gildor 21.08.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Agrowłóknina to taki material co przepuszcza wode a nie przepuszcza piasku i innych zanieczyszczen. Mam to na tarasach pod zwirem. Kupisz w centrach ogrodniczych bo mozna tym tez ściółkowac między roslinami zeby chwasty nie rosly a na to dopiero kora. Do wyboru biała lub czarna Ciebie chyba idzie bardziej o geowłókninę. Geowłókniny filtracyjne. Geowłókniny, których główną funkcją jest filtracja, czyli zatrzymanie cząstek stałych przy jednoczesnym swobodnym przepływie wody między dwiema różnymi warstwami gruntów. Stosuje się je głównie do konstrukcji drenów francuskich (drenów kamiennych), owijania rur drenarskich, jako warstwa filtracyjna ograniczająca erozję wewnętrzną w budownictwie wodnym oraz pod gabionami i geokratami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Chyba faktycznie chodzi o geowłóknine A Ty masz niezlo tempo wyszukiwania informacji na kazdy temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 21.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Chyba faktycznie chodzi o geowłóknine A Ty masz niezlo tempo wyszukiwania informacji na kazdy temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 21.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 http://www.folnet.pl/img/geotex2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.08.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Gildor, jestes MISZCZU! O to mi chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 21.08.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Gildor, jestes MISZCZU! O to mi chodzilo. myśle, że jak to tak zrealizuję, to nię będę kończył tego żadna studzienką, tylko zostawie. jak drenaz nie da rady łyknąć wiecej wody, to ją przeleję przez klapke przy rynnie. nie powinno byc tego dużo, bo jak pisałem, nawet przy ostatnich zlewach niewiele mi się przelało wyłacznie przy rynnie z najwiekszym odpływem z dachu. nie chce mi się kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 21.08.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam budujących sąsiadów z zaprzyjaźnionej Gminy Szukam 1 szt słupa drewnianego ok 6m do tymczasowego przyłącza elektrycznego. Może być drzewo które zawadza lub jest do wycięcia, mogę sam przyjechać i wyciąć Poratujecie ? Jesli sprawa jest jeszcze aktualna to u mnie zalega belka drewniana rzeczonej dlugosci. Wymiary 5,9m x 20 cm x 8 cm. Ewentualnie zapraszam na priva. Gildor, W sprawie daszku od smietnika - u mnie robili sprzedawcy z Dachluxa. Robia po godzinach takie rzeczy. Polecam jak najbardziej. W kwestii drewnianych barierek do balkonow - podlaczam sie do prosby o namiary na stolarza, ktory wykonuje takie rzeczy. Pozdrawiam uprzejmie jj PS bojkotuje od dzis polskie znaki . Nie wiem tylko kto bardziej - ja, czy moja klawiaura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 21.08.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Gildor, W sprawie daszku od smietnika - u mnie robili sprzedawcy z Dachluxa. Robia po godzinach takie rzeczy. Polecam jak najbardziej. ok, sie skontaktuję. w koncu caly dach mam o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 21.08.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Czy ma ktoś może do odsprzedania plastikowe WC - typu TOI TOI ? Chętnie przejąłbym... 0-506-38-453 ja mam do oddania drewniany ustęp:-) ogniska z niego wolę nie palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 21.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Nad tymi rynnami muszę trochę jeszcze pomyśleć Dzięki. Macie jakiś pomysł na pozbycie się palet po budowie. Sporo tego mi jeszcze zostało. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 22.08.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Macie jakiś pomysł na pozbycie się palet po budowie. Sporo tego mi jeszcze zostało. moich czesc zabrał skład, a czesc oddałem sąsiadom. w ogóle sasiedzi zabrali mi wszystko co drewniane i nie nadawalo sie do dalszego użytku. pewnie w piecu sobie palą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr lichota 22.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 nie, nie, wlasnie chodzioplastikze zbiornikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 22.08.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Przymierzam się do zakupu kostki Libet. Czy ktos kupował takie kostki ostatnio? Prosze o namiary na sprawdzonych sprzedawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 22.08.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 macie namiary na niedrogich projektantów przyłącza wodociągowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 22.08.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 nie, nie, wlasnie chodzioplastikze zbiornikiem... Jak wpisałem na Allegro hasło toi toi to coś tam pokazało. ale ceny w granicach 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr lichota 22.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ogolnie na allegro z toi toiami jest anomalia. mozna kupic za 600-800 pln ale tylko w oklicach slubic, gubina etc- jeden region w Polsce, a nie oplaca sie transpotowac, w Warszawie nie mozna znalezc uzywanych, nowe jak piszesz cos ok 2200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 22.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Macie jakiś pomysł na pozbycie się palet po budowie. Sporo tego mi jeszcze zostało. moich czesc zabrał skład, a czesc oddałem sąsiadom. w ogóle sasiedzi zabrali mi wszystko co drewniane i nie nadawalo sie do dalszego użytku. pewnie w piecu sobie palą. Nawet na pewno. dałeś im kupę kasiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 22.08.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 proszę Was o namiary na dobrego kominiarza ze sprzętem profesjonalnym, strasznie zależy mi na czasie, z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 22.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Nawet na pewno. dałeś im kupę kasiory oni mi oddali przysługę. mało co po budowie sprzedawałem. większość oddawałem bo mi zawala teren. mam jeszcze trochę zbrojeniówki i kilka profili U50. zapraszam, zabierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 22.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 macie namiary na niedrogich projektantów przyłącza wodociągowego ? Mój projekt robiła pani Krystyna Szarlik. Nie wiem jest niedrogo. Mi zrobiła taniej w ramach sąsiedzkiej pomocy - nieco taniej. Z tego co się orientuję, normalnie jest to koszt 500-600 PLN. Kontakt wysyłam na prv'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts