anetqa 14.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jakiej firmy farby polecacie do malowania wewnątrz domu? jestem przed gruntowaniem i moja ekipa powiedziała mi, że powinnam wybrać grunt tej samej firmy co później farby, czy się z tym zgadzacie? ogólnie chciałabym mieć pięknie gładkie i matowe ściany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 14.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, Czy moglibyście polecić kogoś od tynków cementowo-wapiennych i ocieplenia poddasza? Właśnie kompletuję wykonawców do wykończeniówki.Tynki chciałabym robić w lipcu a ocieplenie około września. Niestety tynkarze, do kórych mam namiary są już pozajmowani, o "ociepleniowcach" nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 14.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 14.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 chciałam z Wami skonsultować ceny wykończenia ogrodu ok 500m2, dostałam ofertę na nawadnianie w cenie 6tyś zł materiał+robocizna i to mi się wydaje OK ale... już cena wyrównania terenu, podsypania ziemią, i posiania trawy wynosi ok 12tyś zł materiał + robocizna czyli 1m2=24zł, do tego dojdzie cena roślin, krzaków i np kory. Czy współpracowaliście z firmami, osobami trochę tańszymi? możecie podesłać namiary? pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jakiej firmy farby polecacie do malowania wewnątrz domu? jestem przed gruntowaniem i moja ekipa powiedziała mi, że powinnam wybrać grunt tej samej firmy co później farby, czy się z tym zgadzacie? ogólnie chciałabym mieć pięknie gładkie i matowe ściany:) )) ciekawe co jeszcze wymyslą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! parapety zewnętrze np firmy ALURON, http://www.google..., znajac wcześniej ich szerokość, podbitka PVC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 14.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jakiej firmy farby polecacie do malowania wewnątrz domu? jestem przed gruntowaniem i moja ekipa powiedziała mi, że powinnam wybrać grunt tej samej firmy co później farby, czy się z tym zgadzacie? ogólnie chciałabym mieć pięknie gładkie i matowe ściany:) )) ciekawe co jeszcze wymyslą? w takim razie jaki grunt jest najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 14.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! parapety zewnętrze np firmy ALURON, http://www.google..., znajac wcześniej ich szerokość, podbitka PVC? chyba tak, PCV wyjątkowo drewnianej nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 stawiam w I kolejności na czyste ściany wolne od kurzu, ich problem jak je zmyją.Kolejnie jaki wałek zostanie użyty, proponuję wizyte w Castoramie np.Osobiście stosowałem do zmycia ścian europalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Parapety Aluronu b fajne, aluminiowe, podbitka OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 14.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 stawiam w I kolejności na czyste ściany wolne od kurzu, ich problem jak je zmyją. Kolejnie jaki wałek zostanie użyty, proponuję wizyte w Castoramie np. Osobiście stosowałem do zmycia ścian europalety. a co mają europalety do mycia ścian? chyba nie rozumiem ale to możliwe jestem blondynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.04.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! podbitka w dachluxie a parapety aluminiowe w jachonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 stawiam w I kolejności na czyste ściany wolne od kurzu, ich problem jak je zmyją. Kolejnie jaki wałek zostanie użyty, proponuję wizyte w Castoramie np. Osobiście stosowałem do zmycia ścian europalety. a co mają europalety do mycia ścian? chyba nie rozumiem ale to możliwe jestem blondynką aj...moja wina, zle napisałem euro-malem, to takie narzedzie do malowania, przy takim domu, widzę dwa dni sprżatania, odkurzania i tylko odkurzania..i tak pył będie latał i latał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 14.04.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! podbitka w dachluxie a parapety aluminiowe w jachonie a parapety ceramiczne gdzie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.04.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! podbitka w dachluxie a parapety aluminiowe w jachonie a parapety ceramiczne gdzie można kupić? nie wiem, ja mam aluminiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 14.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Poszukuję baraku na budowę - idealnie takiego żeby 3-5 osoba ekipa mogła w razie czego nocować. Jeżeli macie jakiś niepotrzebny lub sugestie gdzie w rozsądnej cenie można nabyć takowy to proszę info na priv. Nikt nigdy nie potrzebował baraku na budowę? Jeżeli nikt nie posiada to może wiecie gdzie w okolicy można pożyczyć/nabyć? Podr. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! podbitka w dachluxie a parapety aluminiowe w jachonie a parapety ceramiczne gdzie można kupić? Eko klinkier, Roben.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 14.04.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Parapety zew alu - GORAN - marki Aluron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 14.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Paraperty aluminiowe "aluron", anodowo malowane, najtanej w tej chwili w Naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Paraperty aluminiowe "aluron", anodowo malowane, najtanej w tej chwili w Naturze. prawda najprawdziwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts