klememi 08.10.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No bez przesady! Detalistow Grot tez obsluguje. U nas zrobili superowe schody i nie byly to schody na 10-pietrowa klatke schodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitar 08.10.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam, poszukuje ekipy dekarskiej do pokrycia dachu 250m2 dachówką cementową. Polećcie jakieś ekipy. Z późno się obudziłem, a najbliższe terminy z ekipami z Dachluxu ze Starych Babic to nowy rok!!! Podzielcie się jakimiś namiarami, może akurat będzie miał ktoś jakieś okienko w harmonogramie w bliższym terminie. Bardzo proszę o podsyłanie kontaktów do swoich ekip - jeśli ich polecacie, będę dzwonił do skutku może kogoś znajdę. pozdrawiam Jarek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 08.10.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No bez przesady! Detalistow Grot tez obsluguje. U nas zrobili superowe schody i nie byly to schody na 10-pietrowa klatke schodowa no cóż, mi nie chcieli wykonać. ale ja nie chciałem balustrady do schodów, tylko na balkon. z 6mb. ba, dostałem od nich namiary na innych wykonawców. ale ceny mieli przegięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 08.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam, poszukuje ekipy dekarskiej do pokrycia dachu 250m2 dachówką cementową. Polećcie jakieś ekipy. Z późno się obudziłem, a najbliższe terminy z ekipami z Dachluxu ze Starych Babic to nowy rok!!! Podzielcie się jakimiś namiarami, może akurat będzie miał ktoś jakieś okienko w harmonogramie w bliższym terminie. Bardzo proszę o podsyłanie kontaktów do swoich ekip - jeśli ich polecacie, będę dzwonił do skutku może kogoś znajdę. pozdrawiam Jarek [email protected] Ja polecam pana Gronia - 607 242 688 ale może być mocno zajęty. U mnie dach zrobili w 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 09.10.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja polecam pana Gronia - 607 242 688 ale może być mocno zajęty. U mnie dach zrobili w 3 dni. Ja także. Gośc rewelacja (raz kilka mc po zrobieniu dachu wydawało mi się, że coś podcieka...podciekało ale nie miało to nic wspólnego z dachem i obróbkami - pan Witek był w godzine na budowie). Niestety terminy ma takie raczej na pół roku - rok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 10.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam Wszystkich, Czy ktoś z Was kupował ostatnio kołki do styropianu fi 12, dł. 23-25? Jeśli tak, to mam prośbę o info gdzie mogę je dostać. Mój wykonawca chce właśnie takie a we wszystkich hurtowniach są fi 10. Myślałam, że jak mam styropian to chociaż z ociepleniem nie będzie problemu, ale niestety znowu pod górkę. dzięki i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 10.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam Wszystkich, Czy ktoś z Was kupował ostatnio kołki do styropianu fi 12, dł. 23-25? Jeśli tak, to mam prośbę o info gdzie mogę je dostać. Mój wykonawca chce właśnie takie a we wszystkich hurtowniach są fi 10. Myślałam, że jak mam styropian to chociaż z ociepleniem nie będzie problemu, ale niestety znowu pod górkę. dzięki i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 10.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam Wszystkich, Czy ktoś z Was kupował ostatnio kołki do styropianu fi 12, dł. 23-25? Jeśli tak, to mam prośbę o info gdzie mogę je dostać. Mój wykonawca chce właśnie takie a we wszystkich hurtowniach są fi 10. Myślałam, że jak mam styropian to chociaż z ociepleniem nie będzie problemu, ale niestety znowu pod górkę. dzięki i pozdrawiam, Ja mam pół worka fi10 więc jak chcesz to mogę oddać Ci za darmo - jak nie to wyrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 10.10.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Jaskulka, ja mam dom s porotermu i nie kolkowalismy wsedzie, ale potzebowalam kolki ze szpinem metalowy, nazsukalam sie strasnie. Naj wiekszy wybor tego jest hurtownia Bartek, nie daleko Primasa, maja strona internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 10.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Czy ktoś z Was może polecić jakiegoś fachowca od schodów wewnętrznych parter-poddasze? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 11.10.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witam wszystkich budowniczych Odstąpię za grosze 4 palety (240 szt.) pustaków stropowych Porothem 23/50 oraz po 10 pustaków kominowych Schiedla (dymowy z wentylacją i podwójny wentylacyjny) Dodatkowo zostało mi kilkadziesiąt stempli długości 2,70 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewela_ 11.10.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witam Wszystkich, Czy ktoś z Was kupował ostatnio kołki do styropianu fi 12, dł. 23-25? Jeśli tak, to mam prośbę o info gdzie mogę je dostać. Mój wykonawca chce właśnie takie a we wszystkich hurtowniach są fi 10. Myślałam, że jak mam styropian to chociaż z ociepleniem nie będzie problemu, ale niestety znowu pod górkę. dzięki i pozdrawiam, Polecam firmę WkrętMet - mają siedzibę w Ożarowie na ulicy Ożarowskiej 40/42 (Duchnice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 12.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Mam pytanko do tych, którzy instalowali odkurzacze centralne. Powoli musimy zdecydować się na to kto zrobi instalację. Zastanawiamy się czy po prostu nie zgłosić się do dystrybutora jednej z firm, która je produkuje. Możecie się podzielić doświadczeniem jak to wygląda w okolicach Starych Babic? Przejrzałam ok ostatnich 60 stron forum i w sumie niewiele znalazłam. Z góry dziękuję Pozdr Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 12.10.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Ja rurki rozłożyłem sam - zajęło mi to 3 godziny pracy i kilka godzin czytania jak to zrobić. PS. Nie wiem kto rozkłada rurki do CO w okolicach Babic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 13.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Hej - czy nikt z Was nie robił schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 13.10.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ja będę robić za jakiś czas, ale zamierzam zamówić na Mazurach u sprawdzonego stolarza. A i taniej wyjdzie.Jedyne co mogę polecić to ewentualnie ten sklep:http://www.zdrowydom.com.pl/Właścicielka jest w miarę rozsądna i uczciwa. Kilka lat temu kupowałam u niej parkiet i nie miałam zastrzeżeń. Teraz też zamierzam tam zajrzeć. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 13.10.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy? Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje. Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc. a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza? Wylewki będą u mnie (Ozarów), ale dopiero pod koniec października. Czy koza sie jeszcze ostała? czy sobie poszła??? Bo bym reflektował Radkoz jezli pogor jej nie wezmie bedzie wolna. Tyle ze jest to nie "koza" a "krowa" bo jest to duzy piec CO pozbawiony izolacji. Ja w zime otwieralem okna. Odezwe sie na koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 14.10.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy? Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje. Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc. a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza? dziękuję, ale już nie, mam już kominek i za jakieś dwa tygodnie będzie gaz, ale dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 14.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Hej - czy nikt z Was nie robił schodów? http://forum.muratordom.pl/post1607543.htm#1607543 ten pan u mnie robił. pomysłowy, ale... z dokładnością tak sobie. tani, ale przez to terminy to ma na za 1,5 roku zapewne. robił mi też taras. taras jak taras, drewno trochę marne kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 14.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 mam pytanie jak wyprowadzaliście wentylację okapu kuchennego na zewnątrz? nie mam komina przy kuchni, to mam przebić "dziurę" na zewnątrz domu i podłączyć do niej okap? i jest jeszcze jeden szkopół jak to zrobić przy rekuperatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts