bodal 07.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 poszukuję namiarów na kontener na gruz i śmieci po budowie ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 07.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Szukam elektryka z odpowiednimi uprawnieniami ktory wypelni i podpisze papiery do ZEWT - podlaczenie do skrzynki w ogrodzeniu. Mozecie sie podzielic namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 07.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 witam szukam murarza na 2 polowe lipca do postawienia 2 ścian i komina najprawdopodobniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 07.02.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Znacie jakaś rozsądna ekipa w okolicach Lipkowa, która robi stany surowe zamknięte, a która kończy robote w okolicach czerwca? Jak to powiedział mój niedoszły kierownik budowy i jego ekipa - niestety dostaliśmy atrakcyjnieszą ofertę )) Dobre nie? :evil: Potrzebuje - fundamenty - ściany - stropy - dach. Help Wanted Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 07.02.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 poszukuję namiarów na kontener na gruz i śmieci po budowie Namiar wyslalem Ci na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 07.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jak to powiedział mój niedoszły kierownik budowy i jego ekipa - Brałeś kierownika budowy i ekipę w pakiecie ? Znaczy się razem i oni się znali? Głupi pomysł. Myślisz, że jak ekipa zrobi jakiegoś babola to taki kierownik będzie pilnował Twojego interesu czy raczej ekipy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 07.02.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Znacie jakaś rozsądna ekipa w okolicach Lipkowa, która robi stany surowe zamknięte, a która kończy robote w okolicach czerwca? Jak to powiedział mój niedoszły kierownik budowy i jego ekipa - niestety dostaliśmy atrakcyjnieszą ofertę )) Dobre nie? :evil: Potrzebuje - fundamenty - ściany - stropy - dach. Help Wanted W okolicach czerwca skończy u mnie pan Dariusz Zając - 502 211-604. Jeszcze nie zaczął więc nie mogę się podzielić doświadczeniami, ale wygląda rozsądnie (też mi go polecono). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 08.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wiosna chyba idzie Wczoraj na spacerze z psem widzialem bazie, a u sasiadki w ogrodku wyrosly krokusy. U mnie w ogrodku na razie "pobudowlane klepisko" Mam prosbe. Dysponujecie moze namiarami na kogos sprawdzonego od ukladania drewnianych podlog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 08.02.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam W najbliższym czasie chcemy zakupic zbiornik na szambo w Radomiu. Koszt transportu wynosi 4,5 zł/km. Gdyby ktos chcial dolaczyc do nas koszt jest proporcjonalnie dzielony. Ponizej znajduje sie orientacyjny cennik zbiorników. Ja jestem też zainteresowany. Dowiadywałeś się może jaki jest koszt kompletu (nie wiem co tam jeszcze trzeba)? Masz kogoś kto to podłączy i wkopie? Może razem to wszystko też byłoby taniej. Pozdr Łukasz Zastanów się czy warto. Na wiosnę maja ciągnąć wodociag i kanalizację - maja już ostateczną zgodę na budowę - ja poczekam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 08.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Zastanów się czy warto. Na wiosnę maja ciągnąć wodociag i kanalizację - maja już ostateczną zgodę na budowę - ja poczekam. Byłem w Eko-Babicach i powiedzieli mi, że w lutym ogłaszają przetarg, w marcu otwarcie ofert i podpisanie umowy, wykonawca ma 7 m-cy na wykonanie. Czyli wychodzi koniec roku przy dobrych układach. Pewne będzie w marcu (bo może się nie zgłosić wykonawca, może potem nie podpisac umowy itp), więc na razie chcę przygotować plan "B", bo też wolałbym od razu podłączyć się do kanalizacji w ulicy. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 09.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Szukam barakowozu dla ekipy lub kontener, oczywiście używanego i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 10.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Poszukiwanie Ekipy ciąg dalszy.CzescPonieważ mam ekipę dostępną dopiero od połowy wrzesnia potrzebuję sprawnych kilku facetów, którzy wcześniej kwiecien-lipiec - zrobią mi same fundamenty. Do zbudowania jest: 200 m2 kwadratowych + 300 m2 (blizniak)czyli pewnie jakies 2-3 tygodnie roboty Czy przychodzi wam ktoś dobry od fundamentów - kto w tym czasie może mieć wolne "okienko"??? Każdy kontakt jest cenny. kIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Szukam elektryka z odpowiednimi uprawnieniami ktory wypelni i podpisze papiery do ZEWT - podlaczenie do skrzynki w ogrodzeniu. Mozecie sie podzielic namiarami? 501 149 352 - Pająk albo 501 512 940 - Furmanik to ta sama firma spod Sochaczewa. Robią wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 12.02.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Szukam elektryka z odpowiednimi uprawnieniami ktory wypelni i podpisze papiery do ZEWT - podlaczenie do skrzynki w ogrodzeniu. Mozecie sie podzielic namiarami? 501 149 352 - Pająk albo 501 512 940 - Furmanik to ta sama firma spod Sochaczewa. Robią wszystko. Dzieki, ale juz po robocie dzieki forum Izabelin. Moze namiary przydadza sie innym forumowiczom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 12.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Cześć - podeślijcie namiary gdzie najlepiej kupować pustaki U220? Idealnie jakby była możliwość przetrzymania ich jakiś czas.Jak zawsze ważna jest rzetelność, cena i kompleksowość (możliwy transport). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaB 12.02.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam chciałam zapytać czy u kogoś wykonywał dach (pokrycie dachówką) Pan ROMAN KALUGA polecany przez firmę Dach-Lux ze Starych Babic ? Proszę o opinnię o tym wykonawcy ? Z góry dziękuję. Pozdrawiam SylwiaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlo 12.02.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam, W Lpicu 2008 rozpoczynam budowę w Koczargach. Poratujcie proszę namiarami na solidne, sprawdzone/polecone ekipy do stanu surowego. Potrzebuję też dobrego kierownika budowy (takiego co skontroluje, doradzi no i jest odpowiednio "asertywny" ). pozdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demon 13.02.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Może ktoś potrzebuje MAXa Plecewice Zostało mi parę palet po mojej budowie, taniio odsprzedam 2 palety Maxa: 188x288x220 2 palety U: 188x250x220 1 paleta DZ: 188x120x220 Odbiór w KwirynowieDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demon 13.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 chciałam zapytać czy u kogoś wykonywał dach (pokrycie dachówką) Pan ROMAN KALUGA polecany przez firmę Dach-Lux ze Starych Babic ? U mnie walczył Witek Groń, bardzo polecam, pioruńsko szybki i rzetelny góral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demon 13.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Czy możecie polecić Ekipę do:- rozprowadzenia pionów- położenia hydrauliki (umywalki, kibelki zlew)- podłogówka- centralne ogrzewanie z góry dzięki za namiaryDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts