Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 11k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[

Wypozyczalnia jest od razu koło rynku w Starych Babicach. Taki biały domek z reklamami sprzetu budowlanego na wynajem i budowy domów. Wypozyczalnia jest na tej ulicy gdzie stoi atrapa (mam nadzieję :wink: ) fotoradaru.

W kwestii fotoradaru 8) -ten egzemplarz to nie atrapa, chyba, że zdemontowali ostatnio. Jesienią robił zdjęcia...

Cześć

Słuchajcie tylko jedna osoba na forum miał dobrego kafelkarza? Nikt nie jest zadowolony? Z doświadczeń mich znajomych wiem że największy problem jest właśnie z kafelkarzem. Jeżeli macie jakiegoś dobrego to prośba o namiary.

No coś jest na rzeczy. Ja miałem rewelacyjnego...zrobił niestety tylko rewelacyjnie podłoge w kuchni i wiatrołapie i się rewelacyjnie urżnął. Po czym przyszedł po kilku dniach na kacu i był nieco nerwowy jak mu zwracałem uwagę, że robi niezgodnie z naszymi wytycznymi.

O następnym nie wspominam.....obrazony na cały świat. Ściany krzywe, podłogi krzywe. Jak pracowac w takich warunkach ?

Witam! Nam adaptacje robi p. Jacek Szatkowski z Płochocina

Autorska Pracownia Architektoniczna Jacek Szatkowski

Płochocin Osiedle, ul. 1 Maja 30tel. 022 7525349

Na razie problemow nie mamy, tylko tak naprawde taniej by wyszedl projekt indywidualny niz przerobka.

Pozdrawiam

Ewa

Cześć

Słuchajcie tylko jedna osoba na forum miał dobrego kafelkarza? Nikt nie jest zadowolony? Z doświadczeń mich znajomych wiem że największy problem jest właśnie z kafelkarzem. Jeżeli macie jakiegoś dobrego to prośba o namiary.

Pan Staszek, glazurnik z ponad 10-letnim doświadczeniem w Austrii: 663829872