bodal 13.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Czy możecie polecić Ekipę do: - rozprowadzenia pionów - położenia hydrauliki (umywalki, kibelki zlew) - podłogówka - centralne ogrzewanie z góry dzięki za namiary Damian dołączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 13.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Demon, bodal... Ja - jak zreszta zapewne wielu czlonkow naszej grupy korzystalem z uslug wielokrotnie wymienianego juz na forum Ernesta Sieka. Osobiscie nie mialem wiekszych uwag co do jakosci, no moze troche co do terminowosci Generalnie moge polecic - tel. 501 036-257 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK LK 13.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Polecamy ekipę p. Marka i Mirka 516 966 316 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demon 13.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Demon, bodal... Ja - jak zreszta zapewne wielu czlonkow naszej grupy korzystalem z uslug wielokrotnie wymienianego juz na forum Ernesta Sieka. Osobiscie nie mialem wiekszych uwag co do jakosci, no moze troche co do terminowosci Generalnie moge polecic - tel. 501 036-257 Dzięki za ten namiar ale miałem do czynienia z p. Ernestem i facet jest super na pierwszej rozmowie a później się nie odzywa zapomina, można włosy z głowy rwać. Ja bardzo chciałem z nim pracować ale po 5 razie i 3 miesiącach proszenia o projekt i wycenę zrezygnowałem. Zdecydowanie odradzam! Może kiedyś był dobry ale nie dzisiaj. Ale mimo wszystko dzięki, jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego namiary plz, wszyscy będziemy wdzięczni Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demon 13.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Kolejna prośba, sorry że tak na raty. Czy macie sprawdzonych ludzi od alarmów, tzn:1. Projekt2. Wykonanie ...oprócz forumowego zbycha pzdr Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK LK 13.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 nam alarm ( projekt i wykonanie) robiła firma solid bez narzekania podłaczyli i niema problemu że elektryk coś "schrzanił"- cena porównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 13.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 chciałam zapytać czy u kogoś wykonywał dach (pokrycie dachówką) Pan ROMAN KALUGA polecany przez firmę Dach-Lux ze Starych Babic ? U mnie walczył Witek Groń, bardzo polecam, pioruńsko szybki i rzetelny góral. Pan Witek - najlepsza ekipa jaką miałem na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demon 13.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 chciałam zapytać czy u kogoś wykonywał dach (pokrycie dachówką) Pan ROMAN KALUGA polecany przez firmę Dach-Lux ze Starych Babic ? U mnie walczył Witek Groń, bardzo polecam, pioruńsko szybki i rzetelny góral. Pan Witek - najlepsza ekipa jaką miałem na budowie. No to podrzućmy jeszcze raz jego namiar 607 242 688. Trzeba jeszcze dodać, że jest dobrze zaprzyjaźniony z Dachluxem na Warszawskiej (gdzie ceny są bardzo dobre). Sam organizuje sobie transport materiałów i zwraca zużyte tak, że nie trzeba się o nic martwic, tylko ew. sprawdzić ile fakt. zostało i ile dachlux rozliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 14.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Demon, bodal: co do hydraulika to namiary poszly na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 14.02.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ex67: Smieci - ja do tej pory place 8 zl za oproznienie kubla 120l. Od marca mam placic 12 zl. Firma z Hornowka.Szambo - namiar na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Szambo - namiar na priva. dawaj tu, czemu na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 14.02.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 gildor: ale wlasciwie chcesz namiar na: 1. wykonawce szaba? czy 2. firme wywozaca nieczystosci?* *wlasciwe skreslic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 14.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jest taki skład budowlany w Hornówku - przy wylocie na Lipków. Czy ktoś z Was zaopatrywał sie w materiały u nich??? Jak oceniacie ich ceny i elastyczność dostaw i składowania? Do mnie na budowę będą mieli z 2 km, wiec byłoby calkiem wygodnie u nich zamawiac materiały. KIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 14.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Krzysztof III, Ten skład o którym piszesz to magazyn Laskowskiego - sklep w Izabelinie na ul. 3 Maja. Nie nalezy bynajmniej do najtańszych... Ja korzystałam z Normy na ul. Estrady i z Girls-Budu w Macierzyszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.02.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 gildor: ale wlasciwie chcesz namiar na: 2. firme wywozaca nieczystosci?* *wlasciwe skreslic. właściwe skreślić? chce na pkt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 14.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 nie skresliles wlasciwego. w zwiazku z tym wiadomosc poszla na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 nie skresliles wlasciwego. w zwiazku z tym wiadomosc poszla na priva. ajć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 14.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Demon, Bodal namiary na hydraulika poszly na priva.Jesli chodzi o dekarz, jesli ktosz ma ukladac karpiowka polecam p. R. Koprpwskiego. Wspopracuje s Dach-luxem, tylko ze na Marsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Page 14.02.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Demon, bodal... Ja - jak zreszta zapewne wielu czlonkow naszej grupy korzystalem z uslug wielokrotnie wymienianego juz na forum Ernesta Sieka. Osobiscie nie mialem wiekszych uwag co do jakosci, no moze troche co do terminowosci Generalnie moge polecic - tel. 501 036-257 Dzięki za ten namiar ale miałem do czynienia z p. Ernestem i facet jest super na pierwszej rozmowie a później się nie odzywa zapomina, można włosy z głowy rwać. Ja bardzo chciałem z nim pracować ale po 5 razie i 3 miesiącach proszenia o projekt i wycenę zrezygnowałem. Zdecydowanie odradzam! Może kiedyś był dobry ale nie dzisiaj. Ale mimo wszystko dzięki, jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego namiary plz, wszyscy będziemy wdzięczni Damian Ja również przestrzegam przed tym Panem. U mnie zaczął jesienią i do dzisiaj nie skończył wszystkiego. Umawia się i nie przychodzi i nawet nie zawiadomi wcześniej. Za to z czystym sumieniem mogę polecić p. Gronia do krycia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 15.02.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ja równiez przestrzegam przed panem Ernestem Siekiem. podobnie jak niektórzy forumowicze nie mogłam się doprosić o projekt, wycenę. Zrezygnowałam po kilku telefonach. Podejrzewam, ze panowie wybieraja sobie do roboty inwestycje, które sa proste i nie wymagają wiekszego wysiłku. Do dachu - pan Groń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts