bodal 03.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Czy ktos ma namiary na wykonawcę frontowego ogrodzenia z kamienia (wapień) solidnego i nie drogiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 04.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mi się też rozprogramował automat. Gdzieś na forum ogólnym - Wymiana doświadczeń - ktoś pięknie wytłumaczył jak to cudo (badziewie ? ) co się wielu osobom rozprogramowuje - programować. Gość z serwisu mówił, że czasem wystarczy, że na wylewkę pójdzie płytka, komuś listewka czy kamień pod bramę wpadnie. Automat wyczuwa wcześniejszy opór i jest już rozprogramowany. Co do bram to Normstahl był w moim przypadku (model Elipse g60...chyba) minimalnie tańszy niż Wiśniowski. Wykonanie Normstahla bardziej mi pasowało. a pamiętasz gdzie to było? bo nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 06.09.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Czy ktos ma namiary na wykonawcę frontowego ogrodzenia z kamienia (wapień) solidnego i nie drogiego? ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arax 06.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Sprzedam 150 stempli o długości 2,80m, raz używane. Cena 2,50zł za sztukę.Odbiór osobisty w Starych Babicach.Tel: 502-471-334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 mario1976, RenataS, jaki model bram macie? możecie zrobić fotkę dolnego rygla ze zdjętą osłoną? wszystko jedno prawy czy lewy. mam wrażenie, że czegoś mi tam brakuje, a w instrukcji jest jakiś nie mój model. ja mam Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 07.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 poszukuję namiarów na koparkowego ale z małą łyżką (50 cm) do wykopania ziemi pod fundament pod ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitar 07.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dzięki za namiar na bramy. A jakie bramy macie?, Duża jest różnica między normstahl a wiśniowskim? Może jakaś inna jest dobra? Ja mam normstahl głównie ze względu na cenę, choć jakościowo wydaje mi się, że też jest lepsza. Wiśniowski jest droższy dla bram szerokich, bo są niestandartowe. Normstahl w standarcie ma znacznie szersze bramy, co za tym idzie tańsze. Przy węższych bramach raczej tańszy jest Wiśniowski, ale raczej nie lepszy. Wiśniowski jest zainstalowany w garażu podziemnym w bloku, w którym obecnie mieszkam. Rożnicę w jakości widać gołym okiem. Mam oferty na bramę 5000x2125 i normstahl jest droższy od Wisniowskiego. Skąd brałeś bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 07.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 mario1976, RenataS, jaki model bram macie? możecie zrobić fotkę dolnego rygla ze zdjętą osłoną? wszystko jedno prawy czy lewy. mam wrażenie, że czegoś mi tam brakuje, a w instrukcji jest jakiś nie mój model. ja mam Euro. ja mam euroclassic wieczorem zrobie zdjęcie i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 07.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ja mam euroclassic wieczorem zrobie zdjęcie i wkleję o, kasetony ja też. dzięki. w sumie już ma wpaść (znowu) pan z Elmontu, ale chce mieć pewność, zanim mi znowu prąd z domu zabiorą akurat jak będę chciał wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 08.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 poszukuję namiarów na koparkowego ale z małą łyżką (50 cm) do wykopania ziemi pod fundament pod ogrodzenia ponawiam nikt nie ma namiarów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 08.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 poszukuję namiarów na koparkowego ale z małą łyżką (50 cm) do wykopania ziemi pod fundament pod ogrodzenia ponawiam nikt nie ma namiarów ? Mi się wydaje że większość koparkowych ma małą łyżkę, kwestia czy będzie im się chciało przekładać. Kiedyś dzwoniłem (ale b. dawno i namiarów już nie mam), to conajmniej kilku nie robiło problemów i mówili, że mają i tylko muszą zabrać ze sobą . Ew. możesz szukać małej kopareczki, też fajne rozwiązanie (pamiętam ktoś na forum polecał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 09.09.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja mam euroclassic wieczorem zrobie zdjęcie i wkleję ok, już nie musisz już wiem co i jak i działa prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selkamteam 09.09.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam Kupie deski szalunkowe używane w dobrym stanie dużo kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitar 09.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam, ja dalej na temat bram. Szukam kogoś w okolicach Starych Babic do kogo mógłbym podjechać zobaczyć bramę Normstahl g60 automatyczną? Już byłem przekonany nad wyższością g60 nad Wiśniowskim i pan Elmontu sugeruje mi odwrotnie. A najlepiej seria Euro - tylko + 1000 zł. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 09.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 w sumie już ma wpaść (znowu) pan z Elmontu, Moja dzisiejsze refleksje o firmie Elmont. U mnie też już byli 2 razy, a dziś był gość z Serwis AB - autoryzowanego serwisu Normstahl'a (Elmont nie ma autoryzacji) i dopiero od teraz wiem czego mi brakowało. Elmont - miło, przyjeżdżali, próbowali i nic. Gość dziś spędził 1,5 godziny na poprawkach: źle działające rygle, źle założone linki do odblokowywania rygli, nie wypoziomowana brama w całości, za mocno naciągnięte sprężyny. Kilka jeszcze mniej istotnych drobiazgów. Brama chodzi od dziś cicho, równo, domyka się na całej długości - a Elmont twierdził, że "ach te automaty Normstahl'a są taki czułe że nie da się wyregulować". Firma montuje też inne bramy, ale zdecydowanie polecał Normstahl'a. Przy okazji podbił mi przegląd w gwarancji - warunek przedłużenia. Elmont tego nigdy nie zaproponował, chyba dlatego że nie mają autoryzacji na serwis. Jednym słowem moim zdaniem nie warto było oszczędzać te kilka złotych, no cóż mądry inwestor po szkodzie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 09.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam, ja dalej na temat bram. Szukam kogoś w okolicach Starych Babic do kogo mógłbym podjechać zobaczyć bramę Normstahl g60 automatyczną? Już byłem przekonany nad wyższością g60 nad Wiśniowskim i pan Elmontu sugeruje mi odwrotnie. A najlepiej seria Euro - tylko + 1000 zł. dzieki Sitar - chcesz zobaczyć Euro to zapraszam - Kwirynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 10.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 U mnie też już byli 2 razy, a dziś był gość z Serwis AB - autoryzowanego serwisu Normstahl'a (Elmont nie ma autoryzacji) i dopiero od teraz wiem czego mi brakowało. masz telefon może do nich? może by przyjechali na wszelki wypadek na inspekcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 10.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ja mam euroclassic wieczorem zrobie zdjęcie i wkleję ok, już nie musisz już wiem co i jak i działa prawidłowo. sorki że nie dotrzymałam słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 10.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 do mnie przyjeżdżają z Ampera na serwis, u nich kupowałam bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arog 10.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam, mam do oddania gruz z rozbieranego domu (pustak żużlowy, cegła silikatowa i suporeks, beton). Może się komuś przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts