ManieQ 20.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Czy ktoś wie, gdzie można kupić kręgi do studni? Ja brałem u Dąbrowskiego (MD Beton). Nie wiem jak wyglądają teraz cenowo, ale ja brałem od nich (z resztą beton towarowy też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 20.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Gdzie kupowaliście drewno na ławice i szalunki? Zaczynam w poniedziałek i musze szybko podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 20.05.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witajcie, Czy robiliście może projekt schodów zewnętrznych i tarasu? Macie może namiary na firmy, które takie rzeczy projektują? W ostateczności zrobię tak, jak jest w projekcie, ale kusi mnie żeby coś pozmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 20.05.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Gdzie kupowaliście drewno na ławice i szalunki? Zaczynam w poniedziałek i musze szybko podjąć decyzję. Zostały mi nie używane deski z deskowania dachu. Długie, impregnowane, w sporej ilości. Kupowane w tartaku. Oddam za pół ceny szalunkowych jeśli załatwisz transport. Można obejrzeć jutro wieczorem w Izabelinie. Jeśli jesteś zainteresowany wiadomość na priv. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 20.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Czy możecie podzielić się namiarami na ekipy wykonujące ocieplenie budynków? Mam już dwie oferty spoza Babic, Jack-Bud odpada - od dwóch miesięcy nie są w stanie przygotować mi oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 21.05.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witajcie, Czy możecie polecić kogoś od sufitów podwieszanych. Chciałabym zrobić oświetlenie halogenowe w niektórych pomieszczeniach. z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 21.05.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam Macie namiary na autoklaw do ciśnieniowego impregnowania drewna z naszego terenu? Najbliższy jaki znalazłem jest w Nadarzynie. Jeśli ktoś wie, gdzie jest bliżej proszę o namiar. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 23.05.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Jak bedziemy w przyszlosci dojezdzac do Warszawy...http://www.bemowo.waw.pl/bemowo/portal.php?aid=news&news=1201087690479724ca262d6 A o innych przebudowach dróg w naszym powiecie (w tym o remoncie ul. Szkolnej w Koczargach) można poczytać tu:http://www.pwz.pl/pl/site/ogloszenie_07_03_08_droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.05.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Jak bedziemy w przyszlosci dojezdzac do Warszawy... http://www.bemowo.waw.pl/bemowo/portal.php?aid=news&news=1201087690479724ca262d6 A o innych przebudowach dróg w naszym powiecie (w tym o remoncie ul. Szkolnej w Koczargach) można poczytać tu: http://www.pwz.pl/pl/site/ogloszenie_07_03_08_droga Najbardziej mi szkoda tych ludzi co mieszkali przy skrzyżowaniu Lazurowej i Warszawskiej... Całe życie mieszkać u siebie i ciach- do widzenia Ciekawe czy za jakąś sensowną kwotę odkupili od nich ziemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domofil 25.05.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Ponieważ to mój pierwszy post więc witam wszystkich serdecznie Obecnie zamykam stan surowy domu w Klaudynie. Mam (a właściwie firma, która mi stawia dom) do sprzedania dowolne ilości porotherm'u 25 w cenie 6,90 za sztukę z transportem. Porotherm jest produkcji firmy WIENERBERGER. Bardzo dobra jakość - sam mam z tego dom - można obejrzeć. Post umieszczam na prośbę firmy stawiającej mój dom. Ja nie mam z tym nic wspólnego, więc w razie zainteresowania przekaże kontakt bezpośrednio do firmy. Pozdrawiam wszystkich budujących, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomLaz 25.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Witam!!! To mój pierwszy post na forum więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów- sąsiadów Obecnie zamykam stan surowy domu w Bliznym Łaszczyńskiego. do tej pory byłem byłem biernym uczestnikiem ,dzięki wiadomością z formu udało mi się znależć solidną ekipę do prac przy stanie surowym- za wszystko dziękuje. RŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 26.05.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Najbardziej mi szkoda tych ludzi co mieszkali przy skrzyżowaniu Lazurowej i Warszawskiej... Całe życie mieszkać u siebie i ciach- do widzenia Ciekawe czy za jakąś sensowną kwotę odkupili od nich ziemie... Nie wiem jak jest tutaj ale znam kogoś kto miał swój dom na trasie obowdnicy w Gdyni. Dom taka kostka PRL. Tej osobie wycenili każde drzewo, krzaczek, płot etc. Twierdzi, że takiej kasy nie dostałaby nigdy gdyby chciała sprzedac dom na wolnym rynku. Za tą kase kupiła ziemie w lepszym miejscu i wybudowała nowy dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 26.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A ja jestem ciekaw jak my bedziemy jezdzic do Warszawy jak zacznie sie budowa S7. Na razie da sie jeszcze objechac Warszawska przez ul. Narwik - ale to juz chyba kwestia dni jak odetna ten przejazd... Szeligowska zapchana, zwlaszcza teraz jak remontuja Gorczewska... Zdradzcie, ktoredy dojezdzacie do pracy w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 26.05.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A ja jestem ciekaw jak my bedziemy jezdzic do Warszawy jak zacznie sie budowa S7. Na razie da sie jeszcze objechac Warszawska przez ul. Narwik - ale to juz chyba kwestia dni jak odetna ten przejazd... Szeligowska zapchana, zwlaszcza teraz jak remontuja Gorczewska... Zdradzcie, ktoredy dojezdzacie do pracy w Wawie? A macie jakies mapy albo informacje, któredy ten węzeł będzie przecinał naszą gminę ? Czytałem jakieś forum ale to było jakies sto lat temu, że kiedyś planowali pociągnąć to ulicą Topolin (od Arkuszowej) na wysokości numeru 149 lub 147. Ale tamtędy codziennie jeżdze na budowę i tam budują jakies osiedle (notabene osiedle graniczace prawie z górą smieci, z której moim zdaniem cały czas capi nazwali "nad strumieniem" lub "przy strumieniu" - gdzie tam jest strumień ?) i domki więc chyba drogi tam już nie pociągną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 26.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A ja jestem ciekaw jak my bedziemy jezdzic do Warszawy jak zacznie sie budowa S7. Na razie da sie jeszcze objechac Warszawska przez ul. Narwik - ale to juz chyba kwestia dni jak odetna ten przejazd... Szeligowska zapchana, zwlaszcza teraz jak remontuja Gorczewska... Zdradzcie, ktoredy dojezdzacie do pracy w Wawie? no właśnie przez to ze wszyscy objeżdżają Górczewską, najlepiej jedzie się na 8:00 do roboty warszawska/górczewska 2-3 zmiany świateł stania na światłach, lub Narwik w razie czego. tylko czasami lepiej objechać remont Górczewskiej przez to osiedle tuż przed mijanką (żólty pas do skrętu w prawo i przez osiedle). może nie tyle lepiej co jeszcze szybciej a najlepiej kupić sobie skuterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 26.05.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A macie jakies mapy albo informacje, któredy ten węzeł będzie przecinał naszą gminę ? Czytałem jakieś forum ale to było jakies sto lat temu, że kiedyś planowali pociągnąć to ulicą Topolin (od Arkuszowej) na wysokości numeru 149 lub 147. Ale tamtędy codziennie jeżdze na budowę i tam budują jakies osiedle (notabene osiedle graniczace prawie z górą smieci, z której moim zdaniem cały czas capi nazwali "nad strumieniem" lub "przy strumieniu" - gdzie tam jest strumień ?) i domki więc chyba drogi tam już nie pociągną ? Dokladny opis przebiegu trasy S7 (w tym opis wszystkich jej wariantow) znajdziesz na stronach SISKOM: http://www.siskom.waw.pl/s7-bemowo-czosnow.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 26.05.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witajcie, Przepraszam, że przerywam "wątek drogowy", ale może doradzicie gdzie w okolicy kupię tanie drzwi zewnętrzne, takie tymczasowe na czas budowy dzięki i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.05.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 a najlepiej kupić sobie skuterek jestem za!!! Tez bardzo chętnie zakupiłabym skuterek i pomykała do pracy. Mój "monsz" coś jęczy, że mi nie pozwala, ale jeszcze go przekonam _ANIA czy mozesz mi zdradzić tajemnicę jakiej firmy masz i gdzie kupiłaś wkład kominkowy? Ja nie mam zielonego pojęcia jak się zabrać do jego kupna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 26.05.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 jestem za!!! Tez bardzo chętnie zakupiłabym skuterek i pomykała do pracy. Mój "monsz" coś jęczy, że mi nie pozwala, ale jeszcze go przekonam przekonuj przekonuj ja motocyklem jeżdżę do roboty na kasprzaka 20-25min. myślę, że skuterkiem zajmie mi to tyle samo czasu no, może max 10min dłużej a mniej spale niż motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 26.05.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 to ja przypomnę stały temat tych, co się właśnie wprowadzili bo być może coś się zmieniło, może jakieś poprawiła sią jakość usług jakiegoś providera. chodzi o to, jakiego providera internetu używacie i z którego jesteście zadowoleni trochę wymagający jestem pod tym wzgledem. okolice Borzęcina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts