lukasz-s 24.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Ktoś pytał o chemię Sopro - spora gama produktów jest w Platformie na Jerozolimskich - te specyfiki do czyszczenia np gresu były wszystkie jakie oferuje Sopro - kupowałem tam w wakacje. ja pytałem. a słuchaj, jak tam coś kupić? ostatnio jak byłem, to wjazd był na kartę, jak do makro. da się ludziowi z ulicy coś tam nabyć? Jak się dowiadywałem to można było (jakieś pół roku temu) wyrobić kartę posiadając ważny dowód osobisty wydany przez odpowiedni urząd RP ) oraz deklarując chęć dokonywania dużych zakupów w sklepie Platforma )))). Ja w sumie nie wyrobiłęm bo sklep ogólnie moim zdaniem kiepski. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 24.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 A tak to wygląda: Kartę (a właściwie kartotekę) budynku zakłada geodeta przy inwentaryzacji powykonawczej budynku i przekazuje do ośrodka dokumentacji geodezyjno- kartograficznej. Dotyczy to terenów, gdzie już została założona ewidencja budynków. Zgodnie z rozporządzeniem o ewidencji gruntów i budynków : .../ciach/... No tak to wiele wyjaśnia, ale tak dla pewności, to który punkt mówi o tym, że trzeba powierzchnię pokoi inwentaryzować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 25.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Macie kogoś godnego polecenia do wykonania tymczasowego przyłącza energetycznego. Zależy mi na fachowcu z terenu, jednak współpracującego ze STOEN'em, a nie tylko z ZEWT'em. u mnie robił p. Cezary 501 121 404. w 2006 był najtańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 26.03.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Podaję namiary na geodetę:pan Zalewski - tel. 695-536-929. Do Platformy kiedyś, żeby wyrobić kartę, trzeba było mieć pozwolenie na budowę, albo zaświadczenie o prowadzeniu własnej działalności. Kartę można wyrobić chyba na 2 osoby (2 szt. jak w Makro). Mi zaraz po otwarciu Platformy wyrobiła siostra, jak ona się budowała. Ja też wolę Castoramę i Leroy, ale w Platformie czasem można kupić coś czego nie ma tam (przykładem jest chemia Sopro), w ub.r. mieli bardzo dobrą promocję na elektronarzędzia Bosch (ja akurat cholercia byłem kompletnie bez kasy).Teraz potrzebuję kupić drzwi stalowe zewnętrzne i też mają trochę taniej niż w Castoramie i Leroy Merlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 26.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam, Czy ktoś ma namiary na skład drewna w Zielonkach na Warszawskiej (Drewniana Baba)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 26.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam, Czy ktoś ma namiary na skład drewna w Zielonkach na Warszawskiej (Drewniana Baba)? Drewniana Baba 502 646 070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 26.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Jaki internet i TV sat plecacie w Starych Babicach, Kwirynowie?Temat był juz poruszany, ale może coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 26.03.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Podaję namiary na geodetę: pan Zalewski - tel. 695-536-929. Teraz potrzebuję kupić drzwi stalowe zewnętrzne i też mają trochę taniej niż w Castoramie i Leroy Merlin. Krzysiu jeśli Ci sie nie spieszy to mogę Ci podać kogoś kto za ludzkie pieniądze wykonuje drzwi stalowe w bardzo dobrej jakości. Razem z montażem zapłaciłem 1,3K za parę. Robią dzrwi na wymiar i w/g życzenia klienta. Tylko trzeba poczekać jakiś miesiąc na realizację bo facet robi to... prywatnie Tu można obejrzeć ofertę: http://www.zbigmet.com.pl/default.php?lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 26.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ktoś pytał o chemię Sopro - spora gama produktów jest w Platformie na Jerozolimskich - te specyfiki do czyszczenia np gresu były wszystkie jakie oferuje Sopro - kupowałem tam w wakacje. ja pytałem. a słuchaj, jak tam coś kupić? ostatnio jak byłem, to wjazd był na kartę, jak do makro. da się ludziowi z ulicy coś tam nabyć? ps. kurcze, nie mam kiedy podjechać do Ciebie w sprawie tych gniazd... Da się. Można wejść bez rejestracji żeby się rozejrzeć i porozmawiać ze sprzedawcą. Byłam jesienią. Ostatecznie nic nie kupiłam bo zdecydowałam się na inny system hydroizolacji, którego nie mieli. jj PS Chciałam kupić raptem 2 wiaderka SIKA. Nikt mi nie robił żadnych wstrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 26.03.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Da się. Można wejść bez rejestracji żeby się rozejrzeć i porozmawiać ze sprzedawcą. Byłam jesienią. Ostatecznie nic nie kupiłam bo zdecydowałam się na inny system hydroizolacji, którego nie mieli. jj PS Chciałam kupić raptem 2 wiaderka SIKA. Nikt mi nie robił żadnych wstrętów. to że wejść można to wiem, bo byłem. ale czy kupić można. ja nie mam potrzeby rejestrowania się w kolejnym markecie i czyszczenie później skrzynki pocztowej z ichnich reklamówek. ok, weszłaś ale czy kupiłaś te wiaderka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 26.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Krzysiu jeśli Ci sie nie spieszy to mogę Ci podać kogoś kto za ludzkie pieniądze wykonuje drzwi stalowe w bardzo dobrej jakości. Razem z montażem zapłaciłem 1,3K za parę. Robią dzrwi na wymiar i w/g życzenia klienta. Tylko trzeba poczekać jakiś miesiąc na realizację bo facet robi to... prywatnie Moglbys mi takze podeslac namiary na priva? Musze jeszcze zamowic drzwi garaz-wiatrolap. Zamawialam w Zbigmet droga "oficjalna" drzwi zewnetrzne i zaplacilam prawie 7 tys, a drzwi proste jak drut, zadnych rzezb czy tym podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 26.03.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ex67 dzięki, ale ja potrzebuję do ojca do piwniczki i tam są takie za 350 brutto.Nic lepszego tam nie potrzeba.Do Platformy - z tego co wiem, można wejść bez karty i zrobić zakupy - mój kolega tak zrobił. Aha - chociaż mam kartę, to nikt nie podsyła mi żadnych ulotek reklamowych na skrzynkę pocztową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 26.03.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 trochę historii z okolic, a z moich, niebawem, najbliższych okolichttp://www.babice-stare.waw.pl/gazeta.php?arch=23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 26.03.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam, Czy ktoś ma namiary na skład drewna w Zielonkach na Warszawskiej (Drewniana Baba)? Drewniana Baba 502 646 070 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 26.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 czy ktos moglby mi podpowiedziec gdzie moge znalezc nocleg dla 3 robotnikow na kilka dni w okolicy Starych Babic? Pytałem juz w paru miejscach np w Borzecinie i wszedzie FULL a na budowie jeszcze za surowo. z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 26.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szukam wykonawcy szamba, chodzi mi o usługę kompleksową tak żeby przyjechał, wkopał, podłączył wszystko. Mam namiary na firmę z Mościsk (Budmar p. Kucharski) ale szukam jakiejś konkurencyjnej oferty.PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 26.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szukam wykonawcy szamba, chodzi mi o usługę kompleksową tak żeby przyjechał, wkopał, podłączył wszystko. Mam namiary na firmę z Mościsk (Budmar p. Kucharski) ale szukam jakiejś konkurencyjnej oferty. Pozdr Łukasz Nie szukaj bierz ich bo lepiej nikt Ci nie zrobi. W 2-3 godziny będziesz miał po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 trochę historii z okolic, a z moich, niebawem, najbliższych okolic http://www.babice-stare.waw.pl/gazeta.php?arch=23 Gildor - dzieki, nie mialam pojecia o tej historii z mojej wsi ( a troche sie interesuje jej historia), chociaz groby na cmentarzu w Borzecinie widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr_Negative 27.03.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Szukam wykonawcy szamba, chodzi mi o usługę kompleksową tak żeby przyjechał, wkopał, podłączył wszystko. Mam namiary na firmę z Mościsk (Budmar p. Kucharski) ale szukam jakiejś konkurencyjnej oferty. Pozdr Łukasz Sam już nie wiem co robić - ostatnie wiadomości jaki miałem z Eko-Babic, to że "zapewne" do końca roku zrobią kanalizację (firma która wygra przetarg będzie miała co prawda 8 m-cy na jej wykonanie, ale będzie chciała zdążyć przed zimą, żemy na nowo nie rozstawiać sprzętu...) Tymczasem z tego co wiem, przetarg nie został jeszcze rozstrzygnięty - mam nadzieję że chociaż został rozpisany ... No i tu zagadka - robić szambo czy czekać na kanalizę ... z tempa moich prac liczę, że będe gotowy do wprowadzenia się ok września, ale nic mnie nie goni z przeprowadzką. Na co Wy się decydujecie ? Jaki jest szacunkowy koszt takiego "tymczasowego" szamba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 27.03.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No i tu zagadka - robić szambo czy czekać na kanalizę ... z tempa moich prac liczę, że będe gotowy do wprowadzenia się ok września, ale nic mnie nie goni z przeprowadzką. Na co Wy się decydujecie ? Jaki jest szacunkowy koszt takiego "tymczasowego" szamba ? zrób szambo wtedy, kiedy będzie Ci potrzebne. a co to jest "tymczasowe szambo"? jak jest to już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts