Karorka 14.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! parapety mamy takie http://www.helopal.com.pl/helopalcl.php jak bedziesz sie decydowac na takie to pamietaj zeby wycieli pod spodem kapinosy czy jak to sie tam nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 14.04.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Sławek, na Grupie Izabelin odezwał się rorvik, ma do sprzedania barak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 14.04.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! parapety zewnętrze np firmy ALURON, http://www.google..., znajac wcześniej ich szerokość, podbitka PVC? chyba tak, PCV wyjątkowo drewnianej nie chcę Ja mam Gamrata. Najtańszy skład znalazłem na Allegro. Dach Zapolscy na Trakcie Brzeskim. Mają też skład w Babicach ale tutaj nie mają podbitki. Po zamówieniu materiał odbiera się w składzie Gamrata na Wale Miedzyszyńskim. Co ciekawe jak zabrakło mi listew i chciałem sprytnie ominąć pośrednika i pojechałem na Wał to zapłaciłem 20% więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 15.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 POSZUKIWANY, POSZUKIWANA Macie namiar na ekipę do stanu surowego. Chcę rozpocząć z budową około sierpnia. Może u kogoś do tego czasu skończą ten etap? Chętenie ich przechwycę . Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 15.04.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 gdzie kupowaliście podpitkę i parapety zewnętrzne? pzdr! podbitka w dachluxie a parapety aluminiowe w jachonie a parapety ceramiczne gdzie można kupić? Eko klinkier, Roben.. Klinkierbud w Konstancinie. http://www.klinkierbud.pl Największa hurtownia klinkieru w Warszawie i okolicy. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 15.04.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, Czy moglibyście polecić kogoś od tynków cementowo-wapiennych i ocieplenia poddasza? Właśnie kompletuję wykonawców do wykończeniówki.Tynki chciałabym robić w lipcu a ocieplenie około września. Niestety tynkarze, do kórych mam namiary są już pozajmowani, o "ociepleniowcach" nie wspomnę U mnie własnie tynkują - tel do szefa 609569383. filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 15.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 POSZUKIWANY, POSZUKIWANA Macie namiar na ekipę do stanu surowego. Chcę rozpocząć z budową około sierpnia. Może u kogoś do tego czasu skończą ten etap? Chętenie ich przechwycę . Z góry dziękuję! 609569383. Mnie postawoli całą chatkę. Teraz tynkują. Rózni ludzie do róznych etapów, kompleksowo, bez instalacji. filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 15.04.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ... już cena wyrównania terenu, podsypania ziemią, i posiania trawy wynosi ok 12tyś zł materiał + robocizna czyli 1m2=24zł, do tego dojdzie cena roślin, krzaków i np kory. pzdr! Nie daj się bo to bandycka cena. Za podobna robotę (ale bez ziemi) 6-cy temu płaciłem 7 zł Lokalni to naciągacze rozpasanie przez bogatych inwestorów dla których 50 tyś na krzaki to nic nadzwyczajnego. Ogrodnik z Sochocina (koło Płońska) 507076577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 15.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ... już cena wyrównania terenu, podsypania ziemią, i posiania trawy wynosi ok 12tyś zł materiał + robocizna czyli 1m2=24zł, do tego dojdzie cena roślin, krzaków i np kory. pzdr! Nie daj się bo to bandycka cena. Za podobna robotę 6-cy temu płaciłem 7 zł Lokalni to naciągacze rozpasanie przez bogatych inwestorów dla których 50 tyś na krzaki to nic nadzwyczajnego. Ogrodnik z Sochocina (koło Płońska) 507076577 bardzo Ci dziękuję! już do niego dzwonię : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 15.04.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ... już cena wyrównania terenu, podsypania ziemią, i posiania trawy wynosi ok 12tyś zł materiał + robocizna czyli 1m2=24zł, do tego dojdzie cena roślin, krzaków i np kory. pzdr! Nie daj się bo to bandycka cena. Za podobna robotę 6-cy temu płaciłem 7 zł Lokalni to naciągacze rozpasanie przez bogatych inwestorów dla których 50 tyś na krzaki to nic nadzwyczajnego. Ogrodnik z Sochocina (koło Płońska) 507076577 bardzo Ci dziękuję! już do niego dzwonię : ) Przepraszam ale dopiero teraz zauważyłem że Twoi w cenie maja ziemię... to trochę podniesie cenę... ale napewno nie do 24 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 15.04.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 POSZUKIWANY, POSZUKIWANA Macie namiar na ekipę do stanu surowego. Chcę rozpocząć z budową około sierpnia. Może u kogoś do tego czasu skończą ten etap? Chętenie ich przechwycę . Z góry dziękuję! 609569383. Mnie postawoli całą chatkę. Teraz tynkują. Rózni ludzie do róznych etapów, kompleksowo, bez instalacji. filipek Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 15.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam, Milo ze wiosna za pasem... Poszukuje parkieciarza ktory polozy podloge i schody na betonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azolek 15.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 jakiej firmy farby polecacie do malowania wewnątrz domu? jestem przed gruntowaniem i moja ekipa powiedziała mi, że powinnam wybrać grunt tej samej firmy co później farby, czy się z tym zgadzacie? ogólnie chciałabym mieć pięknie gładkie i matowe ściany:) )) ciekawe co jeszcze wymyslą? w takim razie jaki grunt jest najlepszy? Polecam farby firmy Dulux do tego grunt tej samej firmy. Rewelka, zwłaszcza gdy masz przed sobą kolejne wizyty "fachowców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 15.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Margaret, Legalett nie rozgrzewa się do takich temperatur jak typowa podłogówka - to jest chyba 30-40stopni. My i tak go włączyliśmy na razie na pół gwizdka. Ale cieplej w domu się zrobiło zdecydowanie. Gildor, szkoda... Z tym malowaniem to widzę, że sporo osób samemu to robi... No i my w końcu też nie wiemy, może my też? Aluland, może 7-9 to Lublin? Może Warszawa to już 9-10? Matthet, my w końcu zamówiliśmy u Laskowskiego (skład w Izabelinie). Pewnie nie najtaniej, ale było naprawdę dobre. I cieśle i murarze je chwalili. Wzięliśmy impregnowanie ciśnieniowe. Uważamy, że warto zainwestować ciutek więcej w solidną konstrukcję budynku. Wannę najwyżej wymienię, jak pęknie. Gorzej z więźbą, etc. Karorka, podłączam się pod Twoją prośbę - potrzebuję jedną wielką szafę wnękową, najlepiej drewnianą z sosny, ala garderobianą, pod wymiar... Coś ciekawego, cenowo i terminowo atrakcyjną... Jakieś jeszcze namiary na stolarzy? Będzie segregacja śmieci? U nas się segreguje, potem wywozi (niestety...) do Warszawy... Będą stały kontenery, czy jak będzie przyjeżdżała śmieciarka to Ty jej dostarczysz 3 worki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Będzie segregacja śmieci? U nas się segreguje, potem wywozi (niestety...) do Warszawy... Będą stały kontenery, czy jak będzie przyjeżdżała śmieciarka to Ty jej dostarczysz 3 worki??? odbior bedzie raz w miesiacu, dni odbioru mamy juz podane do konca roku zabiora worki i zostawia nastepne ja teraz wywoze do Babic, w Koczargach tez mamy kontenery obok gimnazjum ale poniewaz to na ich terenie to nie zawsze jest otwarte teraz bedzie lux - podjada pod dom i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr_Negative 15.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam, Milo ze wiosna za pasem... Poszukuje parkieciarza ktory polozy podloge i schody na betonie. Polecam: http://www.galeriaparkietu.pl/ Najlepiej prosić właściciela - Maćka. Dobrze robią, dobre ceny, sprzedają też drewno na allegro - same wzorowe komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 16.04.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Gildor, szkoda... Z tym malowaniem to widzę, że sporo osób samemu to robi... No i my w końcu też nie wiemy, może my też? śmiało. ja tego nei robiłem sam jedynie z braku czasu i zbyt wielu poprawek do wykonania (tu i ówdzie trzeba było ściany prostować, gładzie położyć, dziury łatać...), które były w cenie malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 16.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Będzie segregacja śmieci? U nas się segreguje, potem wywozi (niestety...) do Warszawy... Będą stały kontenery, czy jak będzie przyjeżdżała śmieciarka to Ty jej dostarczysz 3 worki??? Niestety worki będą 2 a nie 3 , ale zawsze to coś. Szczegóły można posłuchać w wypowiedziach wójta na stronie www.tvblizne.pl. Materiał pod tytułem "Odpady - selekcja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 16.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, Czy moglibyście polecić kogoś od tynków cementowo-wapiennych i ocieplenia poddasza? Właśnie kompletuję wykonawców do wykończeniówki.Tynki chciałabym robić w lipcu a ocieplenie około września. Niestety tynkarze, do kórych mam namiary są już pozajmowani, o "ociepleniowcach" nie wspomnę U mnie własnie tynkują - tel do szefa 609569383. filipek dzięki bardzo za tel. niestety są już zajęci do końca roku, także jeśli jeszcze ktoś mógłby się podzielić namiarami to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 16.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jakiej firmy farby polecacie do malowania wewnątrz domu? jestem przed gruntowaniem i moja ekipa powiedziała mi, że powinnam wybrać grunt tej samej firmy co później farby, czy się z tym zgadzacie? ogólnie chciałabym mieć pięknie gładkie i matowe ściany:) Bardzo dobre sa Beckers. Co wazne, sprzedaja farbe w malych puszkach i mozesz wyprobowac kolor na scianie przed zakupem odpowiedniej ilosci. Przed gruntem trzeba wszystkie ściany odkurzyc najlepiej miekka szczotka odkurzaczem. potem dobrze jest jeszcze przetrzec ze 2 razy flanelowa szmatka lub recznikiem papierowym. A jak chcesz miec piekne gladkie sciany to nie maluj euromalem tylko wałkiem ale niezbyt "włochatym". Grunt nie musi byc tej samej firmy co farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts