Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, poszukuje ekipy dekarskiej do pokrycia dachu 250m2 dachówką cementową. Polećcie jakieś ekipy. Z późno się obudziłem, a najbliższe terminy z ekipami z Dachluxu ze Starych Babic to nowy rok!!! Podzielcie się jakimiś namiarami, może akurat będzie miał ktoś jakieś okienko w harmonogramie w bliższym terminie. :roll:

Bardzo proszę o podsyłanie kontaktów do swoich ekip - jeśli ich polecacie, będę dzwonił do skutku może kogoś znajdę.

pozdrawiam

Jarek

[email protected]

No bez przesady! Detalistow Grot tez obsluguje. U nas zrobili superowe schody i nie byly to schody na 10-pietrowa klatke schodowa :)

no cóż, mi nie chcieli wykonać. ale ja nie chciałem balustrady do schodów, tylko na balkon. z 6mb. ba, dostałem od nich namiary na innych wykonawców. ale ceny mieli przegięte.

Witam, poszukuje ekipy dekarskiej do pokrycia dachu 250m2 dachówką cementową. Polećcie jakieś ekipy. Z późno się obudziłem, a najbliższe terminy z ekipami z Dachluxu ze Starych Babic to nowy rok!!! Podzielcie się jakimiś namiarami, może akurat będzie miał ktoś jakieś okienko w harmonogramie w bliższym terminie. :roll:

Bardzo proszę o podsyłanie kontaktów do swoich ekip - jeśli ich polecacie, będę dzwonił do skutku może kogoś znajdę.

pozdrawiam

Jarek

[email protected]

Ja polecam pana Gronia - 607 242 688 ale może być mocno zajęty. U mnie dach zrobili w 3 dni.

Ja polecam pana Gronia - 607 242 688 ale może być mocno zajęty. U mnie dach zrobili w 3 dni.

Ja także. Gośc rewelacja (raz kilka mc po zrobieniu dachu wydawało mi się, że coś podcieka...podciekało ale nie miało to nic wspólnego z dachem i obróbkami - pan Witek był w godzine na budowie). Niestety terminy ma takie raczej na pół roku - rok do przodu.

Witam Wszystkich,

Czy ktoś z Was kupował ostatnio kołki do styropianu fi 12, dł. 23-25? Jeśli tak, to mam prośbę o info gdzie mogę je dostać. Mój wykonawca chce właśnie takie a we wszystkich hurtowniach są fi 10. Myślałam, że jak mam styropian to chociaż z ociepleniem nie będzie problemu, ale niestety znowu pod górkę.

dzięki i pozdrawiam,

Witam Wszystkich,

Czy ktoś z Was kupował ostatnio kołki do styropianu fi 12, dł. 23-25? Jeśli tak, to mam prośbę o info gdzie mogę je dostać. Mój wykonawca chce właśnie takie a we wszystkich hurtowniach są fi 10. Myślałam, że jak mam styropian to chociaż z ociepleniem nie będzie problemu, ale niestety znowu pod górkę.

dzięki i pozdrawiam,

Witam Wszystkich,

dzięki i pozdrawiam,

Ja mam pół worka fi10 więc jak chcesz to mogę oddać Ci za darmo - jak nie to wyrzucam :)

Witam Wszystkich,

dzięki i pozdrawiam,

Polecam firmę WkrętMet - mają siedzibę w Ożarowie na ulicy Ożarowskiej 40/42 (Duchnice).

Mam pytanko do tych, którzy instalowali odkurzacze centralne.

Powoli musimy zdecydować się na to kto zrobi instalację. Zastanawiamy się czy po prostu nie zgłosić się do dystrybutora jednej z firm, która je produkuje.

Możecie się podzielić doświadczeniem jak to wygląda w okolicach Starych Babic?

Przejrzałam ok ostatnich 60 stron forum i w sumie niewiele znalazłam.

Z góry dziękuję :)

Pozdr

Tamtu

Ja będę robić za jakiś czas, ale zamierzam zamówić na Mazurach u sprawdzonego stolarza. A i taniej wyjdzie.

Jedyne co mogę polecić to ewentualnie ten sklep:

http://www.zdrowydom.com.pl/

Właścicielka jest w miarę rozsądna i uczciwa. Kilka lat temu kupowałam u niej parkiet i nie miałam zastrzeżeń. Teraz też zamierzam tam zajrzeć.

Tamtu

Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy?

Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje.

Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc.

a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza?

Wylewki będą u mnie (Ozarów), ale dopiero pod koniec października.

Czy koza sie jeszcze ostała? czy sobie poszła??? Bo bym reflektował

Radkoz jezli pogor jej nie wezmie bedzie wolna. Tyle ze jest to nie "koza" a "krowa" bo jest to duzy piec CO pozbawiony izolacji. Ja w zime otwieralem okna.

Odezwe sie na koniec tygodnia.

Renato czy dalej potrzebujesz tej kozy?

Mam do odstąpienia na pare pln giga koze. Pewnie teraz na zblizające sie zimna kogos zainteresuje.

Ponadto mam pytanie, czy ktos w poblizu robi w najblizszym czasie wylewki. Mam do zrobienia 25 m2 i nikt na taką robote specjalnie nie chce przyjechac. Moze po waszej robocie by ktos mógl z takowych na 1h wpasc.

a moze mamy w rejonie stare babice jakiegos wylewkarza?

dziękuję, ale już nie, mam już kominek :D i za jakieś dwa tygodnie będzie gaz, ale dzięki za pamięć :)