Ania L-B 16.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam, Mam do sprzedania ok. 300 szt. stempli o długości 2,7 - 2,9 m. Gmina Stare Babice, Klaudyn, Kwirynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 16.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mogę Wam polecić śmiało dobrą niedrogą ekipę z Radomia od kominków, do zapisania sobie w kajeciku budowlanym. Robią rozprowadzenia, recyrkulację, kominki klasyczne i dla wymagających, we wszystkich technologiach. Robią solidnie i bezpiecznie pożarowo. Robi ojciec i syn. Polecił mi szwagier i nie żałuję. Inni byli drodzy. Marian Biskupik - 0-505-085-333. Jak powiecie, że polecił ich Wam, ktoś z Kwirynowa, to może jeszcze coś urwiecie z ceny. Pozdrawiam. ktoś pytał, zatem dla przypomnienia. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 19.11.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Czy Ktoś korzystał z usług p. Jacka (użytkownik yaco181)??? http://forum.muratordom.pl/post3785350.htm?highlight=#3785350 Ociepla poddasza, pracuje dużo w okolicach S Babic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAABA 19.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Zostało mi kilka m3 desek "calówek" po budowie. Połowa pozbijana w podesty, połowa luzem. Większość desek jest raczej długa. Może ktoś potrzebuje? Odstapiłym za jakieś 1/4 ceny... Witam! Ile to jest ta 1/4 ceny bo może bym odkupił bo brakuje mi na następną budowę. A ponieważ popieram ekologię realną to szkoda wycinać kolejny kawałek lasu skoro można użyć jeszcze raz lub dwa już wycięty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 20.11.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam, zostało mi po budowie SSZ, odsprzedam taniej: POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana). Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt. Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt. Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt. Stemple – dł. 2,8 - 3m – nieokreślona ilość (jutro policzę Odbiór własny w okolicach Leszna pod W-wą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 21.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam, Może komuś zostało 2m2 kostki brukowej (chętnie odkupię)? Najlepiej gdyby to był certus nostalit brązowy 6 cm, ale jak nie znajdę to może być cokolwiek Pozdrawiam emil_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_ 23.11.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Potrzenuję siwadectwo energetyczne budynku - macie moze namiary na kogos kto takie wykonuje w rozsadnej cenie? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 23.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Zostało mi kilka m3 desek "calówek" po budowie. Połowa pozbijana w podesty, połowa luzem. Większość desek jest raczej długa. Może ktoś potrzebuje? Odstapiłym za jakieś 1/4 ceny... Witam! Ile to jest ta 1/4 ceny bo może bym odkupił bo brakuje mi na następną budowę. A ponieważ popieram ekologię realną to szkoda wycinać kolejny kawałek lasu skoro można użyć jeszcze raz lub dwa już wycięty. Pozdrawiam! Aaaa... Jeszcze aktualne 1/4 ceny to 100 zł za m3... niech stracę Desek jest jakieś 8-10 m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAABA 23.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam, Może komuś zostało 2m2 kostki brukowej (chętnie odkupię)? Najlepiej gdyby to był certus nostalit brązowy 6 cm, ale jak nie znajdę to może być cokolwiek Pozdrawiam emil_d Mam ok 10m2 kostki typu podwójne T z firmy Polbruk, kolor szary i czerwony W przypadku zainteresowania proszę o kontakt na prv Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 24.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A ja z innej beki. Człowiek się narobił przy budowie i by coś zjadł . Czy na terenie naszej Gminy jest jakaś fajna włoska knajpa/ pizzeria ? Wszelkiej maści Telepizze i sieciówki odpadają . Ewentualnie jakieś inne fajne jadłodajnie ? Jedyne co namierzyłem to suhi (nie korzystałem ale czytałem dobrą recenzję na gastronautach), knajpa w Janowie (bez ochów i achów ale można coś przekąsić). Ale z dobrą pizzerią i fajnymi knajpkami jakiś chyba kibel jest Mam nadzieje, że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 24.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Potrzenuję siwadectwo energetyczne budynku - macie moze namiary na kogos kto takie wykonuje w rozsadnej cenie? Dzieki. Ja płaciłem 500 pln. Szybko, sprawnie, na telefon, bez względu na metraż stała cena, z dowozem do domu. Widziałem, że na allegro już od 300 się zaczyna - ale nikogo za 300 polecić nie moge . 507 560 243 http://www.certyfikaty24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nil 24.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 My już zbliżamy się do końca (w grudniu mamy nadzieję się przeprowadzić), więc pora chyba podzielić się sprawdzonymi "namiarami". Mamy wrażenie, że dom budował nam się sam - niemal przez telefon. Nie trafiliśmy na żadną kiepską ekipę, więc wszystkich mogę polecić: 1. SSO i ocieplenia zewnętrzne - p. Wiesław Kawęcki - super fachowiec - uczciwy, solidny, ma bardzo rozsądne ceny. tel. 504 069 411. Po prostu "perełka w koronie". Wszystko jest dokładnie tak jak miało być. Kierownik budowy, który lubi się przyczepić - nie miał do czego. Pokrycie dachu robił p. Groń, ale jego chwalić nie trzeba 2. elektryk - p. Zieliński - jak "wyszedł" marudziliśmy, ale jak brnęliśmy dalej, okazało się że wszystko działa bez zarzutu i wszystko było przez niego przemyślane. Tak więc mogę polecić z czystym sumieniem. Cenowo - też bardzo rozsądnie - 604 720 856 3. hydraulik - p. Grobelny - 602 619 827 - nie jest tani, ale naprawdę dobry fachowiec. Jego praca nie kończy się na uruchomieniu pieca. Choć już dawno za wszystko zapłacone - przyjeżdża i reguluje instalację, jeśli jest taka konieczność. 4. tynki wapienno-cementowe - nie mam nazwiska, bo panowie za szybko pracowali i nie miałam kiedy zapisać - tel. 694 972 569. Tynki wykonane wzorcowo. 5. wylewkarze też byli rewelacyjni, ale namiary ma mąż, więc gdyby ktoś chciał to podam 6. Ocieplenie dachu, k-g, glazura, wszelkie zmiany elektryki (bo nam się coś zmieniło), drobne prace hydrauliczne, malowanie itp itd - p. T. Orłowski (namiary wyżej) - przy pierwszym kontakcie mało zachęcający, ale najwyższej klasy fachowiec i bardzo uczciwy. Polecił mi go kolega i było to nasze szczęście. 7. Kostka przed domem - p. Wójcik tel. 792 575 088 No i na koniec projekt i wykonanie instalacji gazowej - p. Freytag http://www.freytag.com.pl/ To juz było "mistrzostwo świata". Widzieliśmy go 2 razy - pierwszy gdy omawialiśmy projekt, a drugi raz gdy musieliśmy odebrać papiery aby podpisać umowę z gazownią. Tego pierwszego mogło nie być, bo można z nim wszystko omówić na mail i telefon. Instalacja zrobiona, przygotowane wszystkie dokumenty. Nic tak nam mało czasu nie zajęło jak właśnie instalacja gazowa. Mam nadzieję, ze komuś się przyda. Tamtu[/i] ad 4- to Antoni Poparda- u mnie też robił tynki wapeinno-cementowe - potwierdzam rewelacja - z czystym sumieniem jak rzadko polecam, niezwykle uczciwa i solidna oraz robiąca dokładnie ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nil 24.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków ( cementowo-wapiennych) oraz do wylewki w Truskawiu. Pozdrawiam PS. Pozostało mi po budowie trochę stempli różnej długości ( 2,3m do 2,9m ok 200 sztuk). Niedrogo oddam.[/ quote] Jak jeszcze nie masz ekipy do tynków wapienno cementowych to podaję namiar na Antka Popardę- górale, terminowi, rzetelni, szybko robią, są naprawdę rewelacyjni, uczciwi, tel 694972569, u mnie robili i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nil 24.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witajcie forumwoicze,już prawie kończę swój dom w Koczargach Starych przy Jarzębinowej i moge podzielić się swoimi doświadczeniami z wykonawcami1. stan surowy - Antek Wójcik - ekipa górali - doradzą, sami wszystko zorganizują, przypilnują dostawców materiałów-bardzo pracowici - od samego rana do zmierzchu- budują tak szybko że trzeba pilnować poszczególnych etapów aby zdążyć zrobić zdjęcia, nie ma mowy o żadnym piciu, rewelacja, kontaktowi, na poziomie, cierpliwi - tel. 608822845 2. tynki wapienno-cementowe- podobnie- niecały tydzień zrobione blko 100m2 na dzień- Antek Poparda, też gorale- absolutnie bez zarzutu , naprawdę robota wspaniała, szczerze polecam, zalety jak ekipa wyżej, robią więcej niż oczekiwałam, uczciwi, kontaktowi, super- tel. 694972569 3. elektryka - Andrzej Zieliński - także same dobre rzeczy - doradzi, szybko też robią i za rozsądne pieniadze, zmiany także wprowadzają, uprawnienia pomiarowe- przygotowuje także dokumenty do elektrowni- szczerze polecam tel. 604720856 4.dach - pokrycie z dachowki - Witek Groń- zalety jak wyżej 607242688 5. hydraulika -co, woda, kanalizacja - instalacje wewnętrzne - Zygmunt Grabczyński - takze polecam, doradzą i zrobią fachowo - tel. 602415175 Na razie tyle, mam nadzieję że się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 24.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A ja z innej beki. Człowiek się narobił przy budowie i by coś zjadł . Czy na terenie naszej Gminy jest jakaś fajna włoska knajpa/ pizzeria ? Wszelkiej maści Telepizze i sieciówki odpadają . Ewentualnie jakieś inne fajne jadłodajnie ? Jedyne co namierzyłem to suhi (nie korzystałem ale czytałem dobrą recenzję na gastronautach), knajpa w Janowie (bez ochów i achów ale można coś przekąsić). Ale z dobrą pizzerią i fajnymi knajpkami jakiś chyba kibel jest Mam nadzieje, że się mylę. Najbliższa włoska knajpa jaką namierzyłem jest przy trasie poznańskiej, po drugiej stronie jak giełda w Broniszach. Zaraz przy światłach, ale nie tych koło giełdy tylko przy następnych (jadąc trasą poznańską w stronę Warszawy). Bodajże nazywa się Villa Riccona - jedzenie całkiem niezłe. A jak ktoś lubi "myśliwskie" klimaty - to jest knajpa w Izabelinie, zaraz koło dyrekcji KPN. Ale bez rewelacji. Też chętnie dowiedziałbym się o jakiejś dorej knajpie w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_kwirynow 24.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam serdecznieJak w temacie Sprzedam chętnie działkę 800m2 w Babicach Nowych przy ul. Ogrodniczej (cena 350 tys) lub podejmę się wspólnej inwestycji np dom jednorodzinny 2-loklaowy. Jakby ktoś był zainteresowany albo miał znajomych zainterosowanych zapraszam na priv:)PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata Klaudyn 25.11.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam Poszukuje pomocy u wytrawnych Forumowiczów. Czy ktoś może ma kontakt do elektryka z okolicy ( Babice, Laski, Izabelin...) Chodzi o to by był łebski, solidny i tani. Mam problemy z oświetleniem wokół domu, coś przebija w lampach lub sama zahaczyłam kabel w ogrodzie łopatą i wywala korki. Mała robótka, ale nie każdy chce coś robić na zewnątrz i to przy tej pogodzie. Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie, bo ta ciemnica doskwiera. Bardzo będę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 25.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 1. stan surowy - Antek Wójcik - ekipa górali - doradzą, sami wszystko zorganizują, przypilnują dostawców materiałów-bardzo pracowici - od samego rana do zmierzchu- budują tak szybko że trzeba pilnować poszczególnych etapów aby zdążyć zrobić zdjęcia, nie ma mowy o żadnym piciu, rewelacja, kontaktowi, na poziomie, cierpliwi - tel. 608822845 He he. Potwierdzam. Dzwonie kiedyś do swojego kierbuda jak tam kolejny etap budowy. Panie z czystym sumieniem powiem, że tak zapierdzielali, że jak dojechałem rano to już było po ptakach. Z piciem to aż przesadzają . Na koniec budowy każdemu flachę postawiłem, żona umówiona na odwózkę. Antek pozabierał buteleczki do domu bo następnego dnia zaczynają kopać fundamenty a na kacu nie pracują. Po surowym jeszce kupe pierdoletów mi robili za bardzo uczciwe pieniądze....czasem kończyło się małym awanti bo uciekali i kasy brać nie chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 25.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Też chętnie dowiedziałbym się o jakiejś dorej knajpie w okolicy Tą na Poznańskiej widziałem - nie korzystałem. Czyli reasumując raczej kaplica . Ja wczoraj pizzę wiozłem sobie z Bielan. Fakt, że wyśmienita ale to przesada aby 15 km po pizze jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 25.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A ja z innej beki. Człowiek się narobił przy budowie i by coś zjadł . Czy na terenie naszej Gminy jest jakaś fajna włoska knajpa/ pizzeria ? Wszelkiej maści Telepizze i sieciówki odpadają . Ewentualnie jakieś inne fajne jadłodajnie ? Jedyne co namierzyłem to suhi (nie korzystałem ale czytałem dobrą recenzję na gastronautach), knajpa w Janowie (bez ochów i achów ale można coś przekąsić). Ale z dobrą pizzerią i fajnymi knajpkami jakiś chyba kibel jest Mam nadzieje, że się mylę. ja jadam pizze z Borzęcina. przy warszawskiej po lewej stronie w kierunku Leszna. taka knajpka z ogródkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts