domofil 13.08.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 To ja również dorzucę swoje pozostałości po budowie. Mam do taniego sprzedania:1. Stemple: dł. 2,6-2,8m (180szt) i 2,4m (60szt)2. Porotherm 25PW (ponad 3 palety, ok 200 szt.) - cena 5 PLN/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 13.08.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam budujących sąsiadów z zaprzyjaźnionej Gminy Szukam 1 szt słupa drewnianego ok 6m do tymczasowego przyłącza elektrycznego. Może być drzewo które zawadza lub jest do wycięcia, mogę sam przyjechać i wyciąć Poratujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 1 szt słupa drewnianego ok 6m do tymczasowego przyłącza elektrycznego. Może być drzewo które zawadza lub jest do wycięcia, mogę sam przyjechać i wyciąć o kurde, a tyle czasu lezal u mnie slup i nikt nie chcial. to stal sie gruzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 14.08.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 1 szt słupa drewnianego ok 6m do tymczasowego przyłącza elektrycznego. Może być drzewo które zawadza lub jest do wycięcia, mogę sam przyjechać i wyciąć o kurde, a tyle czasu lezal u mnie slup i nikt nie chcial. to stal sie gruzem Szkoda ale może komuś jeszcze gdzieś zalega jakaś sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 14.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Druga sprawa - czy ktoś zna w okolicy stolarza, któremu mogę ze spokojem przekazać moje dębowe deski do wyrobienia z nich desek podłogowych? Musi mieć dobre narzędzia i być dokładny w tym co robi. Z góry dziękuję za namiary. Nikt nie korzystał z dobrego fachowca z dobrymi narzędziami? Potrzebuję też pociąć belki na grubość 4 cm i 3 cm - do tego nie muszą być super narzędzia Spec najelpeij w okolicach Babic Podciągam - nikt nie zna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 15.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam, Mam do sprzedania ok. 200 szt rzerdzi od 2,5m do 3m. Cena 3 pln/sztOdbiór w Dziekanowie Polskim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malik 17.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam forumowiczów Szukam dobrego Inspektora Nadzowu na budowę w Ożarowie Mazowieckim Kontakt PW na forum lub tel: 500 023 933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 17.08.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam! czym podnosiliście poziom podłogi pod parkiet? za dwa tygodnie wchodzą parkieciarze a ja nie mam pojęcia czym wyrównać poziom do kamienia 2 cm, czyli muszę podnieść o 0,6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 18.08.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam! czym podnosiliście poziom podłogi pod parkiet? za dwa tygodnie wchodzą parkieciarze a ja nie mam pojęcia czym wyrównać poziom do kamienia 2 cm, czyli muszę podnieść o 0,6cm czym byś nie podniosła, to 2 tyg to za mało na wyschnięcie. zaprawa samopoziomująca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 18.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Anetqa,Ja tez miałam ten problem w jednym pomieszczeniu - poziom podłogi podnosilismy plytą OSB, co zreszta polecił i wykonał parkieciarz.Płyty OSB sa dostepne juz od grubosci zdaje sie 0,5 cm.Kupujesz płyte i zwykły klej do parkietów. Parkieciarz powinien sobie poradzic z przyklejeniem płyty a na to parkietu. Płyta OSB tak nie pracuje jak np sklejka bo jest zrobiona z wiórów. A podłoga potem jest równiutka. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 18.08.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Margaret, niestety płyta osb jest droga, dostałam wycenę na osb z vip parkiet na 5tyś za około 80m, szkoda mi pod parkiet wkładać tyle kasy:) za ile Ty kupowałać osb? pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 18.08.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 anetqa,Cóż, płyta OSB tania nie jest. ja kupowałam tylko na 11m2 i to 0,5cm grubosci. Inne wyjscie to wylewka samopoziomująca, ale nie wiem czy wyschnie to przez 2 tygodnie. Może jak bedzie ciepło na dworzu to ten czas wystarczy.Ale wylewka tez tania nie jest. Worek 23 kg Planolitu Mapei kosztuje 45-50 zł. Wydajność możesz znaleźć na stronie producenta. Choc pewnie wyjdzie taniej niz 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 18.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 anetqa,po płyte OSB zadzwoń do OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 18.08.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 anetqa, po płyte OSB zadzwoń do OBI. ok! bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaB 18.08.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam serdecznie bardzo proszę o telefony do wykonawców balustrad i bram, przęseł ogrodzeniowych. Proszę o solidnych i jeśli możecie podajcie przykładowe ceny ile zapłaciliście za mb balustrady. Z góry dziękuję i pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr lichota 18.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 potrzebuje rowniez przyczepy kempingowej dla 4-5 robotnikow,moze komus zawadza taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 18.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 witam, ja po sasiedzku z grupy z izabelina. poszukuje namiarow na dobra sprawdzona ekipe, ktora wykona system rekuperacji - mozecie kogos polecic? prosze o namiary na PW wielkie dzieki ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 18.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 potrzebuje rowniez przyczepy kempingowej dla 4-5 robotnikow, moze komus zawadza taka? zajrzyj na forum grupy izabelin - ostatnio rena lipinska miala do sprzedania dwie przyczepy - moze jeszcze je ma? pozdrawiam, ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 18.08.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Margaret, niestety płyta osb jest droga, dostałam wycenę na osb z vip parkiet na 5tyś za około 80m, szkoda mi pod parkiet wkładać tyle kasy:) za ile Ty kupowałać osb? pzdr! pogoglać można http://www.osb.pl/plyty/plyta-osb-3/page1.html wychodzi za m2 12 zł, czyli 12*80=960zł, czy ja coś źle liczę ???, jak dobrze to poproszę 10 % znaleźnego )) Ta cena może nie być bardzo aktualna, ale mimo wszystko nie wzrosła pewnie 2-3 razy. Dojdzie klej, robota, ale ile to może kosztować, dodatkowo 1 tyś? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 19.08.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 czy ktoś może mi podać namiar na dekarza, który mógłby wpaść do mnie na chwilkę i zrobić daszek nad śmietnikiem/składzikiem z dachówki ceramicznej? zajmie mu tu "chwilkę" jak mniemam, to może któryś zerwał by się z budowy na momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts