Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Mozecie polecic kogos do podbitki i kolorku do elewacji.

Nie potrzebuje nikogo na jutro wiec jezeli znacie kogos kto ma dłuzsze terminy rowniez moze byc.

dzieki

ja także prosze o namiary na fachowców od podbitki

Podaje namiary na sprawdzonych chlopakow od podbitki - maja w sprzedazy wlasny material.Prosze powiedziec, ze dzwonicie od jacka k. i prosicie o jak najwieksze rabaty.Niejednokrotnie byli polecani na forum.Siedzibe maja w Sulejowku na ul.Drobiarskiej ale robia dookola wawki. Podaje numer do ich przedstawiciela 509 123 842 - Rafał

Witam

W związku z przygotowaniami do walki z układaniem kostki betonowej, mam pytanie czego używaliście do podbudowy, w okolicy brak kamieniołomów :lol: , więc takie rzeczy jak kliniec są strasznie drogie, myślałem o kruszonym betonie ale nie dokońca jestem do tego przekonany, jest jeszcze jakiś tłuczeń z podkładów kolejowych ale cena też już wyższa. Sam nie wiem, jak u siebie to rozwiązaliście?

Gość Pyrekcb
Jezeli chodzi o wiezbe to i tak w wielu okolicznych składach drewna pochodzi ono z jednego miejsca tj Kielce i okilice, teraz gdy nie ma juz tego bumu bud powinno byc wdzedzie lepiej, ja polecam tych obok WASbruk i policji W Starych Babicach

A może coś bliżej - siakiś adres czy telefon? :wink:

Jezeli chodzi o wiezbe to i tak w wielu okolicznych składach drewna pochodzi ono z jednego miejsca tj Kielce i okilice, teraz gdy nie ma juz tego bumu bud powinno byc wdzedzie lepiej, ja polecam tych obok WASbruk i policji W Starych Babicach

A może coś bliżej - siakiś adres czy telefon? :wink:

HANDEL I PRODUKCJA WYROBÓW TARTACZNYCH "POLO"

Sławomir Przydatek

Adamów 14, 27-350 Sienno

FILIA 05-082 Nowe Babice, ul. Warszawska 278

tel. 665-105-451, 606-919-615

tak mam na pieczątce, NIP i REGON już chyba nie potrzebny :lol:

Czy macie namiar na jakiś skład materiałów stalowych - hutniczych w okolicy?

Potrzebne mi sa profile zamkniete (60*60*2) do ogrodzenia. Wychodzi taniej niż w firmach sprzedających materiały ogrodzeniowe. Mam namiary na skład na Radzymińskiej ale nie chce mi się tego ciągać przez całą Warszawa.

Czy macie namiar na jakiś skład materiałów stalowych - hutniczych w okolicy?

Potrzebne mi sa profile zamkniete (60*60*2) do ogrodzenia. Wychodzi taniej niż w firmach sprzedających materiały ogrodzeniowe. Mam namiary na skład na Radzymińskiej ale nie chce mi się tego ciągać przez całą Warszawa.

http://www.tristal.pl/wyroby_hutnicze.htm na Wólczyńskiej miałam z nimi kontakt jak potrzebowałam dwuteownika na budowę, ale taniej było w Stawexie na Modlińskiej, ale stawex jest też chyba w Kwitynowie czy Janowie

Gość Pyrekcb

HANDEL I PRODUKCJA WYROBÓW TARTACZNYCH "POLO"

Sławomir Przydatek

Adamów 14, 27-350 Sienno

FILIA 05-082 Nowe Babice, ul. Warszawska 278

tel. 665-105-451, 606-919-615

tak mam na pieczątce, NIP i REGON już chyba nie potrzebny :lol:

Dzięki - już dzwoniłem. :wink:

Witam , w ramach poleceń po zakończonych działaniach okołobudowlanych:

- duży plus i polecenie dla pana Krzysztofa zajmującego się komleksowym nawadnianiem ogrodów - terminowy i przystępny cenowo tel 606372936

- duzy plus za elewację dla pana Piotra - solidny i terminowy - dobre ceny , ale co najważniejsze kładą akryl i silikat jak marzenie - super dotarte - jedna z lepszych ekip na mojej budowie - tel 608 649 477

Porszę mówić że od pana Włodka z Borzęcina

Nie sądziłem, że kiedyś nastąpi ten moment :-). Potrzebuję korę pod rośliny i torf na trawnik. W poniedziałek sprawdzę w składach na Kutrzeby, ale może macie namiary na jakiegoś lokalnego dostawcę - żeby nie przepłacić, bo sporo tego wychodzi.

Przy okazji, mogę polecić firmę która mi zakłada ogród, kłądą też kostkę brukową, robią odwodnienia rynien itp. - jakby ktoś potrzebował.