maximus. 02.07.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 pilnie potrzebuję zrobić opinię kominiarską, możecie podać namiary na jakiegoś kominiarza? Pan kominiarz 604 411 690 - 200zł opinia od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 02.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam sąsiadów, szukam jak w tytule, nie zostało komuś z budowy trochę desek szalunkowych? Pozdrawiam, J Witam, pozwalam się podłączyć do zapytania o deski, a także o stemle ok. 2,8-3m długości Pozdrawiam Ja mam do odsprzedania ponad 60 stempli - 2 - 3 m. - 100 pln odbiór w Babicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 03.07.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 pilnie potrzebuję zrobić opinię kominiarską, możecie podać namiary na jakiegoś kominiarza? Pan kominiarz 604 411 690 - 200zł opinia od ręki dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 03.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 znowu prosze o ratunek ekipa od ocieplenia dachu miała zaczynać 15 lipca i "przesunęli" termin na koniec sierpnia może czyjaś ekipa nie ma co robić? może wypadła jej jakaś robota i mają wolny czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 04.07.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam! znacie może jakiegoś gościa od tzw. 'robót ziemnych'...?Potrzebuje zebrać sciółke plus z 10cm piachu z zalesionej działki, czyli pewnie dobry byłby ktoś z malą kopareczką i wywrotką. A później do tego dojdzie rozplantowanie ziemi. Bedę wdzięczna za namiar.Emil_d - jesli piach wymieszany ze ściołka Cie ratuje, to u mnie będzie do odebrania pod 10 wywrotek, jak już znajdę kogoś od robót ziemnych.. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 04.07.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 RosomakiDobry koparkowy - Tomasz Salwowski - ma 4 koparkowych i dobry sprzet - 100 pln za godzine "koparkowania". U mnie juz zlozyli kilka wizyt. Polecam Pytanie 1:KLINKIER - gdzie znajde jakis duzy wybór na lewej stronie Wisły??? i Pytanie 2:Jaki klej to bloczków Ytongowych - znalazłem zaprawa maxit optiroc mfix 25 kg - 18,30 pln za worekJest biała i podobno zachowuje parametry cieplne do nieocieplanego budynku (buduje 36.5 ytong bez ocieplenia) Pozdrawiam k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 04.07.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Krzysztof III,ja znalazłam duzy wybór klinkieru (cegły i płytki) w Konstancinie - tuz przy głownej ulicy z warszawy do Konstancina. Nazwy niestety nie pamietam.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 04.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Do gildor: mam coś takiego: http://www.sferia.pl/index.php?action=page&cid=739 Niestety w Izabelinie w mojej okolicy nie świadczą usług. Próbuję przenieść telefon z TP SA choć będę wyjątkowo mile zaskoczona jeśli to się uda. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 04.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 przy okazji. co polecacie do zabezpieczenia sztachet płotu? sadolin nieco drogi, dulux impregnat z woskiem? a może coś innego? V33 ale to górna półka - dobra chemia i ładne kolory. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 05.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Krzysztof III - dzieki za koparkowego:-) Klinkier-Bud w Konstancinie ma duzy wybór do poogladania na żywo http://www.klinkierbud.pl/ a ci mają niezlą stronkę do rozeznania się:http://www.crh-klinkier.pl/oferta.php pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 06.07.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Cześć,Jakiego dostawcę bramy garażowej hormann polecacie? Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 06.07.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Mam na zbyciu nadmiarowe materiały "łazienkowe". Oddam po bardzo preferencyjnych cenach: Fuga biała (nr 100) Unicolor Mapei, 5 kg; Fuga pomarańczowa (nr 008) Atlas Artis 3 x 2kg; Płytki gresowe podłogowe Tubądzin - P-Majolika 12 (pomarańczowe, 33x33cm) - 2 opakowania x 1,33m2; Płytki ścienne Tubądzin - S-Sirocco 1 (brąz 25x36 cm), 1 op 1,35 m2. Chętnych proszę o kontakt na priv.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 06.07.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Cześć, Jakiego dostawcę bramy garażowej hormann polecacie? Sławek Ja polecam elmont z sochaczewa (co prawda wziąłem Wiśniowskiego, ale Hormana też mają). Transakcja szybka, bezproblemowa - montaż profesjonalny. Cena znacznie niższa niż w okolicy Tel. 502 381 046 pan PIOTR WLAŻLIŃSKI. PS. Daj znak na priva jak chesz zobaczyć efekt prac Elmontu lub poczekaj do przyszłego tygodnia - powinienem zamieścić fotki na moim blogu budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 06.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Cześć, Jakiego dostawcę bramy garażowej hormann polecacie? Sławek A ja polecam bramy Hormann z firmy mieszczącej się na końcówce Górczewskiej tel 665 98 74 lub 603 522 567 . Ja zadzwonilam do firmy Hormann, podali mi kilku przedstawicieli z olkolicy, podzwonilam i tu wyszło najtaniej. jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 06.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ja polecam elmont z sochaczewa (co prawda wziąłem Wiśniowskiego, ale Hormana też mają). Transakcja szybka, bezproblemowa - montaż profesjonalny. Cena znacznie niższa niż w okolicy też mam od nich. normstahla. są na każde zawołanie niemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.07.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 potrzebuje na cito brukarza (do kostki). nie kończy ktoś u Was i ma potem okienko? niewiele (chyba) mam do zrobienia. głównie podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 07.07.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Czesc Szukam goscia z HDS, który przewiezie 80 palet YTONG z Brickomana do Lipkowa 12km. Macie kogos rozsądnego bo wyceny jakie otrzymuje są oderwane od normalenj rzeczywistości. 8x350ppln = 2.800 pln za 200km??? k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 07.07.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam forumowiczów, mam do sprzedania garaż-blaszak 2-letni. Do obejrzenia na jednej z budów na ul. A. Kmicica (boczna od Wołodyjowskiego, tak jakby na tyłach Hurtowni Alkoholi Alfatron). Wymiary 3x5. Jednospadowy. Jak cena za garaz? Pozdr. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 07.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 potrzebuje na cito brukarza (do kostki). nie kończy ktoś u Was i ma potem okienko? niewiele (chyba) mam do zrobienia. głównie podjazd U mnie skoncza szybciej niz planowali, pytalam ich dzis i sa chetni na przyszly tydzien. Telefon poslalam na priva. A do Hormanna i Normstahla polecam Amper z Ołtarzewa, szybka i profesjonalna obsluga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 07.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 potrzebuje na cito brukarza (do kostki). nie kończy ktoś u Was i ma potem okienko? niewiele (chyba) mam do zrobienia. głównie podjazd U mnie skoncza szybciej niz planowali, pytalam ich dzis i sa chetni na przyszly tydzien. A jakie ceny za położenie kostki (sama robocizna czy z materiałem)? Jaką kostkę kładliście? Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts