Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Demon, bodal...

Ja - jak zreszta zapewne wielu czlonkow naszej grupy :wink: korzystalem z uslug wielokrotnie wymienianego juz na forum Ernesta Sieka.

Osobiscie nie mialem wiekszych uwag co do jakosci, no moze troche co do terminowosci 8)

Generalnie moge polecic - tel. 501 036-257

Dzięki za ten namiar ale miałem do czynienia z p. Ernestem i facet jest super na pierwszej rozmowie a później się nie odzywa zapomina, można włosy z głowy rwać. Ja bardzo chciałem z nim pracować ale po 5 razie i 3 miesiącach proszenia o projekt i wycenę zrezygnowałem.

Zdecydowanie odradzam! Może kiedyś był dobry ale nie dzisiaj.

Ale mimo wszystko dzięki, jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego namiary plz, wszyscy będziemy wdzięczni :)

Damian

chciałam zapytać czy u kogoś wykonywał dach (pokrycie dachówką) Pan ROMAN KALUGA polecany przez firmę Dach-Lux ze Starych Babic ?

U mnie walczył Witek Groń, bardzo polecam, pioruńsko szybki i rzetelny góral.

Pan Witek - najlepsza ekipa jaką miałem na budowie.

No to podrzućmy jeszcze raz jego namiar 607 242 688.

Trzeba jeszcze dodać, że jest dobrze zaprzyjaźniony z Dachluxem na Warszawskiej (gdzie ceny są bardzo dobre). Sam organizuje sobie transport materiałów i zwraca zużyte tak, że nie trzeba się o nic martwic, tylko ew. sprawdzić ile fakt. zostało i ile dachlux rozliczył.

Demon, bodal...

Ja - jak zreszta zapewne wielu czlonkow naszej grupy :wink: korzystalem z uslug wielokrotnie wymienianego juz na forum Ernesta Sieka.

Osobiscie nie mialem wiekszych uwag co do jakosci, no moze troche co do terminowosci 8)

Generalnie moge polecic - tel. 501 036-257

Dzięki za ten namiar ale miałem do czynienia z p. Ernestem i facet jest super na pierwszej rozmowie a później się nie odzywa zapomina, można włosy z głowy rwać. Ja bardzo chciałem z nim pracować ale po 5 razie i 3 miesiącach proszenia o projekt i wycenę zrezygnowałem.

Zdecydowanie odradzam! Może kiedyś był dobry ale nie dzisiaj.

Ale mimo wszystko dzięki, jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego namiary plz, wszyscy będziemy wdzięczni :)

Damian

Ja również przestrzegam przed tym Panem. U mnie zaczął jesienią i do dzisiaj nie skończył wszystkiego. Umawia się i nie przychodzi i nawet nie zawiadomi wcześniej.

Za to z czystym sumieniem mogę polecić p. Gronia do krycia dachu.

Ja równiez przestrzegam przed panem Ernestem Siekiem. podobnie jak niektórzy forumowicze nie mogłam się doprosić o projekt, wycenę. Zrezygnowałam po kilku telefonach. Podejrzewam, ze panowie wybieraja sobie do roboty inwestycje, które sa proste i nie wymagają wiekszego wysiłku.

Do dachu - pan Groń:)