DLUGI_ 02.10.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witajcie Sąsiedzi, poszukuję ekipy do tynków wewnętrznych, może macie namiary na sprawdzonych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaB 02.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam ostrzegam wszystkich którzy chcą rozpocząć współpracę z nieuczciwym człowiekiem - Antoni Jawor - zamieszkałym w miejscowości Zabrze gdzieś koło Łącka. W/w wykonuje roboty obecnie na terenie Starych Babic i okolic Warszawy. 5 m-cy temu wykonawca ten zgodził ze mną wykonanie tynków kwarcowych, pojawił się na trzy dni i następnie bez słowa zniknął. Powierzyliśmy z mężem temu człowiekowi klucze od budynku, Pan zwinął się z ekipą po niecałym tygodniu pracy pozostawiając po sobie tylko syf. Przestrzegam przed tym panem, zaoszczędzicie sobie na pewno dużo zdrowia. Pozdrawiam wszystkich budujących Sylwia To jestem mocno zaskoczony - u mnie zrobili tynki bezproblemowo. Robili pięć dni i jestem bardzo zadowolony z ich pracy i porządku pozostawionego na budowie. To jedna z tych ekip, do której nie miałem żadnych uwag. U nas skończyło się to inaczej dlatego ostrzegam. Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatua 03.10.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam, mam do sprzedania: 1. Blaszak 3 x 5 m - mieszkanie dla ekip 2. RB-tka czyli mini rozdzielnia do zasilania budowy 3. Uziom - kilkanaście metrów oddam: drewniane WC wszystko do odebrania w Koczargach, więcej info i zdjęcia na prv pzdr, Tatua ponawiam ofertę pzdr, Tatua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 05.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam ostrzegam wszystkich którzy chcą rozpocząć współpracę z nieuczciwym człowiekiem - Antoni Jawor - zamieszkałym w miejscowości Zabrze gdzieś koło Łącka. W/w wykonuje roboty obecnie na terenie Starych Babic i okolic Warszawy. 5 m-cy temu wykonawca ten zgodził ze mną wykonanie tynków kwarcowych, pojawił się na trzy dni i następnie bez słowa zniknął. Powierzyliśmy z mężem temu człowiekowi klucze od budynku, Pan zwinął się z ekipą po niecałym tygodniu pracy pozostawiając po sobie tylko syf. Przestrzegam przed tym panem, zaoszczędzicie sobie na pewno dużo zdrowia. Pozdrawiam wszystkich budujących Sylwia To jestem mocno zaskoczony - u mnie zrobili tynki bezproblemowo. Robili pięć dni i jestem bardzo zadowolony z ich pracy i porządku pozostawionego na budowie. To jedna z tych ekip, do której nie miałem żadnych uwag. JJestem kilejnym zaskoczonym. est to ekipa jaka u nas spisała sie na medal. Potem u siąsiada i innego sąsiada. i jeszcze kilku osób ponieważ osobisci polecalem ich na forum. No cóż jezeli po swojej stronie zrobiłas wszystko ok??? to naprawde szkoda i przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 05.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy? Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje. Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc. a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 05.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy? Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje. Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc. a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza? Ja będę robił po 13 października - już się umówiłem z ekipą ze Starych Babic 601 220 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 05.10.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 czy macie namiary na jakąś sprawną ekipę, która w okolicach Babic robi proste ogrodzenia - zabetonowane słupki metalowe + siatka ? będę wdzięczny za wszelkie kontakty.... U mnie za tydzień zaczyna ogrodzenie ekipa z zachodnio-pomorskiego. Ich robotę widziałem tylko na zdjęciach. Wygląda solidnie, cena też nie jest zła: 65 zł za m kw (siatka 180 cm). Jak się sprawdzą to będę polecał. Jest też pan Grzegorz z Góry Kalwarii tel. 500194293. Cenił z typową siatką ocynkowaną 150 cm na 50 zł za mb ale wykończenie a także jakość oraz estetyka użytych materiałów adekwatna do ceny. Mam zdjęcia jeśli jesteś zaintereswany. to jak z tą ekipą z zachodnio-pomorskiego? zaczęli już ? coś zrobili? bo byłbym ewentualnie zainteresowany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 06.10.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Pojawiły sie u mnie slady wilgoci na ścianie. Wczesna wiosna miałam położone wylewki, dom sie generalnie wietrzył. Od niedawna mam właczone c.o. i zaobserwowałam mokre plamy na ścianie w kotłowni w miejscu, gdzie w sciane wchodzą rury. Pomiar cisnienia sugeruje, że instalacja jest szczelna. Hydraulik twierdzi, że to wychodzi wilgoć z wylewki, bo w sumie co działa od niedawna. Dodam, ze parkieciarz sprawdzał suchość posadzki i była OK. Czy ktoś się spotkał z taka sytuacją? Bede wdzięczna za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 06.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Wczesna wiosna miałam położone wylewki, dom sie generalnie wietrzył. Od niedawna mam właczone c.o. i zaobserwowałam mokre plamy na ścianie w kotłowni w miejscu, gdzie w sciane wchodzą rury. Pomiar cisnienia sugeruje, że instalacja jest szczelna. Hydraulik twierdzi, że to wychodzi wilgoć z wylewki, bo w sumie co działa od niedawna. Dodam, ze parkieciarz sprawdzał suchość posadzki i była OK. Czy ktoś się spotkał z taka sytuacją? Bede wdzięczna za komentarz. wylewki z miksokreta? od wiosny? po takim lecie? jak mogły by być mokre? a co z dachem? nie przecieka Ci gdzies dach? jeśli nie, to obstawiałbym raczej rury. choć nie wiem jak wygląda ta wilgoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 06.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witam, gdzie zamawialiście balustrady? możecie podać jakieś namiary? PozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pogor 06.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy? Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje. Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc. a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza? Witam, jeśli nadal aktualne to ja bym na ta kozę reflektowała -okolice Borzęcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 07.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, gdzie zamawialiście balustrady? możecie podać jakieś namiary? Pozdrawiam Aneta Omijaj firme Rentex. Mamy od nich 90mb balustrad z nierdzewki, ktora w kilku miejscach rdzewieje !!! Do tego zle zamocowali slupki i sie przekrzywiaja. Za naprawe gwarancyjna kazali sobie zaplacic. Klopot wzial na siebie nasz generalny wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.10.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 gdzie zamawialiście balustrady? możecie podać jakieś namiary? ale jakiej? jak kutej to mogę Ci dać namiar. z nierdzewki/kwasówki nie robiłem. firma Kambis z Kampinosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 07.10.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Gildor, dziekuje za szybką odpowiedź PozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Gildor, dziekuje za szybką odpowiedź eeee, a nie chcesz telefonu? sama znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 07.10.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak znalazłam numer po nazwie firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponczek 07.10.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam sąsiadów. Niedawno rozpocząłem przygodę z budową domu i właśnie postanowiłem dołączyć do Forum. Mam do odstąpienia w promocyjnej cenie około 180-190 sztuk stempli długość ~280 cm. Odbiór osobisty w Lipkowie. Stemple czekają, pięknie ułożone, na nowego właściciela. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkoz 07.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy? Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje. Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc. a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza? Wylewki będą u mnie (Ozarów), ale dopiero pod koniec października. Czy koza sie jeszcze ostała? czy sobie poszła??? Bo bym reflektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 07.10.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak znalazłam numer po nazwie firmy Jest jeszcze Grot w Macierzyszu. Myślę, że bardziej fachowy. Z Kambisem miałam delikatnie mówiąc przejścia. Zdarza im się zrobić byle jak. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Tak znalazłam numer po nazwie firmy Jest jeszcze Grot w Macierzyszu. Myślę, że bardziej fachowy. Z Kambisem miałam delikatnie mówiąc przejścia. Zdarza im się zrobić byle jak. a grot nie chciał w ogóle zająć sie moją balustradą, bo jestem detalista i za mala balustradę chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts