gildor 03.03.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Gildor, no właśnie nie chcę KG... Chciałam coś bardziej "drewnianego" rozumiem, ale jakies cienkie płyty weź, bo to dodatkowo obciąży dach jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 03.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam, Poszukuję ekipy dekarskiej (do blachodachówki lub dachówki) na czerwiec. Macie jekieś dobre namiary? Dachlux zaproponował, że mi znajdzie ludzików ale nie wiem czy są to dobre ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 03.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ania, jak chces cos drewnianego, zrob sobie balazeria zamiat plyra k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 03.03.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 1. ile teraz bierze hydraulik za punkt, jakie są średnie cenyi czy macie jakiś fachowców do polecenia? 2. jakie ceny za wylewki i także poproszę o jakieś namiary na fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 03.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Wylewki - 13 zł/m2606858492.Ale proponuje trochę przypilnowac jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 03.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Wylewki - 13 zł/m2606858492.Ale proponuje trochę przypilnowac jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 03.03.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Glidor, ales mnie pocieszył Zamawiam sobie juz paraperty w jednej firmie, ale własnie okazało się, ze dwie sztuki potrzebne mi sa szybciej... Może ktoś mnie porauje namiarem na sprawnego stolarza? http://www.helopal.com.pl/fenormlit.php Parapety nie tanie ale wieczne. Ładnie wyglądają i nie różnią się od drewna. A moze jednak ktos robil u siebie parapety z DREWNA i jest zadowolony? Bo firma Helopal robi z plyty wiórowej. Przylaczam sie do prosby Margaret. Jesli nie z drewna, gdzie mozna kupic dobrej jakosci (zaimpregnowany) granit plomieniowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 03.03.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Wylewki - 13 zł/m2 606858492. Ale proponuje trochę przypilnowac jak zwykle. to robocizna a ile za materiał na ok160m2 ? musze szacować czy starczy kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 03.03.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Wylewki -koszt total robocizna + materiały za jakies 240 m2 wyszły 9500 zł. Parapety drewniane zamawiam w tej samej firmie co okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 03.03.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Glidor, ales mnie pocieszył Zamawiam sobie juz paraperty w jednej firmie, ale własnie okazało się, ze dwie sztuki potrzebne mi sa szybciej... Może ktoś mnie porauje namiarem na sprawnego stolarza? http://www.helopal.com.pl/fenormlit.php Parapety nie tanie ale wieczne. Ładnie wyglądają i nie różnią się od drewna. A moze jednak ktos robil u siebie parapety z DREWNA i jest zadowolony? Bo firma Helopal robi z plyty wiórowej. Przylaczam sie do prosby Margaret. Jesli nie z drewna, gdzie mozna kupic dobrej jakosci (zaimpregnowany) granit plomieniowany? Owszem jest to płyta wiórowa ale nie taka o jakiej wszyscy myślimy. Po pierwsze jest bardzo trwała na uszkodzenia a po drugie możesz parapety zanurzyć w wodzie na wiele godzin i z nimi nic się nie stanie. Przynajmniej w/g informacji producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 03.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Szukam ekipy/ firmy, ktora zajmuje sie ukladaniem kostki brukowej. Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 03.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ponawiam prośbe o deski po budowie które można wykorzystac na deskowanie. Potrzeby duuuże... Jeżeli ktoś ma zbędne palety po rozsądnych cenach to tez jestem zainteresowany. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Ja mam trochę palet Euro i zwykłych. I mam jeszcze 200 stempli długość od 2,4 do 3m gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam, odstąpie po rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 03.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Szukam ekipy/ firmy, ktora zajmuje sie ukladaniem kostki brukowej. Mozecie kogos polecic? Paweł Kostewicz usługi brukarskie 22 722 63 01, 608339412 - u mnie co prawda nie robił jeszcze ale działał u znajomego i ten był z niego szczerze zadowolony. Pzd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 03.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 skgd\ie kupie tanio kantówkę na wieźbę i nietylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 04.03.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 1. ile teraz bierze hydraulik za punkt, jakie są średnie cenyi czy macie jakiś fachowców do polecenia? 2. jakie ceny za wylewki i także poproszę o jakieś namiary na fachowców nikt nie robił ostatnio hydrauliki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 04.03.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 potrzebuje dobrego fachowca, który mógłby mi naprawić izolację balkonu. naprawić, nie zrobić. czyli będzie kucie znacie kogoś? ale musi to być tym razem ktoś kto wie co robi, jeśli chodzi o izolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 04.03.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 1. ile teraz bierze hydraulik za punkt, jakie są średnie cenyi czy macie jakiś fachowców do polecenia? 2. jakie ceny za wylewki i także poproszę o jakieś namiary na fachowców nikt nie robił ostatnio hydrauliki ???? U mnie robił Pan K. 0607385951. Kurcze chyba muszę od niego wziąść jakąś prowizje za polecanie. Wylewki 13zł za metr sam robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 04.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Czy ktoś wie gdzie w okolicy można kupić dobrej jakości sztachety ogrodzeniowe? Mam już namiar na gościa z Zielonek ale szukam jakiejś alternatywy. Tanie sztachety i dobrej jakości sprowadzaliśmy z Majdana Starego - P.Rymarz, tel.603602042. Polecam z czystym sumieniem. Sztachety olchowe 9cm szerokości, 150 cm długości - 5 zł sztuka. (Plus transport oczywiście). Ma stronkę internetową. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 04.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Glidor, ales mnie pocieszył Zamawiam sobie juz paraperty w jednej firmie, ale własnie okazało się, ze dwie sztuki potrzebne mi sa szybciej... Może ktoś mnie porauje namiarem na sprawnego stolarza? http://www.helopal.com.pl/fenormlit.php Parapety nie tanie ale wieczne. Ładnie wyglądają i nie różnią się od drewna. A moze jednak ktos robil u siebie parapety z DREWNA i jest zadowolony? Bo firma Helopal robi z plyty wiórowej. Przylaczam sie do prosby Margaret. Jesli nie z drewna, gdzie mozna kupic dobrej jakosci (zaimpregnowany) granit plomieniowany? Owszem jest to płyta wiórowa ale nie taka o jakiej wszyscy myślimy. Po pierwsze jest bardzo trwała na uszkodzenia a po drugie możesz parapety zanurzyć w wodzie na wiele godzin i z nimi nic się nie stanie. Przynajmniej w/g informacji producenta Ja nie mam nic do plyty wiorowej, ale musze miec parapety drewniane, bo nie ma laminatow jakie mi sie podobaja - zwyklyszary bez zadnych marmurkowych zylek czy granitopodobnych kropeczek. A tak, drewno pomaluje farba i po sprawie. Z innej beczki - mam miec jutro odbior podlogowki, a nie mam czasu sie wczytywac. Czy mozecie pls poradzic na szybko jak powinna wygladac proba cisnieniowa i co jeszcze powinnam sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 04.03.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 pamiętam, że gdzieś latem, albo jesienią wałkowany był temat parapetów wewnętrznych, ale nie moge na szybko znaleść na której to było stronie, pamiętam, ze polecaliście jakąś firmę z okolic babic,możecie przypomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts