanych tylko patrząc na ludzką aktywność

mikopiko licząc ile piszesz postów (10 773) to wychodzi mi po ponad 23 posty DZIENNIE ! przez 15 miesięcy włączając w to wszystkie dni świąteczne, wakacje, feria itp... :o :o :o :o :o :o

Czy zajmujesz się jeszcze czymś innym ? :D A budowa ? :-?

:oops: uzależnienie :oops: 8)

a budowa :roll: jakoś idzie :roll: :lol: