mario1976 26.05.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam - jeszcze raz proszę o sprawdzone namiary na brukarzy. Po ostatniej prośbie dostałem jeden a chciałbym porozmawiać jeszcze z dwoma - trzema panami. Czyli tylko gildor ma kostkę przed domem Proszę o kontakty do Waszych brukarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 26.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Oddam w dobre ręce trochę piachu z wykopów który mi został po budowie w Izabelinie. Jak to w Izabelinie piach jest dosyć jednorodny i czysty, zapraszam na oględziny jeśli ktoś jest zainteresowany.Zdjęcia są tutaj http://Tusiek.fotosik.pl/albumy/639710.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 27.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam - jeszcze raz proszę o sprawdzone namiary na brukarzy. Po ostatniej prośbie dostałem jeden a chciałbym porozmawiać jeszcze z dwoma - trzema panami. Czyli tylko gildor ma kostkę przed domem Proszę o kontakty do Waszych brukarzy.... Mi robili goście, którzy robią też ogrody (u mnie kompleksowo wszystko): http://www.cyprysy.pl - Powiedz że od Łukasza z Babic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 27.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 RenataS, misiakulka - poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 28.05.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 RenataS, misiakulka - poszło na priv. dzięki dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 28.05.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ktos bedzie w najblizszym czasie uzywal lub ma resztke bialego tynku akrylowego Majsterpol? Potrzebuje mniej niz kilogram, a najmniejsze opakowanie, ktore moge zamowic to 25kg. Prosze o info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 29.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Poszukuję sprawdzonego stolarza (najlepiej lokalnego), który robi takie rzeczy jak zabudowy tarasów, pergole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 29.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Poszukuję sprawdzonego stolarza (najlepiej lokalnego), który robi takie rzeczy jak zabudowy tarasów, pergole. Lokalnych sprawdzonych z dobrymi warsztatami znam dwóch trzeba z nimi pogadać Paniowie Kowalscy http://studiostolarskie.prv.pl/pl/001/ lub Pan Wisniewski ul Poznańska 5, Laski, tel 0500-241511 ten sam budynek co "Rokoko" Pracownia Renowacji Mebli tylko inne wejście polecam watek na ForumIzabelin http://www.forumizabelin.pl/index.php?topic=74.0 może tu ktoś jeszcze coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 29.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Poszukuję sprawdzonego stolarza (najlepiej lokalnego), który robi takie rzeczy jak zabudowy tarasów, pergole. Lokalnych sprawdzonych z dobrymi warsztatami znam dwóch trzeba z nimi pogadać Paniowie Kowalscy http://studiostolarskie.prv.pl/pl/001/ Godni polecenia na pewno, ale żeby ich namówić na taras i pergole to raczej musisz u nich zamówić wcześniej cały parkiet w domu, bo teraz raczej tym się głównie zajmują. Ja raczej polecam do tarasu: http://www.drewno-bud.pl - robią głównie tarasy i inne elementy drewniane na zewnątrz. Szef udziela się też na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 31.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Czy możecie polecić jakiegoś instalatora tv-sat (okablowanie już mam)Chodzi o podłączenie talerza, dekodera/ów/solitera/sumatora/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 02.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Czy możecie polecić jakiegoś instalatora tv-sat (okablowanie już mam) Chodzi o podłączenie talerza, dekodera/ów/solitera/sumatora/... mi robił Witold Kaczuba 602248853 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 02.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 psi okazji. znowu sobie przypomniałem, że mam klinkierowe stopnice w kolorze... cegły. nie pamiętam jak to się nazywa. ktoś chciał, ale w końcu się nie odezwał.takie:http://gildor.riders.pl/albums/dom/wykonczenie/pic147.jpgjest tego sporo. znaczy z 4-5 paczek po 11szt. chyba.oddam za zabranie mi tego mam też kilka profili U50. te oddam, jak ktoś chce. jak nie to wyrzuce. a, i 8mb rury drenażowej fi100 w geowłókninie z łącznikiem. kosztowała coś ponad 100pln, sprzedam za 70pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 02.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam!Szukam kruszywa/gruzu do utwardzenia podjazdu. Gdzie mozna zamowic badz odebrac jesli ktos chce sie pozbyc? PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 03.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam, czy ktoś z Was mógłby polecić jakiegoś dobrego kominiarza?nie takiego, co tylko podpisuje opinię, chcę sprawdzić czy moje kominy są ok przed ostateczną wykończeniówką z góry dzięki i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 03.06.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam, czy ktoś z Was mógłby polecić jakiegoś dobrego kominiarza? nie takiego, co tylko podpisuje opinię, chcę sprawdzić czy moje kominy są ok przed ostateczną wykończeniówką z góry dzięki i pozdrawiam, Kominiarz 501223854 - wystawia opinie od reki ale tez u mnie wszystko pomierzył i sprawdził, polecam tego Pana polecany był na Grupie Izabelin http://forum.muratordom.pl/grupa-izabelin,t28389-2280.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaskółka 03.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 03.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Możecie polecić dobrego wykonawcę do wykonania zabudowy kominka i wstawek kamiennych? Mam wrażenie że firmy od których na razie mam wycenę doliczają sobie 200% do rzeczywistej wartości usługi. Kominek to chyba miejsce gdzie wogóle się dolicza jakieś koszmarne kwoty wychodząc chyba z założenia że jak ktoś jeszcze myśli o kominku budując dom to można go wydoić bo go stać. Poratujcie. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 03.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Możecie polecić dobrego wykonawcę do wykonania zabudowy kominka i wstawek kamiennych? Mam wrażenie że firmy od których na razie mam wycenę doliczają sobie 200% do rzeczywistej wartości usługi. Kominek to chyba miejsce gdzie wogóle się dolicza jakieś koszmarne kwoty wychodząc chyba z założenia że jak ktoś jeszcze myśli o kominku budując dom to można go wydoić bo go stać. Poratujcie. Sławek Poszukaj tutaj albo na grupie Izabelin był polecany człowiek pt Pan Kołakowski tam były namiary, mnie tez robil w poprzednim domu i był super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 03.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Możecie polecić dobrego wykonawcę do wykonania zabudowy kominka i wstawek kamiennych? Mam wrażenie że firmy od których na razie mam wycenę doliczają sobie 200% do rzeczywistej wartości usługi. Kominek to chyba miejsce gdzie wogóle się dolicza jakieś koszmarne kwoty wychodząc chyba z założenia że jak ktoś jeszcze myśli o kominku budując dom to można go wydoić bo go stać. (...) Też odniosłem takie wrażenie. Zdecydowaliśmy się ostatecznie na obudowę z kafli robionych na zamówienie Cena praktycznie taka sama jak proponowane przez „kominkarzy” zabudowy z kg, kilku kafli bądź okładziny kamiennej. Jak zdun robi obudowę z kafli to widać za co się płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 10.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ale tu cisza jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts