lenio_l 27.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Mam namiary super sezonowane (olcha), kolega bierze i twierdzi ze dobre. Problem polega na tym ze facet jest z pultuska i wozi tylko po 10-12m3. Ja wezme powiedzmy 3, Gildor 1 (moze 2), lenio - Ty ile? Moze jeszcze ktos jest chetny? to powiedz jeszcze po ile, łatwiej będzie o chętnych Po 150zl, transport gratis. Jeżeli rzeczywiście sezonowane biorę 2m. Lenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 27.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry, Temat zupełnie nie budowlany. Czy ktoś może polecić dobrego pediatrę gdzieś w okolicy. Bardzo będę wdzięczna za pomoc. jj Podciągam temat- sprawa jest pilna! Poproszę o pomoc. jj My mamy rewelacyjnego pediatre z polecenia. Przyjeżdza do nas do na Bielany, a także do koleżanki z pracy w okolice Babic. Nie wiem czy zapuszcza się dalej. Pracuje w szpitalu w Dziekanowie. Pan w okolicach sześćdziesiatki. Pomimo, że mamy pracowniczą prywadtną opiekę medyczną to do małego dzwonimy tylko do tego Pana. Wizyta domowa 150 pln. Jak jesteś zainteresowana namiarem to daj znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 27.10.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Mario,Bardzo poprosze. Takie namiary sa bezcenne. Pozwalaja uniknac zlych diagnoz i ciagania dziecka po szpitalach.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 27.10.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Mario, Bardzo poprosze. Takie namiary sa bezcenne. Pozwalaja uniknac zlych diagnoz i ciagania dziecka po szpitalach. jj poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetqa 27.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 sąsiedzi... niestety w moim niebawem nowym domu nie odbiera skynet, tzn miałam sprawdzaną siłę sygnału a raczej jej brak, czy możecie kogoś innego polecić w rejonie ul. Maczka w Janowie/Kwirynowie? niestety bez internetu chyba się nie przeprowadzę a nie chcę bawić się w orange itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 27.10.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 sąsiedzi... niestety w moim niebawem nowym domu nie odbiera skynet, tzn miałam sprawdzaną siłę sygnału a raczej jej brak, czy możecie kogoś innego polecić w rejonie ul. Maczka w Janowie/Kwirynowie? niestety bez internetu chyba się nie przeprowadzę a nie chcę bawić się w orange itp ja mam netfalę. ujdzie. http://www.netfala.pl a, netfalę, bo u mnie też skynet nie "widział" nadajników swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 27.10.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ja mam to:http://www.radionet.com.pl/index.htmlBaza jest w Kwirynowie przy Kalinowej (na odcinku między Jaśminową a Wierzbową). Czyli blisko. Ogólnie działa nieźle, choć było kilka awarii, które mnie mocno zdenerwowały, bo wychodzi na to, że jest jeden serwisant i ostatnio trwało to ponad 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Page 27.10.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry, Temat zupełnie nie budowlany. Czy ktoś może polecić dobrego pediatrę gdzieś w okolicy. Bardzo będę wdzięczna za pomoc. jj Podciągam temat- sprawa jest pilna! Poproszę o pomoc. jj My mamy rewelacyjnego pediatre z polecenia. Przyjeżdza do nas do na Bielany, a także do koleżanki z pracy w okolice Babic. Nie wiem czy zapuszcza się dalej. Pracuje w szpitalu w Dziekanowie. Pan w okolicach sześćdziesiatki. Pomimo, że mamy pracowniczą prywadtną opiekę medyczną to do małego dzwonimy tylko do tego Pana. Wizyta domowa 150 pln. Jak jesteś zainteresowana namiarem to daj znac na priv. Czy ja też mogę prosić o namiary na pediatrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 29.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Gdyby ktoś potrzebował toPolecam do tynków tradycyjnych Pan Janek robił u mie Solidna ekipa 0-667-329-349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 29.10.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 30.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 HELP! HELP! Pilnie na wtorek rano szukam kogos kto rozładuje mi 20 palet z ciezarowek. Macie jakis kontakt do speca z wozkiem albo HDS em w okolicach Lipkowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 30.10.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Gdyby ktoś potrzebował to Polecam do tynków tradycyjnych Pan Janek robił u mie Solidna ekipa 0-667-329-349 potwierdzam robił także u mnie wszystko ok mam pytanie jeszcze o ocieplenie zewnętrzne, macie sprawdzonych wykonawców ?? i jakie są obecnie ceny ?? na razie tylko ocieplenie bez tynkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 31.10.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Sprzatajac ostatnio garaz znalazlem... koze Koza ma niespelna rok, wyposazona jest we wklady szamotowe (dzieki nim trzyma cieplo), w komplecie porzadne rury kominowe (na oko jakies 6-8 m rur, w tym kolanka). Grzalem nia w zeszla zime jak byly robione gladzie gipsowe. Oddam niedrogo w dobre rece P.S. Szufelka do wegla gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 31.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Mam już zrobioną zabudowę kuchni - całkowicie na wymiar, lakierowany MDF. Osobę, ktora to wykonywała mogę jak najbardziej polecić do wykonania zabudowy kuchni, garderoby, itp. Do wyboru różne materiały. Zainteresowanym prześlę namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 02.11.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 mam pytanie jeszcze o ocieplenie zewnętrzne, macie sprawdzonych wykonawców ?? i jakie są obecnie ceny ?? na razie tylko ocieplenie bez tynkowania ponawiam prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 02.11.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 mam pytanie jeszcze o ocieplenie zewnętrzne, macie sprawdzonych wykonawców ?? i jakie są obecnie ceny ?? na razie tylko ocieplenie bez tynkowania ponawiam prośbę Nie polecam pana Jacka Siemaszko - czasami robi ocieplenia w okolicy. Niestety ocieplenie jest takie jaka trafi mu się ekipa (jest tzw. naganiaczem - zleca pracę różnym ekipom). Można się zdrowo naciąć. Podobno bardzo dobrze tego typu prace robi JackBud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.11.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 .................. Podobno bardzo dobrze tego typu prace robi JackBud. JackBud robi bardzo dobrze, widziałem ich robotę, ale ceny mają jak z kosmosu... Też jestem zainteresowany położeniem koloru na wiosnę, może wezmę towar z JackBudu (towar w dość dobrych cenach wychodził - jak sprawdzałem), bo na ich robotę mnie po prostu nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartelus 03.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam jaka firme mozecie polecic do wywozu smieci, na naszym terenie. Ja dokladnie zamieszkalem w Lipkowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.11.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam jaka firme mozecie polecic do wywozu smieci, na naszym terenie. Ja dokladnie zamieszkalem w Lipkowie:) podłączam się do pytania- która firma jest najbardziej opłacalna- większość z Was juz przeglądała oferty i wie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.11.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam jaka firme mozecie polecic do wywozu smieci, na naszym terenie. Ja dokladnie zamieszkalem w Lipkowie:) Mówisz o stałej umowie na wywóz zbiornika 120/240, czy chodzi Ci o jednorazowy kontener? Stała umowa mi w momencie podpisywania (2 lata temu) najlepiej wychodziła w f-mach SITA i BYŚ - zdecydowałem się na SITĘ, ze względu na ich sprawdzoną wcześniej solidność. Teraz od nowego roku wszystko strasznie pódzie w górę, więc nie wiem, czy dalej oni będą najtańsi, czy nie. Jednorazowo śmieci (gruz) zabierał u mnie PERFEKT (albo PERFECT - nie pamiętam pisowni) - to też już było dawno - byli wtedy zdecydowanie najtańsi. Numeru do nich już nie mam, poszukaj na forum, względnie... zatrzymaj się przy cmentarzu w Babicach, tam stoją ich kontenery, z nich można spisać numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts