Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

ostrzegam wszystkich którzy chcą rozpocząć współpracę z nieuczciwym człowiekiem -

Antoni Jawor - zamieszkałym w miejscowości Zabrze gdzieś koło Łącka.

W/w wykonuje roboty obecnie na terenie Starych Babic i okolic Warszawy.

5 m-cy temu wykonawca ten zgodził ze mną wykonanie tynków kwarcowych, pojawił się na trzy dni i następnie bez słowa zniknął.

Powierzyliśmy z mężem temu człowiekowi klucze od budynku, Pan zwinął się z ekipą po niecałym tygodniu pracy pozostawiając po sobie tylko syf.

Przestrzegam przed tym panem, zaoszczędzicie sobie na pewno dużo zdrowia.

Pozdrawiam wszystkich budujących Sylwia

To jestem mocno zaskoczony - u mnie zrobili tynki bezproblemowo. Robili pięć dni i jestem bardzo zadowolony z ich pracy i porządku pozostawionego na budowie. To jedna z tych ekip, do której nie miałem żadnych uwag.

U nas skończyło się to inaczej dlatego ostrzegam.

Pozdrawiam Sylwia

Witam

ostrzegam wszystkich którzy chcą rozpocząć współpracę z nieuczciwym człowiekiem -

Antoni Jawor - zamieszkałym w miejscowości Zabrze gdzieś koło Łącka.

W/w wykonuje roboty obecnie na terenie Starych Babic i okolic Warszawy.

5 m-cy temu wykonawca ten zgodził ze mną wykonanie tynków kwarcowych, pojawił się na trzy dni i następnie bez słowa zniknął.

Powierzyliśmy z mężem temu człowiekowi klucze od budynku, Pan zwinął się z ekipą po niecałym tygodniu pracy pozostawiając po sobie tylko syf.

Przestrzegam przed tym panem, zaoszczędzicie sobie na pewno dużo zdrowia.

Pozdrawiam wszystkich budujących Sylwia

To jestem mocno zaskoczony - u mnie zrobili tynki bezproblemowo. Robili pięć dni i jestem bardzo zadowolony z ich pracy i porządku pozostawionego na budowie. To jedna z tych ekip, do której nie miałem żadnych uwag.

JJestem kilejnym zaskoczonym. est to ekipa jaka u nas spisała sie na medal. Potem u siąsiada i innego sąsiada. i jeszcze kilku osób ponieważ osobisci polecalem ich na forum.

No cóż jezeli po swojej stronie zrobiłas wszystko ok??? to naprawde szkoda i przykro.

Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy?

Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje.

Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc.

a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza?

Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje.

Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc.

Ja będę robił po 13 października - już się umówiłem z ekipą ze Starych Babic 601 220 200

czy macie namiary na jakąś sprawną ekipę, która w okolicach Babic robi proste ogrodzenia - zabetonowane słupki metalowe + siatka ? będę wdzięczny za wszelkie kontakty....

U mnie za tydzień zaczyna ogrodzenie ekipa z zachodnio-pomorskiego. Ich robotę widziałem tylko na zdjęciach. Wygląda solidnie, cena też nie jest zła: 65 zł za m kw (siatka 180 cm). Jak się sprawdzą to będę polecał.

Jest też pan Grzegorz z Góry Kalwarii tel. 500194293. Cenił z typową siatką ocynkowaną 150 cm na 50 zł za mb ale wykończenie a także jakość oraz estetyka użytych materiałów adekwatna do ceny. Mam zdjęcia jeśli jesteś zaintereswany.

to jak z tą ekipą z zachodnio-pomorskiego? zaczęli już ? coś zrobili? bo byłbym ewentualnie zainteresowany.....

Pojawiły sie u mnie slady wilgoci na ścianie.

Wczesna wiosna miałam położone wylewki, dom sie generalnie wietrzył. Od niedawna mam właczone c.o. i zaobserwowałam mokre plamy na ścianie w kotłowni w miejscu, gdzie w sciane wchodzą rury. Pomiar cisnienia sugeruje, że instalacja jest szczelna.

Hydraulik twierdzi, że to wychodzi wilgoć z wylewki, bo w sumie co działa od niedawna.

Dodam, ze parkieciarz sprawdzał suchość posadzki i była OK.

Czy ktoś się spotkał z taka sytuacją? Bede wdzięczna za komentarz.

Wczesna wiosna miałam położone wylewki, dom sie generalnie wietrzył. Od niedawna mam właczone c.o. i zaobserwowałam mokre plamy na ścianie w kotłowni w miejscu, gdzie w sciane wchodzą rury. Pomiar cisnienia sugeruje, że instalacja jest szczelna.

Hydraulik twierdzi, że to wychodzi wilgoć z wylewki, bo w sumie co działa od niedawna.

Dodam, ze parkieciarz sprawdzał suchość posadzki i była OK.

Czy ktoś się spotkał z taka sytuacją? Bede wdzięczna za komentarz.

wylewki z miksokreta? od wiosny? po takim lecie? jak mogły by być mokre? a co z dachem? nie przecieka Ci gdzies dach? jeśli nie, to obstawiałbym raczej rury. choć nie wiem jak wygląda ta wilgoć.

Witam,

jeśli nadal aktualne to ja bym na ta kozę reflektowała -okolice Borzęcina

Witam,

gdzie zamawialiście balustrady? możecie podać jakieś namiary?

Pozdrawiam

Aneta

Omijaj firme Rentex. Mamy od nich 90mb balustrad z nierdzewki, ktora w kilku miejscach rdzewieje !!! Do tego zle zamocowali slupki i sie przekrzywiaja. Za naprawe gwarancyjna kazali sobie zaplacic. Klopot wzial na siebie nasz generalny wykonawca.

Witam sąsiadów.

Niedawno rozpocząłem przygodę z budową domu :D i właśnie postanowiłem dołączyć do Forum.

Mam do odstąpienia w promocyjnej cenie około 180-190 sztuk stempli długość ~280 cm.

Odbiór osobisty w Lipkowie. Stemple czekają, pięknie ułożone, na nowego właściciela.

Pozdrawiam.

Wylewki będą u mnie (Ozarów), ale dopiero pod koniec października.

Czy koza sie jeszcze ostała? czy sobie poszła??? Bo bym reflektował