Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam sąsiadów, szukam jak w tytule, nie zostało komuś z budowy trochę desek szalunkowych?

Pozdrawiam, J

Witam, pozwalam się podłączyć do zapytania o deski, a także o stemle ok. 2,8-3m długości

Pozdrawiam

Ja mam do odsprzedania ponad 60 stempli - 2 - 3 m. - 100 pln :) odbiór w Babicach.

Witam!

znacie może jakiegoś gościa od tzw. 'robót ziemnych'...?

Potrzebuje zebrać sciółke plus z 10cm piachu z zalesionej działki, czyli pewnie dobry byłby ktoś z malą kopareczką i wywrotką. A później do tego dojdzie rozplantowanie ziemi. Bedę wdzięczna za namiar.

Emil_d - jesli piach wymieszany ze ściołka Cie ratuje, to u mnie będzie do odebrania pod 10 wywrotek, jak już znajdę kogoś od robót ziemnych..

Pozdrowienia!

Rosomaki

Dobry koparkowy - Tomasz Salwowski - ma 4 koparkowych i dobry sprzet - 100 pln za godzine "koparkowania". U mnie juz zlozyli kilka wizyt. Polecam

Pytanie 1:

KLINKIER - gdzie znajde jakis duzy wybór na lewej stronie Wisły???

i Pytanie 2:

Jaki klej to bloczków Ytongowych - znalazłem zaprawa maxit optiroc mfix 25 kg - 18,30 pln za worek

Jest biała i podobno zachowuje parametry cieplne do nieocieplanego budynku (buduje 36.5 ytong bez ocieplenia)

Pozdrawiam

k

Mam na zbyciu nadmiarowe materiały "łazienkowe". Oddam po bardzo preferencyjnych cenach:

Fuga biała (nr 100) Unicolor Mapei, 5 kg;

Fuga pomarańczowa (nr 008) Atlas Artis 3 x 2kg;

Płytki gresowe podłogowe Tubądzin - P-Majolika 12 (pomarańczowe, 33x33cm) - 2 opakowania x 1,33m2;

Płytki ścienne Tubądzin - S-Sirocco 1 (brąz 25x36 cm), 1 op 1,35 m2.

Chętnych proszę o kontakt na priv.

Pozdr.

Cześć,

Jakiego dostawcę bramy garażowej hormann polecacie?

Sławek

Ja polecam elmont z sochaczewa (co prawda wziąłem Wiśniowskiego, ale Hormana też mają). Transakcja szybka, bezproblemowa - montaż profesjonalny. Cena znacznie niższa niż w okolicy :)

Tel. 502 381 046 pan PIOTR WLAŻLIŃSKI.

PS. Daj znak na priva jak chesz zobaczyć efekt prac Elmontu :) lub poczekaj do przyszłego tygodnia - powinienem zamieścić fotki na moim blogu budowlanym.

Cześć,

Jakiego dostawcę bramy garażowej hormann polecacie?

Sławek

A ja polecam bramy Hormann z firmy mieszczącej się na końcówce Górczewskiej tel 665 98 74 lub 603 522 567 . Ja zadzwonilam do firmy Hormann, podali mi kilku przedstawicieli z olkolicy, podzwonilam i tu wyszło najtaniej. jestem zadowolona.

Gość Pyrekcb
Witam forumowiczów, mam do sprzedania garaż-blaszak 2-letni. Do obejrzenia na jednej z budów na ul. A. Kmicica (boczna od Wołodyjowskiego, tak jakby na tyłach Hurtowni Alkoholi Alfatron). Wymiary 3x5. Jednospadowy.

Jak cena za garaz?

Pozdr. P.

potrzebuje na cito brukarza (do kostki). nie kończy ktoś u Was i ma potem okienko? niewiele (chyba) mam do zrobienia. głównie podjazd

U mnie skoncza szybciej niz planowali, pytalam ich dzis i sa chetni na przyszly tydzien. Telefon poslalam na priva.

A do Hormanna i Normstahla polecam Amper z Ołtarzewa, szybka i profesjonalna obsluga.

potrzebuje na cito brukarza (do kostki). nie kończy ktoś u Was i ma potem okienko? niewiele (chyba) mam do zrobienia. głównie podjazd

U mnie skoncza szybciej niz planowali, pytalam ich dzis i sa chetni na przyszly tydzien.

A jakie ceny za położenie kostki (sama robocizna czy z materiałem)? Jaką kostkę kładliście?

Pozdr

Łukasz