tusiekdit 24.08.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Jesli sprawa jest jeszcze aktualna to u mnie zalega belka drewniana rzeczonej dlugosci. Wymiary 5,9m x 20 cm x 8 cm. Ewentualnie zapraszam na priva. Dzieki jj Sprawa nieaktualna lub zawieszona, slup wkopany zrobiony z suchej sosny wybranej i wyciętej z własnej działki, łaskawi elektrycy we wtorek ocenią czy jest wystarczająco dobry jak będą zakładać mi warkocz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 24.08.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Cześć,poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki,Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 24.08.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 U mnie kominek robił pan Arek 604 237348. Za wszystko (tj. robociznę, materiały do obudowy (cegła, a nie g-k), marmur na obudowę) zapłaciłam 4500. Do tego doszedł tylko koszt wkładu. Nie mam rozprowadzenia DGP. Kominek działa bez zarzutu. Ponieważ zabudowa kominka jest sprawą "artystyczną" radzę uzgodnić szczegóły przed zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 25.08.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Nawet na pewno. dałeś im kupę kasiory oni mi oddali przysługę. mało co po budowie sprzedawałem. większość oddawałem bo mi zawala teren. mam jeszcze trochę zbrojeniówki i kilka profili U50. zapraszam, zabierać. No chyba, że tak Jaka ta zbrojeniówka koledze została? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 25.08.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 macie namiary na niedrogich projektantów przyłącza wodociągowego ? Mi robiła Pani, która w gminie się tym zajmuje. Ceny miała dużo niższe niż konkurencja. Jesli jesteś jeszcze zainteresowany to namiary na Panią mam w domu. Nam za projekt wodociągu 42mb + przyłącze 7mb + drugie przyłącze 10mb wyszło 1000 pln. Wszystko dzielone na dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr lichota 25.08.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 wypozycza sie z oproznianiem za 350/mc brutto, oproznianie ok 80 brutto za 1 fatyge, toi toi uzywany 600-800 pln brutto, czyli inwestycja zwraca sie juz po 2, max 3 miechach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 25.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jaka ta zbrojeniówka koledze została? jakieś 12 i 10tki żebrowane. ze 2-3 są całe i kilka krótszych tak z połowę kawałków. nie dużo tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 25.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ja mam "wc chatka"260 pln za 2 oprozniania w miesiacuBudka ok, serwis ok, chyba mozna polecic k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MT121276 25.08.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, Jestem zaiteresowana kupnem działki (najlepiej bezpośrednio) w oklocach Starych Babic - moze macie jakies namiary na sprzedajacych - najlepiej ok. 1000-1200 m2. dziękiM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patiuszka 25.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, Dobrzy ludzie, poszukuję na teraz ekipy budowlanej do budowy domu w Hornówku. Jeśli macie namiary na solidną ekipę, która jakimś cudem, tudzież zrządzeniem losu, ma teraz wolny termin to napiszcie proszę. Dziękuję i pozdrawiam. patiuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 25.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witajcie Zostały mi po budowie około 130 pustaki stropowye teriva1 keramzytowe. Do odbioru w Zaborowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 25.08.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 proszę Was o namiary na dobrego kominiarza ze sprzętem profesjonalnym, strasznie zależy mi na czasie, z góry dziękuję! jeżeli chodzi Ci o kominkarza to z czystym sumieniem bardzo polecam pana Krzysztofa 602310580, który był jednym z najbardziej udanych wykonawców na naszej budowie! (nazwy firmy juz nie pamiętam) nie dosyć, ze wszystko chodzi jak w zegarku, ze wymyslilismy sobie w trakcie rozprowadzenie powietrza po stropie, że mowil szczerze co ma sens a co jest nabijaniem w butelkę, to jeszcze negocjacje cenowe zaczęliśmy od minimalnych cen innych super firm i się dało; nawet bez 'płaczu' (nie wiem jak inne, dało się na spartherm, ale zakłada sporo innych firm). A, bylo to ponad rok temu, wszystkie super-firmy-kominkowe startowaly od ok 5000 za obsadzenie kominka(!), u niego duzo mniej z obudowa, plytami k-g itp cuda w środku. Pan nazywa się Krzysztof Kołakowski POLECAM, mnie zrobił 10lat temu kominek Jotul 18KW w pierwszym domu który ogrzewa cały dom z rozprowadzeniem, naprawdę artysta, do dziś nie ma nawet ryski na żadnym elemencie a paliliśmy przez dobre 8 lat naprawdę ostro łącznie z używaniem węgla i koksu dla sprawdzenia bajek o Jotulu i się sprawdziło jest OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek52 26.08.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Czesc Spece Macie jakis kontakt do konsultanta projektanta instalacji grzewczo wentyl;acyjnej domów??? Gdzie znajde kogos godnego polecenia??? k Jesli nadal poszukujesz to polecam: EnergyConsulting Tomasz Walczak tel. 504213450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Unison 26.08.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Zgłaszam gotowość pozbycia się około 150 szt stempli dł. 2,7-3,0 po 3 zł/sztoraz boniek 2x2cm do elewacji po 10 zł. Mam również trochę innych drobiazgów (m.in. fundamentowe bloczki z keramzytobetonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 26.08.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Mam do odstąpienia w Izabelinie używany przewód/kabel na tzw warkocz, dwa zwoje po ok 35mb każdy, jeden jest cały a drugi ma łączkę gdzieś w 1/3 długości, kabel średnica ok 5-6mm, w środku 7 szt przewodów aluminiowych. Do dziś działał ale musiał być zdjęty z powodu przeróbki linii która szła na budowanym domem. jeśli ktoś jest chętny proszę o info na Priva. http://images28.fotosik.pl/270/8fdc449411730fb6.jpghttp://images37.fotosik.pl/5/cb7de612e1f592e1.jpghttp://images32.fotosik.pl/350/d372b51449405b6dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maroko 27.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Zostało mi 12 wiaderek a 13 kg dysperbitu Izohan.Chętnych proszę o info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 28.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam, czy ktos z Was kupowal moze drewno na więźbę impregnowane bezbarwnie, bez tej okropnej zielonej farby? W naszym domu bedzie widac wiele drewnianych elementow konstrukcji wiec potrzebujemy ladne drewno. Prosze o namiary na tartak/sklad gdzie mozna takie zamowic. Pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 29.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam, czy ktos z Was kupowal moze drewno na więźbę impregnowane bezbarwnie, bez tej okropnej zielonej farby? W naszym domu bedzie widac wiele drewnianych elementow konstrukcji wiec potrzebujemy ladne drewno. Prosze o namiary na tartak/sklad gdzie mozna takie zamowic. Pozdrawiam, Ola Po tej zielonej lub brązowej farbie po jakimś czasie śladu nie ma. Kolor ulega dezaktywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fa 29.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Po tej zielonej lub brązowej farbie po jakimś czasie śladu nie ma. Kolor ulega dezaktywacji Ale "po jakims czasie" to dla mnie za dlugo Dlatego szukam od razu takiego bez sladow impregnacji , co oznacza, ze jesli ktos ma namiary na tartak to bardzo prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 29.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Cześć Może ktoś ostatnio kupował, albo wie gdzie kupić szybkozłączkę do szamba? Ja jakoś pytam w złych sklepach. pozdrfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts