Slawek_ 08.07.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jeszcze jedna prosba - drzwi zewnetrzne. Tutaj to wogole jest katastrofa. jezeli juz ktos robi to mozna zobaczyc ulotki ale zeby gotowe drzwi "dotknać" to juz prawie marzenia.Mozecie polecic jakies firmy i miejsca gdzie kupic? Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.07.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jeszcze jedna prosba - drzwi zewnetrzne. Tutaj to wogole jest katastrofa. jezeli juz ktos robi to mozna zobaczyc ulotki ale zeby gotowe drzwi "dotknać" to juz prawie marzenia. Mozecie polecic jakies firmy i miejsca gdzie kupic? czy ja wiem... ja wybrane drzwi mogłem dotknąć. jedynie nie w tym kolorze kupiłem w Eurodorze na Bartyckiej. tylko, że ja je wybrałem właśnie dla tego, że tam stały i mi się spodobały znaczy żona wybrała, nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 08.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A jakie ceny za położenie kostki (sama robocizna czy z materiałem)? Jaką kostkę kładliście? Pozdr Łukasz Kładziemy kostke granitowa 4/6, obrzeza z 8/10, koszt robocizny 100zl/m2. Kostka niecale 400zl za tone, wychodzi 7m2 z tony. Do tego koszty odwodnienia i cementu (musisz liczyc dziesiatki workow). Poczatek wyprzedazy pobudowlanej - sprzedam: RBTke i podlicznik narozniki czarne do plytek Fap Ceramiche kolekcja Suite uchwyty relingowe chrom dl 85cm (musialam kupic cala paczke 20sz a wykorzystalam tylko 3 sztuki) Pozdr, e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 08.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jeszcze jedna prosba - drzwi zewnetrzne. ... Mozecie polecic jakies firmy i miejsca gdzie kupic? /quote] Spróbuj tu: http://www.piotrhilczer.pl/ - koło huty. kupił, nie kupił ... Ja tam znalazłem - ze 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 08.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Macie jakieś dobre miejsca, gdzie można kupić styropian EPS20/100 na posadzkę i wełnę w płytach i rolce na strop? Za chwilę będę musiał zamówić Druga sprawa - czy ktoś zna w okolicy stolarza, któremu mogę ze spokojem przekazać moje dębowe deski do wyrobienia z nich desek podłogowych? Musi mieć dobre narzędzia i być dokładny w tym co robi. Z góry dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 09.07.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 emil_d,Najlepsze ceny wełny u forumowicza Olsena (szukaj Olsen w nazwach forumowiczów).Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFL 10.07.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam, Szukam ekipy do montazu sufitow z plyt K/G i malowania. Czy ktos ma namiary na sprawdzona i niedroga ekipe (w/g prasy ponoc wszystko tanieje choc ja tego nie bardzo widze). Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 10.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam i pozdrawiam,Poszukuję pilnie śatki ogrodzeniowej z drutu pokrytego PCV w kolorze szarym/grafitowym - a wszędzie tylko zielony lub brązowy. Potrzebuję również słupki ogrodzeniowe w rozsądnych cenach. Będę wdzięczny za jakieś namiary.Będę również wdzięczny za poradę w sprawie słupków. Są takie "zwykłę" po prostu rura z daszkiem, ale słyszałem też o takich co to mają przyspawane jakieś nakrętki, wąsy i inne bajery do montażu siatki. Na jakie rozwiązanie się zdecydować? PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 11.07.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Będę również wdzięczny za poradę w sprawie słupków. Są takie "zwykłę" po prostu rura z daszkiem, ale słyszałem też o takich co to mają przyspawane jakieś nakrętki, wąsy i inne bajery do montażu siatki. Na jakie rozwiązanie się zdecydować? u mnie ogrodzenie robi ekipa ślusarza, więc sami dospawują te nakretki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 12.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 witam,pozbęde sie tanio siatki leśnej zdjętej z tymczasowego ogrodzenia, niecałe 100mb. co do slupków, u nas to samo - ekipa od ogrodzenia sama "produkuje" słupki i dospawują potrzebne drobiazgi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 13.07.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Podciągam: Czy ktoś zna w okolicy stolarza, któremu mogę ze spokojem przekazać moje dębowe deski do wyrobienia z nich desek podłogowych? Musi mieć dobre narzędzia i być dokładny w tym co robi. Przydałby się też kontakt do stolarza, który potnie mi kantowiznę na paski o grubosci 4 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 nie chce ktoś trochę drutu zbrojeniowego? mam kilka prętów żebrówki fi12 i fi10 chyba oraz trochę pozwijanej gładkiej fi5 (tą oddam za darmo). za darmo nie oddam żebrówki, ale za co łaska na pewno zwykle są pełnej długości, więc jak ktoś chce sam zabrać, to albo trzeba pociąć albo z długa przyczepką się przyturlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.07.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 jeszcze jedno. kogo polecacie do wywozu śmieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 14.07.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 witam! czy zaoptrywał się ktoś z Was ostatnio w ziemę żyzną do ogrodu? ale taką dobrą, nie moge nigdzie namierzyc:-( a raczej nie moge namierzyc w cenie sporo niższej niż 700 za kamaza;-((będę wdzięczna za kontakty z bliższej lub dalszj okolicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 14.07.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 jeszcze jedno. kogo polecacie do wywozu śmieci? Zadzwon i sprawdz ceny - zalezy jak czesto wywoz (co tydzien lub raz na 2 tyg) i jak duzy pojemnik Tobłysk tel. 722 78 35 MPO tel. 632 17 48 Błysk tel. 779 40 23 Sita tel. 877 24 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.07.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 jeszcze jedno. kogo polecacie do wywozu śmieci? Zadzwon i sprawdz ceny - zalezy jak czesto wywoz (co tydzien lub raz na 2 tyg) i jak duzy pojemnik 2x120l i pewnie raz w tyg.... Tobłysk tel. 722 78 35 MPO tel. 632 17 48 Błysk tel. 779 40 23 Sita tel. 877 24 10 Tobłysk nie obsługuje naszej gminy. znaczy Babic Błysk też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 najbardziej elastyczna wyszła Sita dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 14.07.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Podłączam się do tematu wywozu nieczystości. Czy ktoś interesował się wywozem szamba i mógłby podać namiary na firmę, która się tym zajmuje?jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 14.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam wszystkich Poszukuję wykonawcy ogrodzenia ( słupki klinkierowe + przęsła metalowe) oraz kostki brukowej. Będe wdzięczny za namiary. Dziś spotkałem się z jednym Panem od ogrodzeń - zaproponował 2,80zł za jedną cegłę oraz 80zł za metr bieżący fundamentu pod ogrodzenie- jak wam się wydaje cz to dobra cena? Mam do sprzedania stemple 2,6 - 2,8m. Odam tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 15.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Podłączam się do tematu wywozu nieczystości. Czy ktoś interesował się wywozem szamba i mógłby podać namiary na firmę, która się tym zajmuje? ode mnie zabiera gea-nova bo maja wozy większe niż moje szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts